Amn canımmm inşallahHarikasınızcanım rabbimmm katlanarak devam etmesini nasıp eylesin sıkı sıkı tutunsun sana
Saol canımHayırlı olsun, çok güzel
Benim transfersen sonra hiç iğnem yoktu. Cmt leke olunca üç gün yaptır pzt bidaha konuşalım demişlerdi. Bugün kontrole kadar hergün devam et iğneye dedi. Ah popocuğumAy hadi inşallah ya kese ile kalp ikisini aynı anda görmek bence daha güzel ya keşke bende öyle yapabilsem ama doktorum erken çağırdı. İğneyi normalde kaç günde bir vuruyordum ki hergün vurmuyor mıydın
Bana da çarşamba tekrar test ver sonuca göre 15 gün sonraya ultrason randevusu vericem dedi.hem kese hem kalp atışı için olucak heralde.Valla sorma, kan sonucu çıkana kadar neler çektik. Hemşiremle konuştum ayın 13üne randevulaştık. Sanırım hem kese hem kalp atışı olacak, baya geç çünküİğneyi de her gün yaptırcakmışım
Evet araya 15 gün koyduysa ikisi beraberdir. Bana da 15 dediler, 13üne aldım randevuyu 2 günden bişey olmazBana da çarşamba tekrar test ver sonuca göre 15 gün sonraya ultrason randevusu vericem dedi.hem kese hem kalp atışı için olucak heralde.
Ayy ben de hayırlısıyla alırım inşallah çarşamba günü,Evet araya 15 gün koyduysa ikisi beraberdir. Bana da 15 dediler, 13üne aldım randevuyu 2 günden bişey olmaz
İnşallah bu kadarla kalırBenim transfersen sonra hiç iğnem yoktu. Cmt leke olunca üç gün yaptır pzt bidaha konuşalım demişlerdi. Bugün kontrole kadar hergün devam et iğneye dedi. Ah popocuğumşu an günde 1 iğne ve folik asitim var ilaç olarak.
Bence 15 gün sonra demişlerse öyle alsaydın da ikisi de çıksaydı aradanEvet araya 15 gün koyduysa ikisi beraberdir. Bana da 15 dediler, 13üne aldım randevuyu 2 günden bişey olmaz
Leke bitti gibi ya, hafif çamurumsu görüyorum günde bi iki.Bence 15 gün sonra demişlerse öyle alsaydın da ikisi de çıksaydı aradan
Benim 5+3 olarak görünüyor internete göre ama doktor bir şey demedi. Lekelenmeniz bitmesine çok sevindim dilerim hiç olmaz bir daha darısı başımaLeke bitti gibi ya, hafif çamurumsu görüyorum günde bi iki.
5+6 da gitmiş olcam. Duyamazsak 3-5 gün sonra yine gideriz. Her gün gidip bakabilirim sanırımİkiz mi çok merak ediyorum. senin kaç şu an hafta+günün ?
Bende son adete göre hesapladım. Ay hiç istemiyorum ikiz, çok zorBenim 5+3 olarak görünüyor internete göre ama doktor bir şey demedi. Lekelenmeniz bitmesine çok sevindim dilerim hiç olmaz bir daha darısı başımaİnşallah ikizdir madem istiyorsun
Yok ya kalp için çok erken keseyi de alttan baktı da gördü zatenBende son adete göre hesapladım. Ay hiç istemiyorum ikiz, çok zorgelirse de başımın üstünde yeri var tabi hayırlısı olsun. Bakalım yarın sürpriz yapar kalp atışını duyarsın belki
Seni çok iyi anlıyorum bende senin gibi zor gittim.simdi kalbimde kelebekler uçuşuyor sonuç cikicak çok heyecan yaptımRahatlık değil bacıııım korkuyorummmmmm
11 marta randevu verdi bana kalp atışı için. Ben şuan 5+1 deyim. hayırısıyla bi duysak da hamile olduğumuzu tam olarak hissetsekYok ya kalp için çok erken keseyi de alttan baktı da gördü zatenama kalbi duysam biraz rahatlatacam inşallah Allah sağlıcakla kucagımıza almamızı nasip etsin
İnşallah güzel haber alırsınSeni çok iyi anlıyorum bende senin gibi zor gittim.simdi kalbimde kelebekler uçuşuyor sonuç cikicak çok heyecan yaptım
Sen ne zaman transfer olmustun bana ne zaman gün verecek acaba11 marta randevu verdi bana kalp atışı için. Ben şuan 5+1 deyim. hayırısıyla bi duysak da hamile olduğumuzu tam olarak hissetsek
11 şubat ta 5. Gün embriyo transferi. Aslında senin benden önce çıkması lazım 2 gün de öndesinSen ne zaman transfer olmustun bana ne zaman gün verecek acaba
Kizlar sağlık ocağında verdiyse sonuçlar geç çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?