Ondan olmustur öyleHem de nasıl ufacık bişeyde kızarır tahriş olur
Inş güzelim insss rabbim.herkesin emeklerin karşılığını versin inşHadi inşallah bu sefer tutunur sağlıkla kavuşursunNerde yaptırıyorsun?
Benim 2. Denemem dondurulmuş 5.gün 6aa çarşamba testim varbenim de kramp ve regl ağrısına benzer ağrılarım var inşallah iyiye işarettir Stres olma diycem zor ama stresli olmak sonucu değiştirmiyor yine kısmetimizde ne varsa o
İnşallah son olur çok zor yaInş güzelim insss rabbim.herkesin emeklerin karşılığını versin inşben bursa da Eurofertil de .bnm de 3.denemem
zor tabi kuzum olmaz mi hicİnşallah son olur çok zor ya
Allah bağışlasın inşallahSag olasin canim. Amin. Tanrim hepimizi sevindirsin. Insallah erkek bebek bekliyoruz. Hayirlisiyla
Kızlar gece gece beni uyku tutmadı sizlere aklımda olan soruyu sormak bilgi almak istedim .Benim 3.denemem ve istediğimiz embriyo sonucunu alıp transfer işlemi oldum.bugun 3.gün oldu sayılır. Ve bende 2.günden itibaren sadece belde sızı, cicik sızısı arada var .sizce bu adet belirtisi olabilir mi?ilk denemem de Hiç ilk zamanlarda böyle olmamsdi. Kafam hep o bel de.
Günaydın öncelikle. Gülsen adet olamayız kullandığımız ilaçlardan dolayı henüz belirtiler içinde çok erken. Az daha dayanın inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Olan belirtiler genel olarak ilaçlardan kiminin belirtisi oluyor kiminin olmuyor. Benim lekelenme dışında belirtim yok hala transferim 20. Günü. Keşke o da olmasaydı diyorum. Stresli bi durum ama beklemekten başla elden bir şey gelmiyor ne yazıkki.Kızlar hepinize iyi geceler. Bugün ne güzel haberler verilmiş. Gözlerim dolu dolu okudum hepsini . Benimde 3.gün embriyosu 2 tane transfwr edildi. 9 mart test günüm. Bugün transferle 8.gün. Ama hiçbir belirti yok. Galiba ikiside tutmadı diyorum. İlk tüp bebek denemem. 6 yıldır sizin gibi güzel haberi almak için bekliyorum. İnşallah dualarmıZ kabul olur. Anne adayları biZlerede dua edin olurmu
İnşallah inşallah rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin ,hayırısı ile herkes pozitif sonucu u görsünBenim de çarşamba bu 2 . Denemem evde test yapmadan bekliyorum
evde negatif görüp kanda pozitif olan biri oldu burda moralini bozma inşallah güzel haberler vericez çarşamba
Hoşbuldumm, İnşallah
Negatif i görünce insan çok pişman oluyor şuan bi umudun var negatif i görünce umudun kalmıyor. Hiç tavsiye etmem bakmayınHoşbuldumm, İnşallahmuhtemelen daha erken yaptıracağım ben de sonuç madem çıkıyor 9unu beklememin anlamı yok
Benimde 3.gün çift embriyoydu. 11.güne kadar her gün buraya benim hiç belirtim yok, niye yok, olmadı galiba yazdım. 11.gün lekelenme oldu, regl oldum ben diyerek kan vermeye gittim sonuç pozitif çıktı. Daha çok yolum var tabi. Sonuda güzel olur umarım. Burda arkadaşlar belirti arama dedi hep bana, gerçektende öyleymiş. Hatta şimdi keşke o lekede olmasaydı diyorum, hem insan geriliyor hem de kalçadan iğneye başlattılar. Yani belirtisiz pozitif sonuç alanlar olduğunu bil, moralini bozma. Kaç gün sonra test yap dediler. Bugün 8.gününse 9 mart çok geç gibi geldiKızlar hepinize iyi geceler. Bugün ne güzel haberler verilmiş. Gözlerim dolu dolu okudum hepsini . Benimde 3.gün embriyosu 2 tane transfwr edildi. 9 mart test günüm. Bugün transferle 8.gün. Ama hiçbir belirti yok. Galiba ikiside tutmadı diyorum. İlk tüp bebek denemem. 6 yıldır sizin gibi güzel haberi almak için bekliyorum. İnşallah dualarmıZ kabul olur. Anne adayları biZlerede dua edin olurmu
