İkiz heralde kızKızlarrrrrsonuç pozitif amaaa çıkan değer rakamı Töbe bismillah
1054 çok şükür. Rabbim korusunKaç olmus maşallah
Sabreden derviş muradına ermiş şükür Allah'ıma.sendeki triplerden gel gitlerden biz anlamistikta işte cokta umitlenmr diye söylemiyorduk
Ayyy hadi çok şükür çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin1054 çok şükür. Rabbim korusun
Hayırlısi olsun canım sonucunu muhakkak yaz bekliyoruzbende bekliyorum bugün sonuçları:)
Dimi alaylı anne olunca insan anlıyorSabreden derviş muradına ermiş şükür Allah'ıma.sendeki triplerden gel gitlerden biz anlamistikta işte cokta umitlenmr diye söylemiyorduk
Hadi hayırlısı güzel haberlerle inşallahbende bekliyorum bugün sonuçları:)
Cokk şükür güzel haberler verdiniz maşallah bebisinle sana1054 çok şükür. Rabbim korusun
Embriyon kaçıncı gün olursa olsun sana da ona göre transfer günü veriliyor. O yüzden son adet tarihine göre hesaplamak doğrusu değil mi23 Ocak benim ama ben blastokist e göre hesapladım internette öyle bir uygulama var ordan bakıyorum
Bilmiyorum ki dur bi de ona göre hesap yapayımEmbriyon kaçıncı gün olursa olsun sana da ona göre transfer günü veriliyor. O yüzden son adet tarihine göre hesaplamak doğrusu değil mi
inşallah canım carsamba günüm aslındaama sabah sağlık ocagına ilaç yazdırmaya gitmiştim dayanamadım:))Hadi hayırlısı güzel haberlerle inşallah
Burcik mesajlara bak bacım hepimiz seni bekliyoruzDimi alaylı anne olunca insan anlıyor
Erkenciyiz inşallah güzel sonuç alırsıninşallah canım carsamba günüm aslındaama sabah sağlık ocagına ilaç yazdırmaya gitmiştim dayanamadım:))
Hayırlı olsuuuuun
inşallah canım az da çıksa razıyım sonuca:)))Erkenciyiz inşallah güzel sonuç alırsın
Banu çiftçi nin uygulamasına bakar mısınBilmiyorum ki dur bi de ona göre hesap yapayım
İnşallah canım inşallah hayırlısıinşallah canım az da çıksa razıyım sonuca:)))
Mart uğurlu gelicek güzel sonuç bekliyoruzbende bekliyorum bugün sonuçları:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?