Hayırlı olsun öncelikle bizimki de 600 lira ya resmen soyuyorlarBenim doktorun muayene ücreti çok pahalı ya 720 lira sizinkiler de böylemi
Nerede yaşıyorsunuz? Benim doktorum 200. İkinci muayene de kontrol adı altında dahil fiyata.Benim doktorun muayene ücreti çok pahalı ya 720 lira sizinkiler de böylemi
Bende ayın 13 ünde ilk kontrole gideceğim. İlk kontrol ücretsizmiş. Ondan sonra ücretliymiş 650 tlBenim doktorun muayene ücreti çok pahalı ya 720 lira sizinkiler de böylemi
Neyse hemen hemen aynıymış canım evet ilk kontrolde almıyorlar .Bende ayın 13 ünde ilk kontrole gideceğim. İlk kontrol ücretsizmiş. Ondan sonra ücretliymiş 650 tl
Dua mı bedduamı canım bilemedimHadi bakalım inşallah dözdüzler gelir
Kaç kese varmış canım senin değer yüksekmiydi ?Ben İstanbul yeditepe hastanesi bugün vermedim zaten ama iki hafta sonra kalp atışı duymaya gittiğimde basliycak her ay 720 vermeye benim doktor profesör ondanmi bilmiyorum ki
Ilk tahlilini kaçıncı gün yapmıştın cnm 5.gun embriyosumu seninDua mı bedduamı canım bilemedim
Ya beddua eder miyim sen buranın em renkli kişiliğisinDua mı bedduamı canım bilemedim
Valla benim ki kese görmek içim de aldı kalp atışı içinde alacak resmen soyuyor yaNeyse hemen hemen aynıymış canım evet ilk kontrolde almıyorlar .
Siz nerde yaşıyorsunuz ya ne güzel ucuzmuş kıymetini bilinNerede yaşıyorsunuz? Benim doktorum 200. İkinci muayene de kontrol adı altında dahil fiyata.
Valla çok iyi fiyat siz nerde yaptırdınız?17 mart kese kalp dediler bana. Randevu ücreti aralıkta 172 di. Şimdi 192 oldu. Gayet uygun.
Bende yarın gideceğim ücret alacaklar mı bilmiyorum.Valla çok iyi fiyat siz nerde yaptırdınız?
Çok pahalıymış o kadar pahalı değildir bizimki sanıyorum özel muaynehanesine mi gidiyorsunuz?Benim doktorun muayene ücreti çok pahalı ya 720 lira sizinkiler de böylemi
Amin inşallah sağlıkla gelsinlerValla benim kanamam var ben de kendimi olumsuza hazırlamıyorum. Doktorun teki düşme ihtimali var kalp atışını duymazsak gidecek dedi ki kendisi dayım olurben hala benimle kalacağını düşünüyorum inşallah düşündüğümüz gibi güzel olur her şey de kucagımıza alırız bebişlerimizi
Yarın kese için mi kalp atışı için mi gidiyorsun hande? Transferin ne zamandı?Bende yarın gideceğim ücret alacaklar mı bilmiyorum.
Amin inşallahAmin inşallah sağlıkla gelsinlerhiç kötü düşünmeyin tabiki hep iyi düşünelim iyi şeyler olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?