Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Peki hemen ilk günden mi bu kadar azaldı. Benim ikinci tüp bebek deneyimim. Onda birer birer düşmüştü hergün. Daha dün toplama yapıldı. Bugün üç kalmıs
İlk gün aradılar 4 tane dollendi dediler.3. gün aradılar 3 kaldı dediler 4. Gün aradılar bir tanesi daha 5. Güne gidemedi dediler bu şekilde oldu yani

Aa bugünmüydü aklımda çarşamba kalmış. kanama alanının olmaması çok iyi, keseyi de gördün. İnşallah haftaya da kalp atışını duyarsın

İlk gün aradılar 4 tane dollendi dediler.3. gün aradılar 3 kaldı dediler 4. Gün aradılar bir tanesi daha 5. Güne gidemedi dediler bu şekilde oldu yani
Benm dün toplama oldu. Beşi döllenmis dün. Ama bugün üç kalmıs. Sürekli bir bir gidiyor. Daha ilk günlerde bu sekilde

Ruh halim çok inişli çıkışlı bilmiyorum ki
hiç lekelenme vs olmadı ama kasıklarımda ve belimde ağrı oluyor regl olacakmışım gibi
Hayırlısı inşallah
benim çoğu arkadaşlar hep böyle ader ağrısı çekip leke olmadan hamile kalan çok var tatlım.gonlunu ferah tut ims herşey güzel olur tatlimembriyon neydi nasildi

Bende öyle düşündüm. Son adetten sayınca 41.gün oluyor. Senin bugün kaçıncı günündü ?
Bugün 21. Günüm ama ben 17. Günde gördüm keseyi. Kanamam olunca doktor erkenden çağırdı gördüm senim kesin kalp atışıyla bir olacak bence daha iyi. Ben bir hafta daha stres çekecem

Bugün 21. Günüm ama ben 17. Günde gördüm keseyi. Kanamam olunca doktor erkenden çağırdı gördüm senim kesin kalp atışıyla bir olacak bence daha iyi. Ben bir hafta daha stres çekecem
Off her türlü zor ya beklemek. Şimdi de acaba doğru yere tutundu mu diye düşünüyorum Neyse iyi düşünelim iyi olsun

Yaaaa tatlım yaaaa nasilicimi ferahlattin anlatamam sana.cok teşekkür ederim.sen kaçıncı gün dü vs braz bahsedermsn peki
Ben 3. gun embriosuydu. Ve ilk gunler oldu oyle yumurtalikta batma, kramp. Dayanamayip 10 cu gun transferden gectikten sonra test yaptim. Cok cok hayalet cizgi vardi. 12-13.gunlerde netlesti cizgi. Ama dinlenmeye calistim. Hic bir is yapmadim diyebilirim. Bol su, kabak cekirdegi, badem tukettim. Kabiz kesinlikle olmamak gerek. Onlem olsun dige yiyeceklere dikkat ettim. Insallah sizin de guzel haberinizi aliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…