Yok 10 Şubat benim de ama haftaya gün verir zannımca bana da11 şubat ta 5. Gün embriyo transferi. Aslında senin benden önce çıkması lazım 2 gün de öndesin
Yok ben özel hastanede verdim.ama niye böyle gecikiyor anlamadım ya pufff sıkıldım .Kizlar sağlık ocağında verdiyse sonuçlar geç çıkar.
Ayyyy bir de onu bekleyeceğizKizlar sağlık ocağında verdiyse sonuçlar geç çıkar.
Hadi hayırlısı canım beklemedeyizYok ben özel hastanede verdim.ama niye böyle gecikiyor anlamadım ya pufff sıkıldım .
Bayağı oldu vereli burda 45 dk en geç elindeYok ben özel hastanede verdim.ama niye böyle gecikiyor anlamadım ya pufff sıkıldım .
Valla öyleAyyyy bir de onu bekleyeceğiz
Neyse gev olsun güç olmasın güzel sonuçlarla gelirler inşallahValla öyle
Ben 1.5 saat sonra almıştım değişiyor saatler canım.klinikler yoğun olabilir pazartesi ya bugünBayağı oldu vereli burda 45 dk en geç elinde
5+3 yazmışsın ona göre demiştim. Son adet tarihin ocak kaç ? Benim 24 ocakYok 10 Şubat benim de ama haftaya gün verir zannımca bana da
Bende daha önce başka bir hastanede vermiştim ordada 45 dk çıkmıştı transfer olduğum hastanede yaptırayım dedim tahlili böyle olacağını bilseydim yakın hastanede verirdim.Bayağı oldu vereli burda 45 dk en geç elinde
23 Ocak benim ama ben blastokist e göre hesapladım internette öyle bir uygulama var ordan bakıyorum5+3 yazmışsın ona göre demiştim. Son adet tarihin ocak kaç ? Benim 24 ocak
O uygulama yaniltiyor canım bende bakmıştım23 Ocak benim ama ben blastokist e göre hesapladım internette öyle bir uygulama var ordan bakıyorum
Yaaaaa çatlatma insanı söylese NeKızlarrrrrsonuç pozitif amaaa çıkan değer rakamı Töbe bismillah
Ohhh ohhh yandan yandannnKızlarrrrrsonuç pozitif amaaa çıkan değer rakamı Töbe bismillah
Yaa ikizlermi acep kuzum çok sevindimmmm seni bekliyordum inan
Hayırlı olsun darısı başıma inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?