- 19 Şubat 2020
- 5.671
- 3.007
- 173
- 41
ilki kaçtı canımBende 2.testi bekliyorum
Kesinlikle aldanma canım ben 8. Günde idrarda negatifi görünce bugün kan vermek bile istemedim.ama idrar çok yanıltıyor ciddiye almayın lütfen bir daha da yapmayın bence test gününe kadar bekleyin bak benim çıkmadı 8. Günde şimdi kan değerim 900 umut olsun sizede rabbim inşallah sizede pozitif nasip ederHayırlı olsun Nur hanım siz 8.gün idrar testinde negatif görmüştünüz değil mi.Bende 7.gün negatif gördüm ve umudum hiç kalmamıştı ama siz bana şuan Umut oldunuz.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Kaçıncı gün embriyosu ve kalitesi neydi.bir de belirtiniz varmıydı
sabah verdim canım şimdi cıktıKizlar sağlık ocağında verdiyse sonuçlar geç çıkar.
KesinlikleHayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah. Demekki neymiş erken test yapıp üzülmüyormuşuz
B burcikkk inanmıyorum çok çok tebrik ederimKızlarrrrrsonuç pozitif amaaa çıkan değer rakamı Töbe bismillah
Evet canım gayet güzel çıkmış hem erken yapmıştın sanki maşallah katlanarak artsın inşallahkızlar 148 çıktı ilk testim normalmi?
Canım valla ben çok dua ediyorum çok zorlu yollardan geçiyoruz dilerim rabbim isteyen herkese verir benim de sağlıcakla kucağıma almamı nasip eder
evet cnm transfer gününü saymazsak 9 ğün bugun dayanamadım yaptırdım allah devamına erdirsin inşEvet canım gayet güzel çıkmış hem erken yapmıştın sanki maşallah katlanarak artsın inşallah
Harika valla maşallah şimdi iki gün sonrasını bekliyoruz rabbim katlanarak arttırsın inşallahevet cnm transfer gününü saymazsak 9 ğün bugun dayanamadım yaptırdım allah devamına erdirsin inş
İyi yaptın hosgeldinBu grup uğurlu grup galiba şurada bir yerimi alim bakalım belki banada uğurlu gelir.Pozitif gören arkadaşlar hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah darısı pozitifi bekleyenlere inşallah.
Kizlar bir mujdede benden gelsin 900 çıktı değerim tekrarlamaya gerek yokmuş Çarşamba randevu verdi heyecandan elim ayağıma dolandı .idrar testinde negatifi görünce çok ümitsizdim.inanamiyorum şoktayım
Hey maşallah sonuçlar yağmur gibi yağmışkızlar 148 çıktı ilk testim normalmi?
Gözün aydın canımkızlar 148 çıktı ilk testim normalmi?
Son adet tarihiymiş bende bugün öğrendimkızlar gününü hesaplarken adet tarihinden sonramı ,transfer tarihinden sonramı hesaplıyoruz
İnşallah canım bende Perşembe gününü bekliyorum bakalımİyi yaptın hosgeldindarısı basına
evet cnm benim hemsirede öyle dedi bende şaşırdım:))Son adet tarihiymiş bende bugün öğrendim
İyi az kalmış senin de test günümüzü bekliyoruz acele etmiyoruz pozitif oluyoruz moralimizi bozmuyoruzİnşallah canım bende Perşembe gününü bekliyorum bakalım
Benim ilk test 111 di canım .transferden sonra 8.gun kan testi yapmıştım .bugünde 2.test verdim hâlâ haber yok msj attım sonuclarim çıkmamış bekliyorum hâlâilki kaçtı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?