Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Hayırlısı olsun pozitif haberin 900 çıkmış ya ilk test gününmüydü kaç tane transfer olmuştu benmde 800 çıktı şoktayım

Com ben çok stres yapiyrm ki kafam da hep kesin ağrı olacak tutmadı die kafam odaklanmış. Psikolojikolarak kafama koymuşum.yoksa bile var var o ağrı.umarim güzel sonuçlar alırız hepimiz.ozgecim

Com ben çok stres yapiyrm ki kafam da hep kesin ağrı olacak tutmadı die kafam odaklanmış. Psikolojikolarak kafama koymuşum.yoksa bile var var o ağrı.umarim güzel sonuçlar alırız hepimiz.ozgecim
Canım İnan her şey olacağına varıyor boş yere kendini strese sokma olumsuz düşünme daha sonucun belli değil beklemek zor ama yapacak bir şey yok dikerim pozitifi görürsün

Kalite ve hücresi nasıldı cnm?

Hiç belirti falan olmuyor boşuna aramayın benim sadece belim ilk günden itibaren ağrıdı bide göğüslerim hem çok sıcak hem çok ağrıdı dokunamiyordum oda progestorondandir dedim ama çok şükür tuttu benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…