Ya normalde geç kalkıp geç yatan insanım tatilde işe giderken sabahları ağlayarak kalkarım işe gitmim diye ama şimdi gece 3 anca yatıom sabahda 9 gibi kalkıom anlamadım gittiBizde yakında uykucu olcaz hiç büyük konuşmayalım en iyisi
Streslisinde o sebebten uykuların bölük börçükYa normalde geç kalkıp geç yatan insanım tatilde işe giderken sabahları ağlayarak kalkarım işe gitmim diye ama şimdi gece 3 anca yatıom sabahda 9 gibi kalkıom anlamadım gitti
GünaydınnnnKızlarrr uyuyup kalmışımgünaydın test sonucunu alan yazsın lütfen meraklardayız
Hadi hayırlısı bakalım güzel sonuçlarla inşallah bekliyoruzGünaydınnnntavsiyenizi dinledim, kocamı ikna ettim, gittim kanımı verdim. Benim içinde dua edin
Hadi bakalım güzel haberlerle ay ne heyecanlısınızdır şimdi burda ben bile heyecanlandım sizin için güzel haberlerle inşallahKanı verdim, iğnemi yaptırdım, yine bir bekleme başladı. Hepinizden de güzel haberler bekliyorum
Hadi bakalım hayırlısı çıkınca yaz bize hemen olur mu ay ne çok kan veren varmış bugünHadi bakalım kan veren arkadaşlardan güzel haberler inşallah.ben de verdim kanı 1 saate çıkar dediler.bekliyorum hastanede
Hemen yazıcam canımHadi bakalım hayırlısı çıkınca yaz bize hemen olur mu ay ne çok kan veren varmış bugün
Çıkmadı mı sonucun zeynepGünaydınnnntavsiyenizi dinledim, kocamı ikna ettim, gittim kanımı verdim. Benim içinde dua edin
77.55 olarak geldi, hayırlısı bakalım 2 gün sonra bir daha vericez inşallah güzelce artsınÇıkmadı mı sonucun zeynep
Hayırlı olsun zeynep inşallah katlanarak artar77.55 olarak geldi, hayırlısı bakalım 2 gün sonra bir daha vericez inşallah güzelce artsın
İnşallah, her birimizinki sağlıkla ilerlesinHayırlı olsun zeynep inşallah katlanarak artar
Hayırlı olsun zeynep, iki gün çabuk geçiyor merak etme77.55 olarak geldi, hayırlısı bakalım 2 gün sonra bir daha vericez inşallah güzelce artsın
Amin hepimizin bekleyişi ayrı Allah kucagımıza almayı da nasip etsinİnşallah, her birimizinki sağlıkla ilerlesin
Yani şikayet etmiyim, şükredeyim diyorum ama beklemek ne zor daha da beklicez. Napalım iyi olalım, iyi olsunlar beklicez mecburHayırlı olsun zeynep, iki gün çabuk geçiyor merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?