GünaydınKızlar hepinize iyi geceler. Bugün ne güzel haberler verilmiş. Gözlerim dolu dolu okudum hepsini . Benimde 3.gün embriyosu 2 tane transfwr edildi. 9 mart test günüm. Bugün transferle 8.gün. Ama hiçbir belirti yok. Galiba ikiside tutmadı diyorum. İlk tüp bebek denemem. 6 yıldır sizin gibi güzel haberi almak için bekliyorum. İnşallah dualarmıZ kabul olur. Anne adayları biZlerede dua edin olurmu
Oooo burcik hanım siz buralara uğrar mıydınızGünaydınbende 19 şubatta dondurulmuş 5.gün çift embriyo transfer edildi hiç belirtim olmadı hatta adet olucam sandım ağrım vardı. Ama dün test günümdü pozitifi gördüm hatta 800 çıktı içini ferah tut ve pozitif düşün. Rabbim büyük
Ben yanlış hesaplamışım. 25 şubatta transfer olmuşum. İğnelere 3 gün önceden başlayınca kafam karışmış. Ama bugüne kadar sıfır belirti var. İnşallah bende sizin gibi pozitif haber veririm. Güzel dilekleriniz için çok ama çok teşekkürlerGünaydınbende 19 şubatta dondurulmuş 5.gün çift embriyo transfer edildi hiç belirtim olmadı hatta adet olucam sandım ağrım vardı. Ama dün test günümdü pozitifi gördüm hatta 800 çıktı içini ferah tut ve pozitif düşün. Rabbim büyük
İnanın birçok arkadaş var belirtisiz hamile kalan lütfen canınızı sıkmayın zaten yeterince stres altındayız daha fazla strese sokmayın kendiniziBen yanlış hesaplamışım. 25 şubatta transfer olmuşum. İğnelere 3 gün önceden başlayınca kafam karışmış. Ama bugüne kadar sıfır belirti var. İnşallah bende sizin gibi pozitif haber veririm. Güzel dilekleriniz için çok ama çok teşekkürler
Ben yanlış hesaplamışımBenimde 3.gün çift embriyoydu. 11.güne kadar her gün buraya benim hiç belirtim yok, niye yok, olmadı galiba yazdım. 11.gün lekelenme oldu, regl oldum ben diyerek kan vermeye gittim sonuç pozitif çıktı. Daha çok yolum var tabi. Sonuda güzel olur umarım. Burda arkadaşlar belirti arama dedi hep bana, gerçektende öyleymiş. Hatta şimdi keşke o lekede olmasaydı diyorum, hem insan geriliyor hem de kalçadan iğneye başlattılar. Yani belirtisiz pozitif sonuç alanlar olduğunu bil, moralini bozma. Kaç gün sonra test yap dediler. Bugün 8.gününse 9 mart çok geç gibi geldi
Hayırlısı olsun pozitif haberinKizlar bir mujdede benden gelsin 900 çıktı değerim tekrarlamaya gerek yokmuş Çarşamba randevu verdi heyecandan elim ayağıma dolandı .idrar testinde negatifi görünce çok ümitsizdim.inanamiyorum şoktayım
Çok sağol arkadaşım. Biraz daha rahatladım msjlarınızı okuyuncaİnanın birçok arkadaş var belirtisiz hamile kalan lütfen canınızı sıkmayın zaten yeterince stres altındayız daha fazla strese sokmayın kendinizi
Kasık ve bel ağrısı hemen hemen hepimizde olan şeyler. Hem ilaçların etkisi hem vücut regl dönemine yaklaşıyor onun etkisi. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız, bunlar da habercisi olurKızlar gece gece beni uyku tutmadı sizlere aklımda olan soruyu sormak bilgi almak istedim .Benim 3.denemem ve istediğimiz embriyo sonucunu alıp transfer işlemi oldum.bugun 3.gün oldu sayılır. Ve bende 2.günden itibaren sadece belde sızı, cicik sızısı arada var .sizce bu adet belirtisi olabilir mi?ilk denemem de Hiç ilk zamanlarda böyle olmamsdi. Kafam hep o bel de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?