Sag olasin canim. Amin. Tanrim hepimizi sevindirsin. Insallah erkek bebek bekliyoruz. HayirlisiylaCanım hayırlı doğumlar diliyorum.bebisin cinsiyeti nedir? rabbim ikinize de sağlık sıhhat versin nazarlardan korusun inşallah
Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin AllahSag olasin canim. Amin. Tanrim hepimizi sevindirsin. Insallah erkek bebek bekliyoruz. Hayirlisiyla
Insallah canim. Sizin kac gun transferin?Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Cnm daha yeni ama cicik sizlamasi beni korkutuyor inş kötü bişeyin başlangıcı belirtisi değil-dir.Normaldir. Kramp bile olabilir. Korkmayin. Dinlenin ve bos su tuketin. Kabak cekirdegi her gun 1 avuc kadar yeyin. Faydasi coktur tutunmasi icin
Asla kendimi zorlamıyorum, ağırdan uzağım zaten.cok teşekkür ederim cnm.icimi ferahlattinBenim arkadaşım spor eğitmeni, hamileliğinde yerinde durmadı, atladı zıpladı, hiç de birşey olmadı. Öyle yataktan kalkarken dikkat edilmemesi ile düşük olmaz :) aksine bu gerginlik zarar verir. Salım gitsin, ben evde kediyi kovalıyorum, hızlı hızlı merdiven iniyorum, yalnızca ağır kaldırmıyor ve biryerlere kendimi zorlayarak uzanmıyorum, o kadar.
Hep iyi dusunun. Iyi olacak sonucunuz. Ben hic ya kotuye giderse diye dusunmedim. Iyi sonuc olacak dedim. Pozitive yuklendim. Ilaclar yuzunden yumurtaliklarda olabiliyor oyle. Ben 3-4 kez hatta cok keskin krampla uykudan ayilacak sekilde oldum. Ama cok sukur sonuc guzel oldu. Senin de olacaktir. Sicak banyo sakin yapmayin. Bol su tuketin mutlaka. Sonucunuz guzel olacak.Cnm daha yeni ama cicik sizlamasi beni korkutuyor inş kötü bişeyin başlangıcı belirtisi değil-dir.
Pelocum cnmm merhaba hosbuldum ..evet taze transfer ve 3.denemem .ve ilkkez 1.kalite 3.gun embriyosu 8.hücreli. Inş bu sefer tutar .braz biyer sızlasa acaba adet mi ilaç mi kafam çok karisiyrHoşgeldin Gülşen eğer taze embriyo transferi olduysan kullandığn ilaçlar da böyle belirtiler yapabiliyor henüz kendini dinleme daha çok erken
Yaaaa tatlım yaaaa nasilicimi ferahlattin anlatamam sana.cok teşekkür ederim.sen kaçıncı gün dü vs braz bahsedermsn pekiHep iyi dusunun. Iyi olacak sonucunuz. Ben hic ya kotuye giderse diye dusunmedim. Iyi sonuc olacak dedim. Pozitive yuklendim. Ilaclar yuzunden yumurtaliklarda olabiliyor oyle. Ben 3-4 kez hatta cok keskin krampla uykudan ayilacak sekilde oldum. Ama cok sukur sonuc guzel oldu. Senin de olacaktir. Sicak banyo sakin yapmayin. Bol su tuketin mutlaka. Sonucunuz guzel olacak.
Benim de Çarşamba test günü Ya 1 gün kaldı nasılsınız bi belşrti var mı test bakan var mıİnşallah canım benim senin de çarşambaydı değil mi o kadar çok konuşuyoruz ki kimin ne zamandı unutuyorum
Benim 19. GünümInsallah canim. Sizin kac gun transferin?
Hadi bakalım çarşambayı bekliyoruz o zaman canımızı da sıkmıyoruz hiç. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz. Burda bir arkadaş da yaptı gününden önce negatifti gününde pozitifi gördü inşallah sizde öyle olursunuzBenim de Çarşamba test günü Ya 1 gün kaldı nasılsınız bi belşrti var mı test bakan var mı
Normal gebelik testi yaptım negatif benim
Canım normal yavaş yavaş ver iğneyi demek cildin hassasKızlar bugün prolutex iğneye başladı doktorum defalarca iğne kullanmama rağmen ilk iğnede çok acı oldu göbeğimde normal mi? Yaptıktan sonra yanma filan hissetmedim 6.30 da yapmıştım ama şuan dokunamıyorum
Normaldir, bende bazı günler hiç hissetmedim iğneyi, bazı günler acıdı. İğnenin yeri, açısı hepsi değiştirir hissiKızlar bugün prolutex iğneye başladı doktorum defalarca iğne kullanmama rağmen ilk iğnede çok acı oldu göbeğimde normal mi? Yaptıktan sonra yanma filan hissetmedim 6.30 da yapmıştım ama şuan dokunamıyorum
Hem de nasıl ufacık bişeyde kızarır tahriş olurCanım normal yavaş yavaş ver iğneyi demek cildin hassas
Hadi inşallah bu sefer tutunur sağlıkla kavuşursunPelocum cnmm merhaba hosbuldum ..evet taze transfer ve 3.denemem .ve ilkkez 1.kalite 3.gun embriyosu 8.hücreli. Inş bu sefer tutar .braz biyer sızlasa acaba adet mi ilaç mi kafam çok karisiyr
Çok çok yavaş ver benim de ilk yaptığımda çok acımıştı sonradan artık elim alıştı ama gerçekten çok yavaş enjekte ediyorumKızlar bugün prolutex iğneye başladı doktorum defalarca iğne kullanmama rağmen ilk iğnede çok acı oldu göbeğimde normal mi? Yaptıktan sonra yanma filan hissetmedim 6.30 da yapmıştım ama şuan dokunamıyorum
Yarın öyle yapayım sağolunÇok çok yavaş ver benim de ilk yaptığımda çok acımıştı sonradan artık elim alıştı ama gerçekten çok yavaş enjekte ediyorum
Benim de çarşamba bu 2 . Denemem evde test yapmadan bekliyorumBenim de Çarşamba test günü Ya 1 gün kaldı nasılsınız bi belşrti var mı test bakan var mı
Normal gebelik testi yaptım negatif benim
rica ederim ne demekYarın öyle yapayım sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?