Hoşgeldin Gülşen eğer taze embriyo transferi olduysan kullandığn ilaçlar da böyle belirtiler yapabiliyor henüz kendini dinleme daha çok erkenkızlar hepinize hayırlı akşamlar. Ben transferin 2.günü daha.bugun rahimde bi batma sizi gibi bisey oldu ve birde acayip wc ye cikiyrm bu normal mi?
Ah özge ah çekiyoruz çekiyoruz da gelemiyorValla haklısın pelocum unutmam sözçarşambayı iple çekiyoruz güzel haberlerle inşallah
Sen de taze transfer mi oldun?Hoşgeldin Gülşen eğer taze embriyo transferi olduysan kullandığn ilaçlar da böyle belirtiler yapabiliyor henüz kendini dinleme daha çok erken
Gelecek güzel gelecek ben inanıyorum sen de İnanAh özge ah çekiyoruz çekiyoruz da gelemiyor
Aman güzel gelecekse gelsin bi an önce inşallah
Benim arkadaşım spor eğitmeni, hamileliğinde yerinde durmadı, atladı zıpladı, hiç de birşey olmadı. Öyle yataktan kalkarken dikkat edilmemesi ile düşük olmaz :) aksine bu gerginlik zarar verir. Salım gitsin, ben evde kediyi kovalıyorum, hızlı hızlı merdiven iniyorum, yalnızca ağır kaldırmıyor ve biryerlere kendimi zorlayarak uzanmıyorum, o kadar.Inş güzelim yaa Inş.herkes mutlu sona yaklassin mutlu olsun.....sana bisey daha sormak istyrum.ben wc giderken ,yatağa girerken ,kalkarken çok temkinli kalkiyrm hiç rahat brakmiyrum kendimi.sanki bisey zarar verecekmiş gibi.ya da allah korusun tutunmasını engellerim die tedrgnm. Kendimi nasıl kontrol etcembilmiyrum.cok.mu abartıyorum sence
Ayyy çok güzel haber, inşallah sağlıkla ilerlesin. Darısı yarın benim başıma inşallahKızlar 246,52 çıktı. İlki 100.99du. Gözümde yaşlar dua ediyorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün, hayırlısını versin. Hala inanamıyorum
Bence de ya biraz rahat olmak gerekiyor özellikle de bir sorun yoksa.Benim arkadaşım spor eğitmeni, hamileliğinde yerinde durmadı, atladı zıpladı, hiç de birşey olmadı. Öyle yataktan kalkarken dikkat edilmemesi ile düşük olmaz :) aksine bu gerginlik zarar verir. Salım gitsin, ben evde kediyi kovalıyorum, hızlı hızlı merdiven iniyorum, yalnızca ağır kaldırmıyor ve biryerlere kendimi zorlayarak uzanmıyorum, o kadar.
Hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallah yarın yaz bize sonucu mutlaka güzel hayırlı haberlerleAyyy çok güzel haber, inşallah sağlıkla ilerlesin. Darısı yarın benim başıma inşallah
İnşllah özgecim inşallah bal damlıyor ağzından inşallah ben de skoru bozmam arka arkaya pozitiflere devam ederizGelecek güzel gelecek ben inanıyorum sen de İnan
İnşallah canım, güzel haberlerini bekliyoruzAyyy çok güzel haber, inşallah sağlıkla ilerlesin. Darısı yarın benim başıma inşallah
Kızlar kabak çekirdeği tutunmayı kolaylastiriyormus bende cennet mahallesi pembe gibi avuç avuç yiyorum agzim hiç boş durmuyor
Kızın kaçıncı gününüZ?Cok dogru ve bolca su tuketin 2 litre
Insallah benim 35 ci haftam. Ay sonu doguma hazirlaniyoruzKızın kaçıncı gününüZ?
Ayyy ne güzel o günlere gelebilecek miyiz bize de dua edinInsallah benim 35 ci haftam. Ay sonu doguma hazirlaniyoruz
Normaldir. Kramp bile olabilir. Korkmayin. Dinlenin ve bos su tuketin. Kabak cekirdegi her gun 1 avuc kadar yeyin. Faydasi coktur tutunmasi icinkızlar hepinize hayırlı akşamlar. Ben transferin 2.günü daha.bugun rahimde bi batma sizi gibi bisey oldu ve birde acayip wc ye cikiyrm bu normal mi?
Insallah insallah her kesin kucagina almayi nasip etsin Rabbim.Ayyy ne güzel o günlere gelebilecek miyiz bize de dua edin
Bol yazacaktimNormaldir. Kramp bile olabilir. Korkmayin. Dinlenin ve bos su tuketin. Kabak cekirdegi her gun 1 avuc kadar yeyin. Faydasi coktur tutunmasi icin
Amin inşallahInsallah insallah her kesin kucagina almayi nasip etsin Rabbim.
Canım hayırlı doğumlar diliyorum.bebisin cinsiyeti nedir? rabbim ikinize de sağlık sıhhat versin nazarlardan korusun inşallahInsallah benim 35 ci haftam. Ay sonu doguma hazirlaniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?