İlk gün aradılar 4 tane dollendi dediler.3. gün aradılar 3 kaldı dediler 4. Gün aradılar bir tanesi daha 5. Güne gidemedi dediler bu şekilde oldu yaniPeki hemen ilk günden mi bu kadar azaldı. Benim ikinci tüp bebek deneyimim. Onda birer birer düşmüştü hergün. Daha dün toplama yapıldı. Bugün üç kalmıs
Aa bugünmüydü aklımda çarşamba kalmış. kanama alanının olmaması çok iyi, keseyi de gördün. İnşallah haftaya da kalp atışını duyarsınCanım bugün gittim doktora keseyi gördük ama kalp atışı için haftaya gün verdi çarşamba günü. Doktor da anlamadı niye kanadığımı kanama alanım yokmus şükür ama herşey haftaya belli olacak
İnşallah biz ve bu gruptaki bütün arkadaşlar müjdeli haber verirİnşallah ikimiz de müjdelerimizi verebiliriz
Benm dün toplama oldu. Beşi döllenmis dün. Ama bugün üç kalmıs. Sürekli bir bir gidiyor. Daha ilk günlerde bu sekildeİlk gün aradılar 4 tane dollendi dediler.3. gün aradılar 3 kaldı dediler 4. Gün aradılar bir tanesi daha 5. Güne gidemedi dediler bu şekilde oldu yani
Umarım altın yumurtan kalır hayatım bir tanecik bile olsa hamile kalmak için yeterliBenm dün toplama oldu. Beşi döllenmis dün. Ama bugün üç kalmıs. Sürekli bir bir gidiyor. Daha ilk günlerde bu sekilde
İnşallah senin kese kontrolün ne zaman?Aa bugünmüydü aklımda çarşamba kalmış. kanama alanının olmaması çok iyi, keseyi de gördün. İnşallah haftaya da kalp atışını duyarsın
Canım inşallah en kalitelileri kalmıştır hamile olmak için bir tane yetiyor üzme lütfen kendiniBenm dün toplama oldu. Beşi döllenmis dün. Ama bugün üç kalmıs. Sürekli bir bir gidiyor. Daha ilk günlerde bu sekilde
Amin inşallahİnşallah biz ve bu gruptaki bütün arkadaşlar müjdeli haber verir
Hadi hayırlısı çok heyecanlı yarın bize haber edersin çift olma ihtimalı var mı?Yarın bende kese görmeye gidicem insallah görürüz çok heyecanlı
13 mart, çok var dahaİnşallah senin kese kontrolün ne zaman?
benim çoğu arkadaşlar hep böyle ader ağrısı çekip leke olmadan hamile kalan çok var tatlım.gonlunu ferah tut ims herşey güzel olur tatlimRuh halim çok inişli çıkışlı bilmiyorum ki
hiç lekelenme vs olmadı ama kasıklarımda ve belimde ağrı oluyor regl olacakmışım gibi
Hayırlısı inşallah
İnşallah canım hep güzel haberlerle inşallahHep iyiye odaklanalım moral bozmak yokgüzel heyecanlar bunlar inşallah hepimiz için hayırlısı olsun
Kalp atışı ve kese için beraber çağırıyor herhalde13 mart, çok var daha
Oooo ne güzel arka arkaya güzel haberler gelecek inşallahBenim de 11 mart
Bende öyle düşündüm. Son adetten sayınca 41.gün oluyor. Senin bugün kaçıncı günündü ?Kalp atışı ve kese için beraber çağırıyor herhalde
Bugün 21. Günüm ama ben 17. Günde gördüm keseyi. Kanamam olunca doktor erkenden çağırdı gördüm senim kesin kalp atışıyla bir olacak bence daha iyi. Ben bir hafta daha stres çekecemBende öyle düşündüm. Son adetten sayınca 41.gün oluyor. Senin bugün kaçıncı günündü ?
Off her türlü zor ya beklemek. Şimdi de acaba doğru yere tutundu mu diye düşünüyorumBugün 21. Günüm ama ben 17. Günde gördüm keseyi. Kanamam olunca doktor erkenden çağırdı gördüm senim kesin kalp atışıyla bir olacak bence daha iyi. Ben bir hafta daha stres çekecem
Ben 3. gun embriosuydu. Ve ilk gunler oldu oyle yumurtalikta batma, kramp. Dayanamayip 10 cu gun transferden gectikten sonra test yaptim. Cok cok hayalet cizgi vardi. 12-13.gunlerde netlesti cizgi. Ama dinlenmeye calistim. Hic bir is yapmadim diyebilirim. Bol su, kabak cekirdegi, badem tukettim. Kabiz kesinlikle olmamak gerek. Onlem olsun dige yiyeceklere dikkat ettim. Insallah sizin de guzel haberinizi aliriz.Yaaaa tatlım yaaaa nasilicimi ferahlattin anlatamam sana.cok teşekkür ederim.sen kaçıncı gün dü vs braz bahsedermsn peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?