Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Merhaba hep uzaktan okudum sizleri ben de katılmak istedim aranıza 23 Şubat’da 2tane dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi yapıldı. Ama doktorum test günün 9mart dedi 14gün süre verdi yani daha 6.günümdeyim zaman geçmiyor hanımlar.. inşallah ben de güzel haberler alırım. İlk tedavim ilk transferim inşallah olumlu sonuçlanır.

İnşallah güzel haberlerle gelirsin. Yalnız 5. Gün embriyosuna hep 10. Güne randevu vermişler sizin doktorunuz niye öyle 14 gün sonraya gün vermiş ki?

Hoşgeldin canım transferin hayırlı olsun 9 martı dört gözle bekliyoruz

Benim de ilk. 24 şubatta dondurulmuş 3. Gün embriyosu transferi oldum bana da 14 gün sonra 10 mart dedi doktorum. Acaba umudu yok mu diye düşünüyordum siz de varsınız demek bi bildikleri var

Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin, inşallah ilk tedaviden mucizelerinize kavuşursunuz 14. gün aslında bir çok doktorun ikinci testi istediği güne tekabül ediyor. Doktorunuz tam garanti olsun dedi herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…