Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Kesinlikle aldanma canım ben 8. Günde idrarda negatifi görünce bugün kan vermek bile istemedim.ama idrar çok yanıltıyor ciddiye almayın lütfen bir daha da yapmayın bence test gününe kadar bekleyin bak benim çıkmadı 8. Günde şimdi kan değerim 900 umut olsun sizede rabbim inşallah sizede pozitif nasip eder

Kızlarrrrr sonuç pozitif amaaa çıkan değer rakamı Töbe bismillah
B burcikkk inanmıyorum çok çok tebrik ederim maşallah ya bu grup ne güzel bir grup oldu çok şükür herkes müjdesini veriyor sağlıkla tamamlarsın inşallah Heralde ikiz geliyor hamilelerin duaları kabul olurmuş benim için de dua edin nolur

Canım valla ben çok dua ediyorum çok zorlu yollardan geçiyoruz dilerim rabbim isteyen herkese verir benim de sağlıcakla kucağıma almamı nasip eder

Kizlar bir mujdede benden gelsin 900 çıktı değerim tekrarlamaya gerek yokmuş Çarşamba randevu verdi heyecandan elim ayağıma dolandı .idrar testinde negatifi görünce çok ümitsizdim.inanamiyorum şoktayım
kızlar 148 çıktı ilk testim normalmi?
Hey maşallah sonuçlar yağmur gibi yağmış bugün çok verimli bir gün oluyor hepinizi yürekten tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…