Hadi hayırlısı olsun Allah kucağına almayı nasip etsinKızlar 643.28 geldi sonucum
İnşallah canım senin de sonucunu bekliyoruz bize haber et olur muHerkesin pozitif ne güzel Alllah devamını nasip etsininsalah benimde pozitif olur.
İnşallah canım benim pozitif düşünüyoruz pozitif sonuçlar alıyoruzTabikide inşallah olumlu olurda neşeyle paylaşırım
Amn canım inşallahHadi hayırlısı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun77.55 olarak geldi, hayırlısı bakalım 2 gün sonra bir daha vericez inşallah güzelce artsın
MaşallahKızlar 643.28 geldi sonucum
Hadi sizden de güzel haber bekliyoruz inşallahTabikide inşallah olumlu olurda neşeyle paylaşırım
Pelocum sen ne zaman test yapacaksınMaşallahsağlıkla kucağına alırsın inşallah
bugün ne güzel haberler alıyoruz çok şükür darısı burcikkkk senin başına inşallah
Çok teşekkür ederim, amin inşallah. Az kaldı seninde tahlile, darısı başınaHayırlı olsunsağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Maşallah, hayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin77.55 olarak geldi, hayırlısı bakalım 2 gün sonra bir daha vericez inşallah güzelce artsın
Hayırlı olsuuuunKızlar 643.28 geldi sonucum
İnşallah, hepimizin ki hepimizin kiMaşallah, hayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin
Çok sağolunHayırlı olsuuuun
Çarşamba yaptırıcam ÖzgePelocum sen ne zaman test yapacaksın
Hadi bakalım hayırlı haberlerle evet canım yarın bakacaklar bana dua edin olur mu inşallah güzel haberlerle geleceğimÇarşamba yaptırıcam Özge
İnşallah ben de müjdemi verebilirim
senin keseye yarın tekrar bakıyorlar di mi?
Ah inşallah eve test de almadım yapmamak içinÇok teşekkür ederim, amin inşallah. Az kaldı seninde tahlile, darısı başına
İyi yapmışsın canım ne uğraşacan idrarla falan en güzeli kan testi en temiziAh inşallah eve test de almadım yapmamak için
sabırla çarşambayı bekliyorum darısı başıma inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?