Cnm nur sana çok teşekkür ederim Allah razı olsunCanım benim test gününe kadar sana bol bol dua edicem tüm samimiyetimle söylüyorum Rabbim inşallah bu defa olucak ben inanıyorum canım
Kızlar yarın kan testine gidiyorum dua edin
Ruh halim çok inişli çıkışlı bilmiyorum kinasıl hissediyorsun kendini?belirti leke vs yaşadın mı bebek
Hadi inşallah güzel haberleri bekliyoruzKızlar yarın kan testine gidiyorum dua edin
Amin inşallahEderim tabi kuzum etmem mirabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerleRuh halim çok inişli çıkışlı bilmiyorum ki
hiç lekelenme vs olmadı ama kasıklarımda ve belimde ağrı oluyor regl olacakmışım gibi
Hayırlısı inşallah
İnşallah o üç tanesi de beşinci güne gider canımKızlar banada dua eder misinz ? Dokuz yumurta toplandı dün. Beşini döllemişler. Bugün üç tane kalms. Daha ilk günden
Canım bugün gittim doktora keseyi gördük ama kalp atışı için haftaya gün verdi çarşamba günü. Doktor da anlamadı niye kanadığımı kanama alanım yokmus şükür ama herşey haftaya belli olacakKaçta yarın randevun? Çok güzel konuşacak doktor inanıyorum tüm kalbimle, bi sürpriz olsun erkenden kalp atışını duy, mutlu mutlu gel buraya yaz. Pazartesi çok güzel bir gündü yarın daha da güzel olsun
Çok şükür ben biliyordum zaten kanama alanının olmayacağınıCanım bugün gittim doktora keseyi gördük ama kalp atışı için haftaya gün verdi çarşamba günü. Doktor da anlamadı niye kanadığımı kanama alanım yokmus şükür ama herşey haftaya belli olacak
Ay inşallah ya başka bir doktor ya haftaya düşer ya da kalp sesini duyarsın dedi ben iyiye odaklandım inşallah kalp sesini duyacağım. Sen de yarın güzel sonuçlarla gel inşallahÇok şükür ben biliyordum zaten kanama alanının olmayacağını.
haftaya da inşallah pıt pıt duyacaksın kalbini hayırlısıyla Özgecim
İnşallahh. O kadar canım skkn ki anlatamam. İçim resmen yanıyorİnşallah o üç tanesi de beşinci güne gider canım
Hep iyiye odaklanalım moral bozmak yokAy inşallah ya başka bir doktor ya haftaya düşer ya da kalp sesini duyarsın dedi ben iyiye odaklandım inşallah kalp sesini duyacağım. Sen de yarın güzel sonuçlarla gel inşallahBöyle diye diye 9 ayı bitireceğiz
Benim 7 yumurtam oldu 4 dollenmisti sadece iki tanesi 5. Güne gidebildi umutsuz olmayın inşallah 3 u de gider 5. Güne kadarKızlar banada dua eder misinz ? Dokuz yumurta toplandı dün. Beşini döllemişler. Bugün üç tane kalms. Daha ilk günden
Moralini hiç bozma hamile kalmak için 1 embriyo gerekiyor sadeceİnşallahh. O kadar canım skkn ki anlatamam. İçim resmen yanıyor
Yarın bir müjdeli haberi daha kutluycaz inşallah canım güzel haberlerle gel inşallahKızlar yarın kan testine gidiyorum dua edin
Peki hemen ilk günden mi bu kadar azaldı. Benim ikinci tüp bebek deneyimim. Onda birer birer düşmüştü hergün. Daha dün toplama yapıldı. Bugün üç kalmısBenim 7 yumurtam oldu 4 dollenmisti sadece iki tanesi 5. Güne gidebildi umutsuz olmayın inşallah 3 u de gider 5. Güne kadar
İnşallah ikimiz de müjdelerimizi verebilirizYarın bende kese görmeye gidicem insallah görürüz çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?