Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Bugün 21. Günüm ama ben 17. Günde gördüm keseyi. Kanamam olunca doktor erkenden çağırdı gördüm senim kesin kalp atışıyla bir olacak bence daha iyi. Ben bir hafta daha stres çekecem
Sakin stres yapmayin. Ben 11.hafta itibariyle neredeyse her hafta kan seklinde leke gordum. Her hafta bu son insallah diye diye sonlara yaklastim. Zaten doktor da korkma dedi. Sadece dinlenin ve stres yapmayin. Bebeginiz sizledir

Ben ac ve ilaç hariç hiç bisey yapmıyorum dikkat ediyorum.arada bel cicik sızısı var bu çok korkutuyor beni korktuğum basima gelmez umarim

Kabak çekirdeği ve badem kavrulmamış mi yoksa kavrulmuş mu?günde ne kadar tükettiniz

Ben ac ve ilaç hariç hiç bisey yapmıyorum dikkat ediyorum.arada bel cicik sızısı var bu çok korkutuyor beni korktuğum basima gelmez umarim
Korkuyla stres zarar. Bebegin tutundugu yeri sertlestirip onun icin zorlastiriyor boyle dusunun ve guzel dusunun. Hic olumsuz dusunmeyin. Iyi olacaktir sonuc. O agrilara takilmayin. Sonucta hormonlar yuklendigi icin farkli belirtiler cikiyor ortaya. Insallah sonuc guzel olacak

İnşallahh. O kadar canım skkn ki anlatamam. İçim resmen yanıyor
Bakın benden 33 yumurta toplandı, 30u olgundu ve 27si döllendi. 3.gün geldiğinde 22 döllenmiş 3.güne gelmiş embriyom vardı. 5.gün aradıklarında sadece 2 tane kaldığını öğrendim, 3.sünü de bekliyorlardı, eğer gelişirse dondurucaz dediler, öyle de oldu. 33’ten 3’e düştüm. Gerginliğinizi çok iyi anlıyorum, ama yapabileceğiniz hiçbirşey yok, onlar emin ellerdeler, hiç gerilmeyin. Özelliklerine bakıp 3.gün de dondurabilirler, 5’e de gidebilir, hiç belli olmaz.

İnşallahh. O kadar canım skkn ki anlatamam. İçim resmen yanıyor
Canınızın sıkılması çok normal, neler yaşadığımızı biz biliyoruz bu süreçte... Benim de 11 yumurtam toplandı, 5’i olgun çıktı, 4’ü döllendi. İlk duyduğumda ağlamaktan nefes alamamıştım... 5. Gün aradıklarında 3’ünün gelişimini takip ettiklerini 6. günde takip edeceklerini söylediler. O gün ne yaşadığımı tarif edemem. Hepsinin yok olma ihtimalinin düşüncesini Allah kimseye yaşatmasın 6. Gün onlar aramadan biz aradık zaman geçmedi. Sonra geri dönüş yaptılar ve bir tane embriyomuzun dondurulduğunu öğrendik, şükrettik Bugün transferimin 1. Günü. Diyeceğim şu ki bir tane embriyomuzun sağlıklı bir şekilde transferinin gerçekleşmesi büyük bir lütuf... Allahım dileyen, bekleyen, isteyen herkese nasip etsin. İçinizi ferah tutun, minikleriniz laboratuvarda tam bir yaşam savaşı veriyorlar. Güzel enerji gönderin

Peki hemen ilk günden mi bu kadar azaldı. Benim ikinci tüp bebek deneyimim. Onda birer birer düşmüştü hergün. Daha dün toplama yapıldı. Bugün üç kalmıs
Azalabilir canım. Benim de 6 tane embriyom 3. Gün aradıklarında hepsi sağlıklı ilerliyor demişlerdi ama 4.gününde hepsi bir sonlanmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…