Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

ah be güzelim o kadar güzel doğru söylüyorsun...Ben çok endişeliyim daha 3 gundeyim ya olumlu ya da olumsuz da olsa belirti için erken değil mi?arada bel cicik sizlio. Bu beni çok umutsuzlandiro. Umarım kotu bisey olmaz cnm

Cnm kaçıncı gün embriyosu kalitesi,belirti vs yaşadın mi?braz bahsedermsn?ne güzel herkes sonuçlar alınmış Bnde alırım inş
5.gün embriyosu 2 adet, düşük kalite. İlk transferimde de aynı kalite embriyo transfer edilmişti, benzer değerlerle başladım, ama 5.haftada durdu gelişmesi. O yüzden kalp atışını görmeden tam sevinemiyorum. Şimdilik sonucun katlanmış olmasına mutluyum sadece :)
Bende yalnızca ara ara kasık ağrısı ve hafif bel ağrısı oluyordu, onlar da ilaçlardan olabiliyor. Belirti aramaya hiç gerek yok inan ki. Test günün ne zaman?

Belirti aramak için çok erken bence kendini böyle strese sokma karnında bebek var belki nerden biliyorsun onuda strese sokuyorsun.inanki bende hiç öyle önemli bir belirti olmadı bugün 13.gunum sadece bu gece bir üşüdüm bir terledim bide midem bulanıyor herşey kokuyor.

Nurcum benim 2 başarısız var.bu denemelerimde asla ilk günlerde böyle olmazdı illa 6.7.günlerde en geç başlardı. Tek fark olarak kasık ağrısı yok u da iyimi kötü mu bilemiyorum. Kafam hep bu belde....Umarım iyiye işarettir gülüm.burda konuşunca içim bi nebze ferahlio sana ve hepinize teşekkür ederim

Cnmmm Benim ne güzel anlatmışsın çok sevndm sağlıkla da kucağına al inş cnm bnim.....ben adet belirtisi mi die ,tutmadı mı die endişe edio .gayet güzel ilkkez 2 tane 1.kalite güzel 3.gün embriyosu koyuldu ama yine insan kendini olumsuz düşünmeden edemio. 11 martta kuzum test günün nasipse.

Kizlar merhaba. gecen hafta 24 subatta transferim oldu. 5.gun embriyosu 2 adet. Bana doktorum ayin 4 unde test yap dedi ama ben dayanamadim bugun yaptim ve betahcg 1.35 cikti sizce yukselirmi
Canım bence test gününde tekrarla burda birgün önce negatif bir gün sonra pozitif alan oldu

Çok iyi biliyorum o sabırsızlığı, ben de ilk testi 1 gün erken yaptım :) ama oyala kendini, çalışıyorsan işe boğul, evdeysen puzzle falan yap boş kaldıkça insan sarıyor kendisini.

Canım benim test gününe kadar sana bol bol dua edicem tüm samimiyetimle söylüyorum Rabbim inşallah bu defa olucak ben inanıyorum canım

Kızlar banada dua eder misinz ? Dokuz yumurta toplandı dün. Beşini döllemişler. Bugün üç tane kalms. Daha ilk günden
Üçüde kaliteli embriyo olsun inşallah. Taze transfer mi olacaksın, tazeyse 3.gün olur transfer. Bende 3.gün transfer oldum, donduracak iyi kalitede ebriyomda kalmadı 5.güne. Ama o transferdekiyle pozitifi aldım. Kötü düşünme bir tane iyi embriyo yeter aslında

Doktr dondurulmus beşinci gün embriyosu vermeyi düşünüyordu. Ama suan kalacağınıda sanmıyorm

Doktr dondurulmus beşinci gün embriyosu vermeyi düşünüyordu. Ama suan kalacağınıda sanmıyorm
Gidebilir 5.güne gerekirse 3.gün dondururlar önemli değil. Hatta ben burda 3.gün embriyosunun çözdürüldükten sonra aynı gün içinde 5.güne kendi kendine geliştiğini ve onunla hamile kalan birini okudum. Beklemek çok stresli biliyorum ama modunu düşürme, inşallah iyi olacak

Nolur dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…