teşekkür ederim ederim canımHoşgeldin canım 7 martı bekliyoruz
O zaman pozitif10.gundeyim canım bugün 2.testi verdim hâlâ sonuç bekliyorum
Amiiin, senden de güzel haberler alırız inşallaharkadaşlar merhaba öncelikle pozitif sonuç alanları tebrik ederim sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah . bu grubun bana da uğur getirmesini temenni ediyorum 26 şubatta transferim oldu 7 martı bekliyorumdualarınıza bekliyorum arkadaşlar
İnşallah canımAmiiin, senden de güzel haberler alırız inşallah
O zaman pozitifhayırlı olsunn inşallah hep beraber pozitif devammm
Çok sağol Özgecim yarın da sen müjdeli haberlerine devam ediceksin inşallahCanım valla ben çok dua ediyorum çok zorlu yollardan geçiyoruz dilerim rabbim isteyen herkese verir benim de sağlıcakla kucağıma almamı nasip eder
Hoşgeldinİnşallah canım bende Perşembe gününü bekliyorum bakalım
İnşallah valla çok korkuyorum ama kötü şeyler düşünmüyorum yüreğimi ferah tutuyorum inşallah güzel haberlerle geleceğimÇok sağol Özgecim yarın da sen müjdeli haberlerine devam ediceksin inşallah
Hoşgeldin aramıza M mabel63Merhaba hep uzaktan okudum sizleri ben de katılmak istedim aranıza23 Şubat’da 2tane dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi yapıldı. Ama doktorum test günün 9mart dedi 14gün süre verdi yani daha 6.günümdeyim zaman geçmiyor hanımlar.. inşallah ben de güzel haberler alırım. İlk tedavim ilk transferim inşallah olumlu sonuçlanır.
Kötü şeyler aklımıza getirmiyoruz korkmuyoruz da mutlu oluyoruz umutlu oluyoruz tutunan miniklerin tadını çıkarıyoruzİnşallah valla çok korkuyorum ama kötü şeyler düşünmüyorum yüreğimi ferah tutuyorum inşallah güzel haberlerle geleceğim
Ayy inşallahHoşgeldinbenim de çarşamba test günüm inşallah bu gruptaki herkes güzel haberler vericek
aynen öyle canım ben de bunun için elimden geleni yapıyorumKötü şeyler aklımıza getirmiyoruz korkmuyoruz da mutlu oluyoruz umutlu oluyoruz tutunan miniklerin tadını çıkarıyoruz
Sen çok motivesin hiç şüphen olmasınA
aynen öyle canım ben de bunun için elimden geleni yapıyorum
İnşallah canım benim senin de çarşambaydı değil mi o kadar çok konuşuyoruz ki kimin ne zamandı unutuyorumSen çok motivesin hiç şüphen olmasın
inşallah hepimiz pozitif çıkarız da mart ayı tüp bebek anneleri yeni grubumuz olur
Yaa beni unutma artık biz ilklerdenizİnşallah canım benim senin de çarşambaydı değil mi o kadar çok konuşuyoruz ki kimin ne zamandı unutuyorum
Valla haklısın pelocum unutmam sözYaa beni unutma artık biz ilklerdeniz
Evet canım çarşamba hayırlısı neyse öğrenicez artık
Canım batma falan bir çok kişi de oldu burda normal ama belirti arıyorsan ilk günler daha çok erken bunun için bence dilerim hayırlı haberlerle gelirsinkızlar hepinize hayırlı akşamlar. Ben transferin 2.günü daha.bugun rahimde bi batma sizi gibi bisey oldu ve birde acayip wc ye cikiyrm bu normal mi?
Bence de çok erken daha 2.gün cnku.tesekkur ederim cnm bilgilendirdigin icinCanım batma falan bir çok kişi de oldu burda normal ama belirti arıyorsan ilk günler daha çok erken bunun için bence dilerim hayırlı haberlerle gelirsin
Rica ederimBence de çok erken daha 2.gün cnku.tesekkur ederim cnm bilgilendirdigin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?