Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Benim transfersen sonra hiç iğnem yoktu. Cmt leke olunca üç gün yaptır pzt bidaha konuşalım demişlerdi. Bugün kontrole kadar hergün devam et iğneye dedi. Ah popocuğum şu an günde 1 iğne ve folik asitim var ilaç olarak.

Bana da çarşamba tekrar test ver sonuca göre 15 gün sonraya ultrason randevusu vericem dedi.hem kese hem kalp atışı için olucak heralde.

İnşallah bu kadarla kalır Hala var mı lekelenmen

Bence 15 gün sonra demişlerse öyle alsaydın da ikisi de çıksaydı aradan
Leke bitti gibi ya, hafif çamurumsu görüyorum günde bi iki.
5+6 da gitmiş olcam. Duyamazsak 3-5 gün sonra yine gideriz. Her gün gidip bakabilirim sanırım İkiz mi çok merak ediyorum. senin kaç şu an hafta+günün ?

Benim 5+3 olarak görünüyor internete göre ama doktor bir şey demedi. Lekelenmeniz bitmesine çok sevindim dilerim hiç olmaz bir daha darısı başımaİnşallah ikizdir madem istiyorsun

Benim 5+3 olarak görünüyor internete göre ama doktor bir şey demedi. Lekelenmeniz bitmesine çok sevindim dilerim hiç olmaz bir daha darısı başımaİnşallah ikizdir madem istiyorsun
Bende son adete göre hesapladım. Ay hiç istemiyorum ikiz, çok zor gelirse de başımın üstünde yeri var tabi hayırlısı olsun. Bakalım yarın sürpriz yapar kalp atışını duyarsın belki

Bende son adete göre hesapladım. Ay hiç istemiyorum ikiz, çok zor gelirse de başımın üstünde yeri var tabi hayırlısı olsun. Bakalım yarın sürpriz yapar kalp atışını duyarsın belki
Yok ya kalp için çok erken keseyi de alttan baktı da gördü zatenama kalbi duysam biraz rahatlatacam inşallah Allah sağlıcakla kucagımıza almamızı nasip etsin

Yok ya kalp için çok erken keseyi de alttan baktı da gördü zatenama kalbi duysam biraz rahatlatacam inşallah Allah sağlıcakla kucagımıza almamızı nasip etsin
11 marta randevu verdi bana kalp atışı için. Ben şuan 5+1 deyim. hayırısıyla bi duysak da hamile olduğumuzu tam olarak hissetsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…