Hayırlısı olsun pozitif haberin900 çıkmış ya ilk test gününmüydü kaç tane transfer olmuştu benmde 800 çıktı şoktayım
Com ben çok stres yapiyrm ki kafam da hep kesin ağrı olacak tutmadı die kafam odaklanmış. Psikolojikolarak kafama koymuşum.yoksa bile var var o ağrı.umarim güzel sonuçlar alırız hepimiz.ozgecimGünaydın öncelikle. Gülsen adet olamayız kullandığımız ilaçlardan dolayı henüz belirtiler içinde çok erken. Az daha dayanın inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Olan belirtiler genel olarak ilaçlardan kiminin belirtisi oluyor kiminin olmuyor. Benim lekelenme dışında belirtim yok hala transferim 20. Günü. Keşke o da olmasaydı diyorum. Stresli bi durum ama beklemekten başla elden bir şey gelmiyor ne yazıkki.
Canım İnan her şey olacağına varıyor boş yere kendini strese sokma olumsuz düşünme daha sonucun belli değil beklemek zor ama yapacak bir şey yok dikerim pozitifi görürsünCom ben çok stres yapiyrm ki kafam da hep kesin ağrı olacak tutmadı die kafam odaklanmış. Psikolojikolarak kafama koymuşum.yoksa bile var var o ağrı.umarim güzel sonuçlar alırız hepimiz.ozgecim
Kalite ve hücresi nasıldı cnm?Kızlar hepinize iyi geceler. Bugün ne güzel haberler verilmiş. Gözlerim dolu dolu okudum hepsini . Benimde 3.gün embriyosu 2 tane transfwr edildi. 9 mart test günüm. Bugün transferle 8.gün. Ama hiçbir belirti yok. Galiba ikiside tutmadı diyorum. İlk tüp bebek denemem. 6 yıldır sizin gibi güzel haberi almak için bekliyorum. İnşallah dualarmıZ kabul olur. Anne adayları biZlerede dua edin olurmu
Inş dediğin gibi olur kuzumCanım İnan her şey olacağına varıyor boş yere kendini strese sokma olumsuz düşünme daha sonucun belli değil beklemek zor ama yapacak bir şey yok dikerim pozitifi görürsün
İnşallahInş dediğin gibi olur kuzum
İlk test gunumdu tekrar da istemedi zaten Çarşamba çağırdı .Hayırlısı olsun pozitif haberin900 çıkmış ya ilk test gününmüydü kaç tane transfer olmuştu benmde 800 çıktı şoktayım da
2 tane 5. Gün embriyosuyduİlk test gunumdu tekrar da istemedi zaten Çarşamba çağırdı .
Hiç belirti falan olmuyor boşuna aramayın benim sadece belim ilk günden itibaren ağrıdı bide göğüslerim hem çok sıcak hem çok ağrıdı dokunamiyordum oda progestorondandir dedim ama çok şükür tuttu benimkiKızlar hepinize iyi geceler. Bugün ne güzel haberler verilmiş. Gözlerim dolu dolu okudum hepsini . Benimde 3.gün embriyosu 2 tane transfwr edildi. 9 mart test günüm. Bugün transferle 8.gün. Ama hiçbir belirti yok. Galiba ikiside tutmadı diyorum. İlk tüp bebek denemem. 6 yıldır sizin gibi güzel haberi almak için bekliyorum. İnşallah dualarmıZ kabul olur. Anne adayları biZlerede dua edin olurmu
İkiz mi acaba ben nette baktım benim 800 çıktı nette araştırdım üçüz fln değeri diyor yarın bana haber ver olurmu doktor ne diyecek diye2 tane 5. Gün embriyosuydu
Zaten Nesin’e çağıracak maşallah bayağı iyi bir değer ben 16. Günümde 1076 yi görmüştümİlk test gunumdu tekrar da istemedi zaten Çarşamba çağırdı .
Embriyon nasıldı?hücresi nasıldı braz bilgi verrmsn cnm?leke oldu muİlk test gunumdu tekrar da istemedi zaten Çarşamba çağırdı .
Ayy ne güzel hemen çağırmışlarİlk test gunumdu tekrar da istemedi zaten Çarşamba çağırdı .
Hadi inşallah güzel haberler bekliyoruzVeririm canım 12 de randevum bakalım keseyi görecek mi
Benim yarın ikinci kanAyy ne güzel hemen çağırmışlaryarın hem kese görmeye gidenler olacak hem ikinci kana gidenler Heyecanla bekliyorum haberlerinizi
37383728 gibi bişey çıkacak hissediyorum. Rekor değerlerden biri oldu seninkiBenim yarın ikinci kan
Valla töbe bismillah çıkıcak korkuyorum parametreyi bozcam37383728 gibi bişey çıkacak hissediyorum. Rekor değerlerden biri oldu seninkiistemediler ama bende gidip 3.yü mü versem, duramıyorum
Kalite ve hücresi nasıldı cnm?
Foto attım canım. 3.gün çift embriyo transfer edildi. Embriyolog çok iyi demişti çözüldüklerindede. ,Kalite ve hücresi nasıldı cnm?
İnşallah bendede öyle olur. Dua ederseniz banada çok sevinirim.Hiç belirti falan olmuyor boşuna aramayın benim sadece belim ilk günden itibaren ağrıdı bide göğüslerim hem çok sıcak hem çok ağrıdı dokunamiyordum oda progestorondandir dedim ama çok şükür tuttu benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?