Çok geç ya burda 45 dakkada çıkıyor özelde mi verdinKanı verdim saat 15:00 da cikicakmis merkezde bekleyemem o saate kadar diye eve gidiyorum asistan haber vericek.
Dualarım seninle hiç merak etme ben inanıyorum yarın hiç bir sorun göremicekler kanamanda bitti zaten herşey yolunda gidicek inşallahHadi bakalım hayırlı haberlerle evet canım yarın bakacaklar bana dua edin olur mu inşallah güzel haberlerle geleceğim
Evet çok geçmiş ama olsun geç olsun güç olmasın inşallah güzel haberler gelecek sizden deKanı verdim saat 15:00 da cikicakmis merkezde bekleyemem o saate kadar diye eve gidiyorum asistan haber vericek.
Di miİyi yapmışsın canım ne uğraşacan idrarla falan en güzeli kan testi en temizi
Ben ikisini de hastane de öğrendim en temiziDi mi
İlk denememde yapmıştım negatifi görünce çok üzülmüştüm bu sefer totem yaptım hastanede öğrenicem
Hayırlı olsun güzel haberlerle inşallahGünaydın kizlar bende verdim bnm de 3 ten sonra cikcakmis sonuç çok heyecanlıyım hayırlısı olsun bakalım pozitif çıkanlar gözünüz aydın inşallah hep böyle devam eder
Evet üniversite hastanesi benimki bende anlamadım niye bu kadar geç çıkıyor.Çok geç ya burda 45 dakkada çıkıyor özelde mi verdin
Neyse geç olsun güç olmasın hayırlısı herseyinEvet üniversite hastanesi benimki bende anlamadım niye bu kadar geç çıkıyor.
İnsalllah canım hepimizin pozitif olsun inşallahEvet çok geçmiş ama olsun geç olsun güç olmasın inşallah güzel haberler gelecek sizden de
Canım ne değeri aynı çıktı? Bende üç tane kan verdim hayırlısı olsunKanı verdim. Hemşirelere de sordum değerlerim aynı çıktı diye . Onlara takılma dediler, cihazlar farklı sonuç verebiliyormuş. Mühim olan hastanenin sonucu. Bir de tabi 14. Gün çarş için de kan vereceksiniz dediler. Benim günler uzadıkça uzuyor. İnşallah sonucum yüksek çıkar yükselmiştir bugün.
Günaydın SimayGünaydın kizlar bende verdim bnm de 3 ten sonra cikcakmis sonuç çok heyecanlıyım hayırlısı olsun bakalım pozitif çıkanlar gözünüz aydın inşallah hep böyle devam eder
Amin aminİnsalllah canım hepimizin pozitif olsun inşallah
Ben çok erken davranıp 7. Gün kan verdim özel tıp merkezinde sonra 9. Gün sağlık ocağında verdim. Aynı çıktım tam 48 saat olmamıştıCanım ne değeri aynı çıktı? Bende üç tane kan verdim hayırlısı olsun
Erken vermişsin evet inşallah güzel sonuçlarla gelBen çok erken davranıp 7. Gün kan verdim özel tıp merkezinde sonra 9. Gün sağlık ocağında verdim. Aynı çıktım tam 48 saat olmamıştı
AminGünaydın Simay
İnşallah senin de pozitif çıkar
İnşallah sende pozitiffi görürsün canımGünaydın kizlar bende verdim bnm de 3 ten sonra cikcakmis sonuç çok heyecanlıyım hayırlısı olsun bakalım pozitif çıkanlar gözünüz aydın inşallah hep böyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?