Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Hoşgeldin canım bizim ugurumuz sanada bulassin inşallah.senin test günün ne zaman

Benim ilk test 111 di canım .transferden sonra 8.gun kan testi yapmıştım .bugünde 2.test verdim hâlâ haber yok msj attım sonuclarim çıkmamış bekliyorum hâlâ
çok iyiymiş cnm seninde kat kat çıksın inşallah bende doktordan şifre aldım halk sağlıgı merkezi sitesinden bakıyorum:)

İyi az kalmış senin de test günümüzü bekliyoruz acele etmiyoruz pozitif oluyoruz moralimizi bozmuyoruz
Kesinlikle canım o kadar idrar testinde negatifi gördüm ki acele edip test yapmak bile gelmiyor içimden direk gününde kan verip öğreneceğim. İnsallah pozitif görürüm bende burda sizleri okuyunca o kadar mutlu oluyorum ki Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah

Amin canım cümlemizi. Valla bence en mantıklısı gününü beklemek ben iki defa transfer oldum ikisinde de test günümü bekledim. En iyisi bu doktorların bir bildiği vardır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…