Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Ah bende aynı şeyi yaşadım. Kan vermeye gideceğim sabah leke gördüm, regl oldum dedim, pozitif çıktı. Son güne kadar kimse umudunu kaybetmesin, erken yapılan idrar testlerine üzülmesin. Darısı keseye kalp atışına. İnşallah o günleride görelim

Ne güzel yazmışsınız, morali yüksek tutmak lazım. Beklemek çok zor, ama sonunda güzel haberi alacaksınız inşallah

Benimde test günüm yarın ama bende hiç kahverengi lekelenme olmadı sadece akıntım çok fazla bu da Protestan kullandığım için olurmuş.Progestanin hem iğnesini hemde fitilini kullanıyorum.Transferden 5 yada 6 günü uzayan şeffaf bir akıntı geldi. Sizlerde oldu mu acaba ?

Çok şükür pozitif 299 çıktı değerim kızlar çok heyecanlıyım inşallah sağlıkla devam eder bu grup uğurlu geldi
Allah herkese nasip eder inşallah
Canım benim çok sevindim ne güzel hayırlı haberler duyuyoruz inşallah sağlıcakla kucağına almayo da nasip etsin rabbim

Canım İnan lekelenme olmaması daha güzel ben de hep kanama var psikolojim bozuldu. Lekelenmeye başlamıştı benim de yani keşke hiç olmasa

Valla benim kanamam var ben de kendimi olumsuza hazırlamıyorum. Doktorun teki düşme ihtimali var kalp atışını duymazsak gidecek dedi ki kendisi dayım olurben hala benimle kalacağını düşünüyorum inşallah düşündüğümüz gibi güzel olur her şey de kucagımıza alırız bebişlerimizi

Bloom senin lekelenmen geçti mi

Canım İnan lekelenme olmaması daha güzel ben de hep kanama var psikolojim bozuldu. Lekelenmeye başlamıştı benim de yani keşke hiç olmasa
Tabi bir yandan öyle düşünüyorum ama pozitif gören arkadaşlar genelde lekelenme yaşamış acaba olmasını diyorum kendime.

Bloom senin lekelenmen geçti mi
Evet bugün hiçbişey gelmedi. Şimdi düşünüyorum cmt sabahki aslında baya kan gibiydi, pazar sabahta çok hafif yine kan gibi geldi. Pzt salı sarı kahve lekeler görüyordum. Bugün henüz hiçbişey yok. Sanırım progestan iğne kesti. Ayın 13üne kadar hergün iğneye devam. Senin leke gibi mi daha sıvı kırmızı kan gibi mi geliyor ?

Canım bende hepsi var kahverengi pembe kırmızı psikolojim bozuldu valla bazıları böyleymiş çevremde birçok kadında aynı durum görülmüş hepsi doğum yapmış bunlardan biri ablam inşallah ben de öyle olurumAma zor bir durum yani

Ablanda böyleyse belki yapıdandır ya, sonuçta böyle şeylerde ailenin kadınları birbirine benziyor. Rahim içinde kanama da görülmemiş. İnşallah sende öyle olursun. Peki kalçan ne alemde, benim 3-4 günde morardı. Dünkü iğne hiç üstüne oturtmadı ama bugünkü daha iyi gibi. Var mı bu işin bi püf noktası. Ananem bile daha rahat oturup kalkıyor, ben ayy ayy oyy oyy diyerek oturup kalkıyorum, yaşlı ninelere döndüm

Merhaba canım hayırlı uğurlu olsun hamileliğin birşey sormak istiyorum kanaman kaçınçı günde oldu merak ettim belki cahillik ama yerleşme kanaması gibi birşey olmasını isterdim bi umudum olurdu bende hiç tık yok valla korkmaya başladım ne akıntı ne ağrı sızı

Çok teşekkür ederim ederim inşallah darısı başına
Benim 10. Gün oldu kanamam umudunuzu kaybetmeyin elimizden geleni yapıyoruz gerisi kader kısmet düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…