Ilk defa gidiyorum kese transferim 9 şubattı .Yarın kese için mi kalp atışı için mi gidiyorsun hande? Transferin ne zamandı?
Canım senin bellidir kese 10 şubattı benim ben iki kere gittim görmeye gerçi ilki kanamamdan dolayıydıIlk defa gidiyorum kese transferim 9 şubattı .
Canım senin bellidir kese 10 şubattı benim ben iki kere gittim görmeye gerçi ilki kanamamdan dolayıydı
Adana başkent hastanesiValla çok iyi fiyat siz nerde yaptırdınız?
Benden 8 gün önce transferiniz olmuş ama bana 17 mart dediler.Ilk defa gidiyorum kese transferim 9 şubattı .
Evet bazı doktorlar geç söylüyormuş okudum herkesin verdiği tarihler farklı inşallah hepimizinki sağlıkla ilerlerBenden 8 gün önce transferiniz olmuş ama bana 17 mart dediler.
Değerim 931 di bir kese sanırım bende gördüm ekranda umarım bir olur çünkü ben ikiz istemiyorum .Kaç kese varmış canım senin değer yüksekmiydi ?
Yok canım hastanedeÇok pahalıymış o kadar pahalı değildir bizimki sanıyorum özel muaynehanesine mi gidiyorsunuz?
ŞanlıurfaSiz nerde yaşıyorsunuz ya ne güzel ucuzmuş kıymetini bilin
Ya benim yerleşme kanaması da değiş hande hala kanıyorum ben kırmızı kahve pembehayırlısı bakalım yarın neler olacak sen cabuk gördün beklemek zor bi de yerlesmeckanamasindan sonra insan anlayamıyor fazla ne olup ne bitiyor içerde
Valla ben de diyarbakırdayım bahçecide yaptırdım pahalı yaŞanlıurfaözel hastanede daha da uygun fiyatlar bu özel klinik olduğu için pahalı buralara göre.
19 şubatta dondurulmuş 5.gün çift embriyo transfer edildi 1 martta 803dü 3 martta da bugün 3438Ilk tahlilini kaçıncı gün yapmıştın cnm 5.gun embriyosumu senin
Annemde 4 aylıkken kardeşimde olmuş kırmızı kanama birşey olmamışYa benim yerleşme kanaması da değiş hande hala kanıyorum ben kırmızı kahve pembe
Dördüz olunca artık kaybedersiniz beni huni takar gezerimYa beddua eder miyim sen buranın em renkli kişiliğisin
Hayırlısı inşallah rabbim gönlüne göre versnDeğerim 931 di bir kese sanırım bende gördüm ekranda umarım bir olur çünkü ben ikiz istemiyorum .
Böyle çok hikayeler var dilerim ben de onlardan biri olurumAnnemde 4 aylıkken kardeşimde olmuş kırmızı kanama birşey olmamış
Hahhahaha ben de ikiz olursa hani takar gezerim diyordum sana bir şey olmaz bacım sen seviyorsun canlıları Allah dağına göre kar yağdırır haydi bismillahDördüz olunca artık kaybedersiniz beni huni takar gezerim
Senin bi dahaki kontrolun ne zaman özgecim?Valla benim kanamam var ben de kendimi olumsuza hazırlamıyorum. Doktorun teki düşme ihtimali var kalp atışını duymazsak gidecek dedi ki kendisi dayım olurben hala benimle kalacağını düşünüyorum inşallah düşündüğümüz gibi güzel olur her şey de kucagımıza alırız bebişlerimizi
Valla düşse bnmki düşerdi kalp atışını yeni duyduğum zamanlardı bnm bi kanamam oldu kırmızı bi dolu dr bile sok oldu .istirahat önemli Kanama lekelenme varsa. tabi yasıyacağı da varmış şükür kuzum şu an 2yasindaBöyle çok hikayeler var dilerim ben de onlardan biri olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?