Hiç lekenlenme olmadan hamile kalanların sayısı daha fazla merak etme hayırlısıyla sen de güzel haberler verirsin inşallahTabi bir yandan öyle düşünüyorum ama pozitif gören arkadaşlar genelde lekelenme yaşamış acaba olmasını diyorum kendime.
5. gün embriyosu benim 2. tüp bebek denememkaybetmemeye çalışıyorum kaçıncı gün embriyosuydu
5 inci gün embriyosu beşinci günüm bugün5. gün embriyosu benim 2. tüp bebek denemem
Senin kaç gün oldu transferin?
İnşallah canım bende onlardan birisi olurum.Hiç lekenlenme olmadan hamile kalanların sayısı daha fazla merak etme hayırlısıyla sen de güzel haberler verirsin inşallah
sen ikiz istiyordun ama onlar sana süpriz yapacak gibi2. Kann değeri sonucum çıktı kızlar3438
Gözün aydın canım çok güzel bı sonuç ikiz mi acaba ?2. Kann değeri sonucum çıktı kızlar3438
Ya bence bazı hemşireler çok kötü vuruyor o zaman ben de popomun üstüne oturtamıyorum bazısının eli hafif ama ilaç yağlı yapacak bir şey yok benim de mosmor valla hiç bilmiyorum püf noktası ne bulursan bana da söyleAblanda böyleyse belki yapıdandır ya, sonuçta böyle şeylerde ailenin kadınları birbirine benziyor. Rahim içinde kanama da görülmemiş. İnşallah sende öyle olursun. Peki kalçan ne alemde, benim 3-4 günde morardı. Dünkü iğne hiç üstüne oturtmadı ama bugünkü daha iyi gibi. Var mı bu işin bi püf noktası. Ananem bile daha rahat oturup kalkıyor, ben ayy ayy oyy oyy diyerek oturup kalkıyorum, yaşlı ninelere döndüm
Hayırlı olsun burçik geliyor ikizler2. Kann değeri sonucum çıktı kızlar3438
Kaçız bu ikiz mi üçüz mü2. Kann değeri sonucum çıktı kızlar3438
Kedi gibi olcam gibi geliyorsen ikiz istiyordun ama onlar sana süpriz yapacak gibi
Teşekkür ederim canım sanırm ikiz korkum üçüz olmasıGözün aydın canım çok güzel bı sonuç ikiz mi acaba ?
Teşekkür ederim canım üçüzler olmasınHayırlı olsun burçik geliyor ikizler
Valla töbe bismillah kaç tane var bilmiyorumKaçız bu ikiz mi üçüz mühayırlı olsun canım kese ne zaman ?
Hadi bakalım inşallah dözdüzler gelirTeşekkür ederim canım üçüzler olmasın
Valla geçmiyor ben de 10 martı bekliyorum bir ay bekledik yaBenim de 17 Mart ultrason randevum var. Artık geçmez 15 gün
Aynı günü bekliyoruz canımBenim de 17 Mart ultrason randevum var. Artık geçmez 15 gün
Hayırlısı olsun canım ne güzelTeşekkür ederim canım sanırm ikiz korkum üçüz olmasıama kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?