Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Kizlar bir mujdede benden gelsin 900 çıktı değerim tekrarlamaya gerek yokmuş Çarşamba randevu verdi heyecandan elim ayağıma dolandı .idrar testinde negatifi görünce çok ümitsizdim.inanamiyorum şoktayım
Ayyy çok sevindim nur gözün aydın inşallah kucağına da almayı nasip etsin Allah

Kizlar bir mujdede benden gelsin 900 çıktı değerim tekrarlamaya gerek yokmuş Çarşamba randevu verdi heyecandan elim ayağıma dolandı .idrar testinde negatifi görünce çok ümitsizdim.inanamiyorum şoktayım
Hayırlı olsun Nur hanım siz 8.gün idrar testinde negatif görmüştünüz değil mi.Bende 7.gün negatif gördüm ve umudum hiç kalmamıştı ama siz bana şuan Umut oldunuz.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Kaçıncı gün embriyosu ve kalitesi neydi.bir de belirtiniz varmıydı

Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah. Demekki neymiş erken test yapıp üzülmüyormuşuz

Sizin adınıza çok sevindim İnşallah bebeynizi sağlıkla kuçağınıza alırsınız, darısı K.k çoçuk isteğen her kesin başına.

ay inşallah şu dakikalarda hala oluyorum onun şansına gelsin güzel haberler:)

Oleyyyy gözün aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…