Allah razı olsun inşallah güzel haberler veririm sizlerePerşembe günü sendeyizbeklemedeyiz canım dualarımız seninle
oooo geçen yılda biliyorum canım allah düşüklerle karsılaştırmasın inşallahhDaha yeni başladı arzu daha bir daha kan verecen belki üçüncü kanı sonra kese sonra kalp ooooo
Amin amin inşallah hep güzel haberlerleoooo geçen yılda biliyorum canım allah düşüklerle karsılaştırmasın inşallahh
yemek yerken bogazına dizeceğim:)))))Ayyy çok büyük sürpriz olacakkkk,plan yaptinmi nasıl verecksin güzel haberi
Merhaba transferin hayırlı olsun canımMerhaba kızlar 27 şubat transferimi oldum 1 adet 5.gün embriyosu :) pozitif olanlara hayırlı olsun bizim gibi bekleyenler de pozitif olsun inşalalh
İnşallah güzel haberlerle gelirsin. Yalnız 5. Gün embriyosuna hep 10. Güne randevu vermişler sizin doktorunuz niye öyle 14 gün sonraya gün vermiş ki?Merhaba hep uzaktan okudum sizleri ben de katılmak istedim aranıza23 Şubat’da 2tane dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi yapıldı. Ama doktorum test günün 9mart dedi 14gün süre verdi yani daha 6.günümdeyim zaman geçmiyor hanımlar.. inşallah ben de güzel haberler alırım. İlk tedavim ilk transferim inşallah olumlu sonuçlanır.
Hayırlı olsun, gayet güzelkızlar 148 çıktı ilk testim normalmi?
inşallah canımmmmAmin amin inşallah hep güzel haberlerle
Hahhahaha iyi fikiryemek yerken bogazına dizeceğim:)))))
Ayyy yazik Adamayemek yerken bogazına dizeceğim:)))))
cok tşklerrr allah devamını göstersin herkese inşşHayırlı olsun, gayet güzel
Hoşgeldin canım transferin hayırlı olsun 9 martı dört gözle bekliyoruzMerhaba hep uzaktan okudum sizleri ben de katılmak istedim aranıza23 Şubat’da 2tane dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi yapıldı. Ama doktorum test günün 9mart dedi 14gün süre verdi yani daha 6.günümdeyim zaman geçmiyor hanımlar.. inşallah ben de güzel haberler alırım. İlk tedavim ilk transferim inşallah olumlu sonuçlanır.
aaa buldum akşam markete gideceğiz ordan biberon alayım nasıl ama ?:)))Ayyy yazik Adamasen yemeğin içine bence hamisligini çağrıştıran bir şey ekle
Benim de ilk. 24 şubatta dondurulmuş 3. Gün embriyosu transferi oldum bana da 14 gün sonra 10 mart dedi doktorum. Acaba umudu yok mu diye düşünüyordum siz de varsınız demek bi bildikleri varMerhaba hep uzaktan okudum sizleri ben de katılmak istedim aranıza23 Şubat’da 2tane dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi yapıldı. Ama doktorum test günün 9mart dedi 14gün süre verdi yani daha 6.günümdeyim zaman geçmiyor hanımlar.. inşallah ben de güzel haberler alırım. İlk tedavim ilk transferim inşallah olumlu sonuçlanır.
Masaya su koyma su isterse biberonda getiraaa buldum akşam markete gideceğiz ordan biberon alayım nasıl ama ?:)))
Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin, inşallah ilk tedaviden mucizelerinize kavuşursunuzMerhaba hep uzaktan okudum sizleri ben de katılmak istedim aranıza23 Şubat’da 2tane dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi yapıldı. Ama doktorum test günün 9mart dedi 14gün süre verdi yani daha 6.günümdeyim zaman geçmiyor hanımlar.. inşallah ben de güzel haberler alırım. İlk tedavim ilk transferim inşallah olumlu sonuçlanır.
Teşekkür ederimMerhaba transferin hayırlı olsun canımtest günün ne zaman?
Çok az kalmış canım sen bize takıl günlerin nasıl geçtiğini anlamazsınTeşekkür ederim8 mart
Masaya su koyma su isterse biberonda
hahaha güzel fikir :))) allahım hayallerimizi yarıda bırakmasın inşallahMasaya su koyma su isterse biberonda getir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?