Yükselmiş Rabbim'e şükürler olsunErken vermişsin evet inşallah güzel sonuçlarla gel
MaşallahKızlar 246,52 çıktı. İlki 100.99du. Gözümde yaşlar dua ediyorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün, hayırlısını versin. Hala inanamıyorum
Ay maşallah, ah Allahım sen yüzümüzü güldür mintriklerimize kavuşalım hepimiz. Gözün aydın canım yaaaKızlar 246,52 çıktı. İlki 100.99du. Gözümde yaşlar dua ediyorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün, hayırlısını versin. Hala inanamıyorum
Gözün aydın canımKızlar 246,52 çıktı. İlki 100.99du. Gözümde yaşlar dua ediyorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün, hayırlısını versin. Hala inanamıyorum
Sizler böyle güzel haberler verdikçe benim heyecanım daha çok artiyoGözün aydın canımçok sevindim Rabbim hepimize hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin
Maşallah Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallahKızlar 246,52 çıktı. İlki 100.99du. Gözümde yaşlar dua ediyorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün, hayırlısını versin. Hala inanamıyorum
Hayırlı olsun, çok güzelKızlar 643.28 geldi sonucum
77.55 olarak geldi, hayırlısı bakalım 2 gün sonra bir daha vericez inşallah güzelce artsın
Teşekkür ederim canım ya, inşallah sağlıklı bir şekilde devam etsinOhhh ohhh güzel haberler gelmiş bile gözün aydın canimmn
HarikasınızKızlar 643.28 geldi sonucum
Hadi hayırlısı canım güzel haberlerle dön inşallahGünaydın kizlar bende verdim bnm de 3 ten sonra cikcakmis sonuç çok heyecanlıyım hayırlısı olsun bakalım pozitif çıkanlar gözünüz aydın inşallah hep böyle devam eder
Burcikkk bu ne rahatlık bacım biz burda 9 doğurdukSelam kızlar en meraklı olup en geç hastaneye giden benim galibasabah 9da kalktım ama ayağım gitmiyor eşim zorlamasa hala oyalanırım şuan yoldayız umarım güzel sonuçla dönerim bu arada tahlil sonucu alan arkadaşlarım çok tebrik ederim gözünüzaydın
Rahatlık değil bacıııım korkuyorummmmmmBurcikkk bu ne rahatlık bacım biz burda 9 doğurdukhadi güzel haberlerle inşallah bize hemen yaz
Korkma korkma güzel haberlerle inşallah dualarımız seninle ve bekleyen herkesleRahatlık değil bacıııım korkuyorummmmmm
Ya ben sabah 7 de uyandım daha alarm bile çalmamıştı, kıpır kıpır evi dolaştımSelam kızlar en meraklı olup en geç hastaneye giden benim galibasabah 9da kalktım ama ayağım gitmiyor eşim zorlamasa hala oyalanırım şuan yoldayız umarım güzel sonuçla dönerim bu arada tahlil sonucu alan arkadaşlarım çok tebrik ederim gözünüzaydın
Ay ya yazık bize bu tüp bebek beni 10 yıl yaşlandırdı yemin ederimYa ben sabah 7 de uyandım daha alarm bile çalmamıştı, kıpır kıpır evi dolaştıminanıyorum çok güzel sonuçla döneceksin
Valla sorma, kan sonucu çıkana kadar neler çektik. Hemşiremle konuştum ayın 13üne randevulaştık. Sanırım hem kese hem kalp atışı olacak, baya geç çünküAy ya yazık bize bu tüp bebek beni 10 yıl yaşlandırdı yemin ederim
Ay hadi inşallah ya kese ile kalp ikisini aynı anda görmek bence daha güzel ya keşke bende öyle yapabilsem ama doktorum erken çağırdı. İğneyi normalde kaç günde bir vuruyordum ki hergün vurmuyor mıydınValla sorma, kan sonucu çıkana kadar neler çektik. Hemşiremle konuştum ayın 13üne randevulaştık. Sanırım hem kese hem kalp atışı olacak, baya geç çünküİğneyi de her gün yaptırcakmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?