Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Benim de ilk. 24 şubatta dondurulmuş 3. Gün embriyosu transferi oldum bana da 14 gün sonra 10 mart dedi doktorum. Acaba umudu yok mu diye düşünüyordum siz de varsınız demek bi bildikleri var
Sizin de hayırlı olsun, inşallah güzel haberler alırsınız Her doktorun sistemi farklı kötü düşünmeyin

Benim de ilk. 24 şubatta dondurulmuş 3. Gün embriyosu transferi oldum bana da 14 gün sonra 10 mart dedi doktorum. Acaba umudu yok mu diye düşünüyordum siz de varsınız demek bi bildikleri var
Hayır canım niye umudu olmasın öyle düşünmeyin güzel şeyler düşünün inşallah pozitifi görürsünüz.

İnşallah güzel haberlerle gelirsin. Yalnız 5. Gün embriyosuna hep 10. Güne randevu vermişler sizin doktorunuz niye öyle 14 gün sonraya gün vermiş ki?
Teşekkür ederim. Hiç bir fikrim yok kesin olsun diye mi acaba. o gün heyecandan 9martın ne zaman olduğunu bile farketmemişim hiç sormamışım o yüzden ben de burda gördüm herkesin erken test yaptığını muhtemelen ben de dayanamayıp yapacağım hafta sonuna doğru.

Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin, inşallah ilk tedaviden mucizelerinize kavuşursunuz 14. gün aslında bir çok doktorun ikinci testi istediği güne tekabül ediyor. Doktorunuz tam garanti olsun dedi herhalde
Olabilir ama çok uzun bi süre gerçekten. teşekkür ederim güzel duanız için

Ayy ben hiç öyle düşünmedim olumsuz düşünmeyelim güzel olsun inşallah. Doktorum bana çok umutlu konuşmuştu o gün. Kesin sonuç için öyle demiştir diye düşündüm ben de.

arkadaşlar merhaba öncelikle pozitif sonuç alanları tebrik ederim sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah . bu grubun bana da uğur getirmesini temenni ediyorum 26 şubatta transferim oldu 7 martı bekliyorum dualarınıza bekliyorum arkadaşlar

Hoşgeldin canım 7 martı bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…