Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Normaldir. Kramp bile olabilir. Korkmayin. Dinlenin ve bos su tuketin. Kabak cekirdegi her gun 1 avuc kadar yeyin. Faydasi coktur tutunmasi icin
Cnm daha yeni ama cicik sizlamasi beni korkutuyor inş kötü bişeyin başlangıcı belirtisi değil-dir.

Asla kendimi zorlamıyorum, ağırdan uzağım zaten.cok teşekkür ederim cnm.icimi ferahlattin 2 başarısız denemem var bu da 3.gun embriyosu ilkkez embriyolarım 1.kalite oldular ims sonucu da güzel olur cnmm...

Cnm daha yeni ama cicik sizlamasi beni korkutuyor inş kötü bişeyin başlangıcı belirtisi değil-dir.
Hep iyi dusunun. Iyi olacak sonucunuz. Ben hic ya kotuye giderse diye dusunmedim. Iyi sonuc olacak dedim. Pozitive yuklendim. Ilaclar yuzunden yumurtaliklarda olabiliyor oyle. Ben 3-4 kez hatta cok keskin krampla uykudan ayilacak sekilde oldum. Ama cok sukur sonuc guzel oldu. Senin de olacaktir. Sicak banyo sakin yapmayin. Bol su tuketin mutlaka. Sonucunuz guzel olacak.

Hoşgeldin Gülşen eğer taze embriyo transferi olduysan kullandığn ilaçlar da böyle belirtiler yapabiliyor henüz kendini dinleme daha çok erken
Pelocum cnmm merhaba hosbuldum ..evet taze transfer ve 3.denemem .ve ilkkez 1.kalite 3.gun embriyosu 8.hücreli. Inş bu sefer tutar .braz biyer sızlasa acaba adet mi ilaç mi kafam çok karisiyr

Yaaaa tatlım yaaaa nasilicimi ferahlattin anlatamam sana.cok teşekkür ederim.sen kaçıncı gün dü vs braz bahsedermsn peki

Benim de Çarşamba test günü Ya 1 gün kaldı nasılsınız bi belşrti var mı test bakan var mı
Normal gebelik testi yaptım negatif benim
Hadi bakalım çarşambayı bekliyoruz o zaman canımızı da sıkmıyoruz hiç. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz. Burda bir arkadaş da yaptı gününden önce negatifti gününde pozitifi gördü inşallah sizde öyle olursunuz

Kızlar bugün prolutex iğneye başladı doktorum defalarca iğne kullanmama rağmen ilk iğnede çok acı oldu göbeğimde normal mi? Yaptıktan sonra yanma filan hissetmedim 6.30 da yapmıştım ama şuan dokunamıyorum

Canım normal yavaş yavaş ver iğneyi demek cildin hassas

Normaldir, bende bazı günler hiç hissetmedim iğneyi, bazı günler acıdı. İğnenin yeri, açısı hepsi değiştirir hissi

Pelocum cnmm merhaba hosbuldum ..evet taze transfer ve 3.denemem .ve ilkkez 1.kalite 3.gun embriyosu 8.hücreli. Inş bu sefer tutar .braz biyer sızlasa acaba adet mi ilaç mi kafam çok karisiyr
Hadi inşallah bu sefer tutunur sağlıkla kavuşursun Nerde yaptırıyorsun?
Benim 2. Denemem dondurulmuş 5.gün 6aa çarşamba testim var benim de kramp ve regl ağrısına benzer ağrılarım var inşallah iyiye işarettir Stres olma diycem zor ama stresli olmak sonucu değiştirmiyor yine kısmetimizde ne varsa o

Çok çok yavaş ver benim de ilk yaptığımda çok acımıştı sonradan artık elim alıştı ama gerçekten çok yavaş enjekte ediyorum

Benim de Çarşamba test günü Ya 1 gün kaldı nasılsınız bi belşrti var mı test bakan var mı
Normal gebelik testi yaptım negatif benim
Benim de çarşamba bu 2 . Denemem evde test yapmadan bekliyorum
evde negatif görüp kanda pozitif olan biri oldu burda moralini bozma inşallah güzel haberler vericez çarşamba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…