Ben de şaşırdım ama ona göre transfer oluyormusuz zatenevet cnm benim hemsirede öyle dedi bende şaşırdım:))
Benim ilk test 111 di canım .transferden sonra 8.gun kan testi yapmıştım .bugünde 2.test verdim hâlâ haber yok msj attım sonuclarim çıkmamış bekliyorum hâlâ
Heeee bende öyle biliyorumSon adet tarihiymiş bende bugün öğrendim
Heyecanla bizde bekliyoruzBenim ilk test 111 di canım .transferden sonra 8.gun kan testi yapmıştım .bugünde 2.test verdim hâlâ haber yok msj attım sonuclarim çıkmamış bekliyorum hâlâ
aynen canım ya gebematike değerimi yazdım 4 haftalık dedi:)))))Ben de şaşırdım ama ona göre transfer oluyormusuz zaten
Hoşgeldin canım bizim ugurumuz sanada bulassin inşallah.senin test günün ne zamanBu grup uğurlu grup galiba şurada bir yerimi alim bakalım belki banada uğurlu gelir.Pozitif gören arkadaşlar hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah darısı pozitifi bekleyenlere inşallah.
Ya net zamanı aslında doktor söyleyecek bende heyecanla bekliyorumaynen canım ya gebematike değerimi yazdım 4 haftalık dedi:)))))
çok iyiymiş cnm seninde kat kat çıksın inşallah bende doktordan şifre aldım halk sağlıgı merkezi sitesinden bakıyorum:)Benim ilk test 111 di canım .transferden sonra 8.gun kan testi yapmıştım .bugünde 2.test verdim hâlâ haber yok msj attım sonuclarim çıkmamış bekliyorum hâlâ
Kesinlikle canım o kadar idrar testinde negatifi gördüm ki acele edip test yapmak bile gelmiyor içimden direk gününde kan verip öğreneceğim. İnsallah pozitif görürüm bende burda sizleri okuyunca o kadar mutlu oluyorum ki Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallahİyi az kalmış senin de test günümüzü bekliyoruz acele etmiyoruz pozitif oluyoruz moralimizi bozmuyoruz
İnşallah canım Perşembe günüHoşgeldin canım bizim ugurumuz sanada bulassin inşallah.senin test günün ne zaman
aynen canım bekleye bekleye bir hal olduk yarabbi:)Ya net zamanı aslında doktor söyleyecek bende heyecanla bekliyorum
Amin canım benim seninkide katlanarak devam etsin inşallahçok iyiymiş cnm seninde kat kat çıksın inşallah bende doktordan şifre aldım halk sağlıgı merkezi sitesinden bakıyorum:)
Amin canım cümlemizi. Valla bence en mantıklısı gününü beklemek ben iki defa transfer oldum ikisinde de test günümü bekledim. En iyisi bu doktorların bir bildiği vardır diye düşünüyorumKesinlikle canım o kadar idrar testinde negatifi gördüm ki acele edip test yapmak bile gelmiyor içimden direk gününde kan verip öğreneceğim. İnsallah pozitif görürüm bende burda sizleri okuyunca o kadar mutlu oluyorum ki Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah
inşallah canım hhaber ver bende çarsamba yaptıracagım artık:)) eşime yaptırmadım dedim akşam söylerim artık:)Amin canım benim seninkide katlanarak devam etsin inşallah.güzel haberlere devam
Perşembe günü sendeyizİnşallah canım bende Perşembe gününü bekliyorum bakalım
Daha yeni başladı arzu daha bir daha kan verecen belki üçüncü kanı sonra kese sonra kalp oooooaynen canım bekleye bekleye bir hal olduk yarabbi:)
Kesinlikle canımAmin canım cümlemizi. Valla bence en mantıklısı gününü beklemek ben iki defa transfer oldum ikisinde de test günümü bekledim. En iyisi bu doktorların bir bildiği vardır diye düşünüyorum
Ayyy çok büyük sürpriz olacakkkk,plan yaptinmi nasıl verecksin güzel haberiinşallah canım hhaber ver bende çarsamba yaptıracagım artık:)) eşime yaptırmadım dedim akşam söylerim artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?