- 15 Şubat 2021
- 102
- 195
- 18
- 37
Sizin de hayırlı olsun, inşallah güzel haberler alırsınızBenim de ilk. 24 şubatta dondurulmuş 3. Gün embriyosu transferi oldum bana da 14 gün sonra 10 mart dedi doktorum. Acaba umudu yok mu diye düşünüyordum siz de varsınız demek bi bildikleri var
Hayır canım niye umudu olmasın öyle düşünmeyin güzel şeyler düşünün inşallah pozitifi görürsünüz.Benim de ilk. 24 şubatta dondurulmuş 3. Gün embriyosu transferi oldum bana da 14 gün sonra 10 mart dedi doktorum. Acaba umudu yok mu diye düşünüyordum siz de varsınız demek bi bildikleri var
Amin canım bizim topikte pozitif enerjiyi tavsiye ediyoruz hep pozitif düşünüyoruz.Bebisinle konuş güzel şeyler söyle Okeyhahaha güzel fikir :))) allahım hayallerimizi yarıda bırakmasın inşallah
TAMAM CANIM geçen sene cok konusmustum 2 ay kalabildi:)Amin canım bizim topikte pozitif enerjiyi tavsiye ediyoruz hep pozitif düşünüyoruz.Bebisinle konuş güzel şeyler söyle Okey
Biberon hikayesini bize anlatmayı unutmaaaa buldum akşam markete gideceğiz ordan biberon alayım nasıl ama ?:)))
İlaçlarını düzenli kullan canım ozellikle progestan hergun aynı saatlerde kullanmaya özen göster.rabbim seni ve bebisin korusun inşallahTAMAM CANIM geçen sene cok konusmustum 2 ay kalabildi:)
Yaaaaa, bu ne güzel bir gün. Maşallah maşallahKızlarrrrrsonuç pozitif amaaa çıkan değer rakamı Töbe bismillah
Siz kaçıncı gündesinizÇok az kalmış canım sen bize takıl günlerin nasıl geçtiğini anlamazsın
Gözün aydın, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimizKizlar bir mujdede benden gelsin 900 çıktı değerim tekrarlamaya gerek yokmuş Çarşamba randevu verdi heyecandan elim ayağıma dolandı .idrar testinde negatifi görünce çok ümitsizdim.inanamiyorum şoktayım
sağol canım aminnnn hepimizin yüzünü güldürsünİlaçlarını düzenli kullan canım ozellikle progestan hergun aynı saatlerde kullanmaya özen göster.rabbim seni ve bebisin korusun inşallah
Teşekkür ederim. Hiç bir fikrim yok kesin olsun diye mi acaba. o gün heyecandan 9martın ne zaman olduğunu bile farketmemişim hiç sormamışım o yüzdenİnşallah güzel haberlerle gelirsin. Yalnız 5. Gün embriyosuna hep 10. Güne randevu vermişler sizin doktorunuz niye öyle 14 gün sonraya gün vermiş ki?
Olabilir ama çok uzun bi süre gerçekten. teşekkür ederim güzel duanız içinAllah hayırlısıyla tamamına erdirsin, inşallah ilk tedaviden mucizelerinize kavuşursunuz14. gün aslında bir çok doktorun ikinci testi istediği güne tekabül ediyor. Doktorunuz tam garanti olsun dedi herhalde
Teşekkür ederimm İnşallahHoşgeldin canım transferin hayırlı olsun 9 martı dört gözle bekliyoruz
Ayy ben hiç öyle düşünmedim olumsuz düşünmeyelim güzel olsun inşallah. Doktorum bana çok umutlu konuşmuştu o gün. Kesin sonuç için öyle demiştir diye düşündüm ben de.Benim de ilk. 24 şubatta dondurulmuş 3. Gün embriyosu transferi oldum bana da 14 gün sonra 10 mart dedi doktorum. Acaba umudu yok mu diye düşünüyordum siz de varsınız demek bi bildikleri var
10.gundeyim canım bugün 2.testi verdim hâlâ sonuç bekliyorumSiz kaçıncı gündesiniz
Hoşgeldin canım 7 martı bekliyoruzarkadaşlar merhaba öncelikle pozitif sonuç alanları tebrik ederim sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah . bu grubun bana da uğur getirmesini temenni ediyorum 26 şubatta transferim oldu 7 martı bekliyorumdualarınıza bekliyorum arkadaşlar
pek hoş bulduk canım buraları gözümüz gönlümüz açıldı güzel haberlerle darısı başımızaYeni gelenler hoşgeldilerinşallah herkesten güzel haberleri alacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?