Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Kızlar merhaba , bugün transferimin 3.günündeyim ve wc de yumurta akı kıvamında bir akıntı ve içerisinde toplu iğne başı kadar kahverengi bir leke vardı. Dahaa önce böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba , endişelenmeli miyim

Kahverengi akıntıyı normal karşılıyorlar ama bence doktorumu ara yine de

Cnmm nurcum daha 3.günümdeyim maalesef.
Günler yaklaşınca insan ilk güne geri dönmek istiyor ilk günlerde sanki geçmiyor öyle karışık oluyor ki insanin duyguları ne yumurta toplama ne transfer nede karnimizdan yediğimiz o iğneler hiç biri o 12 günü beklemek kadar yormuyor insani

Bu konuda hemşire ne demişti transferden sonra ? Bana bir damla bile görsen mutlaka haber ver dediler. Benim hiç iğnem yoktu onun içinde sıkı sıkı tembihlemiş olabilirler. Bi msj at belki iğnen yoksa iğne verirler, varsa progestanın dozunu artırırlar. Haber ver yine de ama kahverengi akıntı neredeyse herkeste olmuş, korkma

Akıntı gibi de değildi nokta kadar bir şeydi akıntının içinde.. yazdım hemen hemşirelere kanama olmadığı sürece sıkıntı yok dediler .. iğnem yok naturel siklus oldum..

Kizlar merhaba. gecen hafta 24 subatta transferim oldu. 5.gun embriyosu 2 adet. Bana doktorum ayin 4 unde test yap dedi ama ben dayanamadim bugun yaptim ve betahcg 1.35 cikti sizce yukselirmi

Akıntı gibi de değildi nokta kadar bir şeydi akıntının içinde.. yazdım hemen hemşirelere kanama olmadığı sürece sıkıntı yok dediler .. iğnem yok naturel siklus oldum..
İyi onlar sıkıntı yok dedilerse yoktur çok stresli bir dönem, insan herşeyi kafasına takıyor, endişeleniyor

Kizlar merhaba. gecen hafta 24 subatta transferim oldu. 5.gun embriyosu 2 adet. Bana doktorum ayin 4 unde test yap dedi ama ben dayanamadim bugun yaptim ve betahcg 1.35 cikti sizce yukselirmi
Yani 6.günde test yapmışsınız, aslında baya erken. 10 gün sonra yapın diyorlar 5.gün embriyolarına genelde. Bilemedim yanlışta yönlendirmek istemem ama doktorunuz 2.bir test ister heralde. İnşallah yükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…