Çok şükürBenim 14. Gün testiydi şükür iki katı değerim artmış
Negatif olmadıHadi hayırlısı inşallah güzel çıkar ama ikisi farklı çıkar moralini bozma sakin
Negatif inşallah senin ki okur rabbim kimsenin kucağını boş koymasınMerhaba tekrar gebelik testi yaptırdınız mı inşallaj güzel sonuçlar alırsınız
Off cok zor cokAzalabilir canım. Benim de 6 tane embriyom 3. Gün aradıklarında hepsi sağlıklı ilerliyor demişlerdi ama 4.gününde hepsi bir sonlanmıştı
Benim de hiç umudum yok 8.gün yaptırmıştım ben olsa çıkardı zaten.Negatif inşallah senin ki okur rabbim kimsenin kucağını boş koymasın
Ben verdim kan 1 saate belli olucakKızlar bugün kimlerin test günüydü ne yaptınız ?
Ya öyle deme ya inşallah seninki benim gibi olmaz ben de 6.gün baktırdım bu gün az bi yükselme yoksa yoktur dedim belli olmaz yumurta ya can veren rabbim nelere kadir teslim et kendini hayırlısı deBenim de hiç umudum yok 8.gün yaptırmıştım ben olsa çıkardı zaten.
8.gün erken değil mi çıkması için? Benim de bugün 8.gün dayanamayıp evde kaset test yaptım burda sonuç alanları duyduğum için ve negatif çıktı.Benim de hiç umudum yok 8.gün yaptırmıştım ben olsa çıkardı zaten.
Ben 8.gün baktırmıştım nasip kısmet artıkYa öyle deme ya inşallah seninki benim gibi olmaz ben de 6.gün baktırdım bu gün az bi yükselme yoksa yoktur dedim belli olmaz yumurta ya can veren rabbim nelere kadir teslim et kendini hayırlısı de
8.gün erken değil mi çıkması için? Benim de bugün 8.gün dayanamayıp evde kaset test yaptım burda sonuç alanları duyduğum için ve negatif çıktı.Kan testim için 14gün süre vermişti doktor kana daha var diye kendimi motive etmeye çalışıyorum.
Ben kandan baktırmıştım8.gün erken değil mi çıkması için? Benim de bugün 8.gün dayanamayıp evde kaset test yaptım burda sonuç alanları duyduğum için ve negatif çıktı.Kan testim için 14gün süre vermişti doktor kana daha var diye kendimi motive etmeye çalışıyorum.
Ben kandan baktırmıştım
İnşallah yükselir değeriniz 12.gündeBen kandan baktırmıştım
Hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel sonuçlarla gelBen verdim kan 1 saate belli olucak
Canım kısmet valla beterin beteri var zor ama bozma moralini inşallah bir dahaki sefereNegatif olmadı
Hiç moralinizi bozmayın bende 8. Günü idrar yaptım çıkmadı 12. Günde kanda çıktı şimdi kese görmeye geldim.karamsar olmayın8.gün erken değil mi çıkması için? Benim de bugün 8.gün dayanamayıp evde kaset test yaptım burda sonuç alanları duyduğum için ve negatif çıktı.Kan testim için 14gün süre vermişti doktor kana daha var diye kendimi motive etmeye çalışıyorum.
Canım üzüldüm ama kısmet, en doğru zamanda, en güzel şekilde alırsın inşallah gebelik haberiniNegatif olmadı
Çok şükür pozitif 299 çıktı değerim kızlar çok heyecanlıyım inşallah sağlıkla devam ederHadi bakalım hayırlısı inşallah güzel sonuçlarla gel
GözünaydınÇok şükür pozitif 299 çıktı değerim kızlar çok heyecanlıyım inşallah sağlıkla devam ederbu grup uğurlu geldi
Allah herkese nasip eder inşallah
Gözün aydın Hayırlı olsun canım sağlıcakla devam eder inşallahÇok şükür pozitif 299 çıktı değerim kızlar çok heyecanlıyım inşallah sağlıkla devam ederbu grup uğurlu geldi
Allah herkese nasip eder inşallah
Amin inşallah hepimizinGözünaydınsağlıkla devam etsin inşallah
Çok teşekkür ederim amin inşallahGözün aydın Hayırlı olsun canım sağlıcakla devam eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?