Aaa olurmu onlarda merak ediyorBende bu rahatliklari deli ediyo benim içim içime sığmıyor adam telefonda oyun oynuyor
Korkma canım ya yüreğini ferah tutValla öyle korkuom bişey olcak diye
Benim aşılamamı yapmıştı kendisi.Salim Şehirali Alsancak ta
Evet merak ediyorlar ama oyundanda vaz gecemiyolarAaa olurmu onlarda merak ediyor
Benimde yok yoğurt yiyorum uykum gelsin diyeBnm de hiç uykum yok
Benimki varı yoğu elektronik sigara videosu izlesinEvet merak ediyorlar ama oyundanda vaz gecemiyolar
Şu an benimki de bilgisayar başında oynuyor, sanırsın mesaisi var öyle bir dakiklik ile her gece başında. Sonrada en azından gözümün önünde, oyun oynuyor olur o kadar kusur kadı kızında da var diyorum.Bende bu rahatliklari deli ediyo benim içim içime sığmıyor adam telefonda oyun oynuyor
Şu an benimki de bilgisayar başında oynuyor, sanırsın mesaisi var öyle bir dakiklik ile her gece başında. Sonrada en azından gözümün önünde, oyun oynuyor olur o kadar kusur kadı kızında da var diyorum
Ayy ömursun sende canım benim.yarin pozitif alınca boynuna sarılıp agliyacagin ilk ve son insan kocisin olacakBenimki varı yoğu elektronik sigara videosu izlesin
Dua et maç izlemiyor hatta maç izlemekle kalmayıp birde maç yorumları dinlemiyorBende ona kızıyorum işte adam işten geliyo yemek yer yemez oyunun başına
Ay umarım pozitifi görürüm de korku basıyor vallaAyy ömursun sende canım benim.yarin pozitif alınca boynuna sarılıp agliyacagin ilk ve son insan kocisin olacak
Tıpkı kocam aman tanrım mm.Allah sana da banada sabır versinAhhh canım ya oda var merak etme elinde telefonla oynarken televizyonda da maç sonra özetler peşine yorumlar........
Allah yardım etsin kocislereAy umarım pozitifi görürüm de korku basıyor vallaöyle yaa severim keratayı pozitif olsunda sarılıyım eğer negatif olursa çekiceği var
O erkenci uyuyup kalıyorÖzge uyumuş sanırsam hiç sesi çıkmıyor
AminnnnnAllah yardım etsin kocisleretabi ki bizede sabir versin
Bizde yakında uykucu olcaz hiç büyük konuşmayalım en iyisiO erkenci uyuyup kalıyor
AminTıpkı kocam aman tanrım mm.Allah sana da banada sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?