Direk uygulamayı mı indireyimBanu çiftçi nin uygulamasına bakar mısın
Kız mesajlarına baksana ala alaMart uğurlu gelicek güzel sonuç bekliyoruz
Ne zaman verdin kanı kaçta çıkacakmış bize yaz mutlakainşallah canım az da çıksa razıyım sonuca:)))
ay inşallah şu dakikalarda hala oluyorum onun şansına gelsin güzel haberler:)Mart uğurlu gelicek güzel sonuç bekliyoruz
sabah vrdim cnm akşam üstü yada yarın dedi dr bkıp bakıp duruyorum ekrana:)) iş yerinde çalışasımda yokNe zaman verdin kanı kaçta çıkacakmış bize yaz mutlaka
Zaman geçmez şimdi haklısın valla hayırlısı olsun canımsabah vrdim cnm akşam üstü yada yarın dedi dr bkıp bakıp duruyorum ekrana:)) iş yerinde çalışasımda yok
amin canım birbirimizin halinden bir tek biz anlarız .allahım isteyen herkese versinZaman geçmez şimdi haklısın valla hayırlısı olsun canım
Amin inşallahamin canım birbirimizin halinden bir tek biz anlarız .allahım isteyen herkese versin(
Ayyy çok sevindim nur gözün aydın inşallah kucağına da almayı nasip etsin AllahKizlar bir mujdede benden gelsin 900 çıktı değerim tekrarlamaya gerek yokmuş Çarşamba randevu verdi heyecandan elim ayağıma dolandı .idrar testinde negatifi görünce çok ümitsizdim.inanamiyorum şoktayım
Amin canım çok sağol rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu inşallahAyyy çok sevindim nur gözün aydın inşallah kucağına da almayı nasip etsin Allah
Hayırlı olsun Nur hanım siz 8.gün idrar testinde negatif görmüştünüz değil mi.Bende 7.gün negatif gördüm ve umudum hiç kalmamıştı ama siz bana şuan Umut oldunuz.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Kaçıncı gün embriyosu ve kalitesi neydi.bir de belirtiniz varmıydıKizlar bir mujdede benden gelsin 900 çıktı değerim tekrarlamaya gerek yokmuş Çarşamba randevu verdi heyecandan elim ayağıma dolandı .idrar testinde negatifi görünce çok ümitsizdim.inanamiyorum şoktayım
Evet çok güzel baştan sona gün gün hafta hafta süper anlatıyorDirek uygulamayı mı indireyim
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah. Demekki neymiş erken test yapıp üzülmüyormuşuzKizlar bir mujdede benden gelsin 900 çıktı değerim tekrarlamaya gerek yokmuş Çarşamba randevu verdi heyecandan elim ayağıma dolandı .idrar testinde negatifi görünce çok ümitsizdim.inanamiyorum şoktayım
Sizin adınıza çok sevindim İnşallah bebeynizi sağlıkla kuçağınıza alırsınız, darısı K.k çoçuk isteğen her kesin başına.Kizlar bir mujdede benden gelsin 900 çıktı değerim tekrarlamaya gerek yokmuş Çarşamba randevu verdi heyecandan elim ayağıma dolandı .idrar testinde negatifi görünce çok ümitsizdim.inanamiyorum şoktayım
ay inşallah şu dakikalarda hala oluyorum onun şansına gelsin güzel haberler:)
Oleyyyy gözün aydın canımKizlar bir mujdede benden gelsin 900 çıktı değerim tekrarlamaya gerek yokmuş Çarşamba randevu verdi heyecandan elim ayağıma dolandı .idrar testinde negatifi görünce çok ümitsizdim.inanamiyorum şoktayım
Gözün aydın canım çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağına da almayi nasip etsinKızlarrrrrsonuç pozitif amaaa çıkan değer rakamı Töbe bismillah
İndirdim canım sagolEvet çok güzel baştan sona gün gün hafta hafta süper anlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?