Ben 11. Gun akşam kan testinde gördümKızlar benim 3.gün embriyosu 8 hücreli 1.kalite 2 adet transfer edildi sizce nasıl?ve 3.gün embriuosu kaçıncı gün rahime tutunuyor?bilgisi olan güzel arkadaşlar bildiklerinizi paylaşırmısınız
peki hiç belirti yaşadın mi?oldu mu?leke ağrı vs ?senn de mi 3.GünBen 11. Gun akşam kan testinde gördüm
Benim çarşamba canımSenin bi dahaki kontrolun ne zaman özgecim?
Ayyy ne güzel moral oldunu inşallah benim de öyle olur ben daha kalp atışını duymadım doktor onu bekliyor zaten. İnşallah duyarım haftayaValla düşse bnmki düşerdi kalp atışını yeni duyduğum zamanlardı bnm bi kanamam oldu kırmızı bi dolu dr bile sok oldu .istirahat önemli Kanama lekelenme varsa. tabi yasıyacağı da varmış şükür kuzum şu an 2yasinda
Daha çok yeni anca kesede belli olur hatta sonrasında bile belli olabiliyormuşMerhaba bugün benimde transferim üzerinden 10 gün geçti dün az kanamam ve berbat ağlama nöbetim vardı bugün test yaptı doktorum 212.3 çıktı 12. Gün tekrar yapalım dedi... sizce ikiz olabilir mi ? Değer yüksek mi ? Çok istiyoruz ikiz olmasını... ( rahim yapışıklığı, rahim perdesi, pkos)
Allah gönlünüze göre versinMerhaba bugün benimde transferim üzerinden 10 gün geçti dün az kanamam ve berbat ağlama nöbetim vardı bugün test yaptı doktorum 212.3 çıktı 12. Gün tekrar yapalım dedi... sizce ikiz olabilir mi ? Değer yüksek mi ? Çok istiyoruz ikiz olmasını... ( rahim yapışıklığı, rahim perdesi, pkos)
Evet 3. Gun 9. Gun ve 11. Gun lekelenme oldupeki hiç belirti yaşadın mi?oldu mu?leke ağrı vs ?senn de mi 3.Gün
Adet ağrısı da oldupeki hiç belirti yaşadın mi?oldu mu?leke ağrı vs ?senn de mi 3.Gün
Haydi bismillah allah büyük 18 martta belli olcak herşeyHahhahaha ben de ikiz olursa hani takar gezerim diyordum sana bir şey olmaz bacım sen seviyorsun canlıları Allah dağına göre kar yağdırır haydi bismillah
Canım bu çok önemli bir şey covid denilen bir illet var basımızda bence en iyisi doktoruna sor o daha iyi bilirArkadaşlar iyi akşamlaryarın transferim var ama çok sıkıntılıyım. Çünkü boğazım ağrıyor ve çok halsizim soğuk algınlığı gibi heryerim ağrıyor. Dün gece çok terlemişim sıcak olmuş . 2 gün üst üste soğuk kefir içtim o da yapmış olabilir belki ama çok tedirginim bu boğaz ağrısı ve kırgınlık transferi embriyo tutunmasını etkiler mi acaba başına böyle bir şey gelen var mı
Bekliyoruz dört gözle efenimHaydi bismillah allah büyük 18 martta belli olcak herşey
peki hiç belirti yaşadın mi?oldu mu?leke ağrı vs ?senn de mi 3.GunBen 11. Gun akşam kan testinde gördüm
Çok soru sordum ama kusuruma bakma ltfen olur mu?braz stresli zaman geciryrmAdet ağrısı da oldu
Yok ilk başta hiç-bir belirti yoktu 9. Gun başladıpeki hiç belirti yaşadın mi?oldu mu?leke ağrı vs ?senn de mi 3.Gun
Çok soru sordum ama kusuruma bakma ltfen olur mu?braz stresli zaman geciryrmpeki belirtilerin hemen mi başladı
Sorun değil inşallah tutunur bebişin .hepimiz stresliyizpeki hiç belirti yaşadın mi?oldu mu?leke ağrı vs ?senn de mi 3.Gun
Çok soru sordum ama kusuruma bakma ltfen olur mu?braz stresli zaman geciryrmpeki belirtilerin hemen mi başladı
Değerler çok geniş bir aralıkta geliyor. İlk testi 70 gelende var 700 gelende. Bana hemşire hcgden net birşey söyleyemeyiz, kontrolü beklemek lazım dediMerhaba bugün benimde transferim üzerinden 10 gün geçti dün az kanamam ve berbat ağlama nöbetim vardı bugün test yaptı doktorum 212.3 çıktı 12. Gün tekrar yapalım dedi... sizce ikiz olabilir mi ? Değer yüksek mi ? Çok istiyoruz ikiz olmasını... ( rahim yapışıklığı, rahim perdesi, pkos)
Belirtiniz yoksa belirti aramayın bence lekelenme galan iyi şeyler değil bunlar doktorların tercihi değil gönlünüzü ferah tutun belirtisiz birçok gebe var forumda. İnşallah pozitif haberlerle gelirsinizpeki hiç belirti yaşadın mi?oldu mu?leke ağrı vs ?senn de mi 3.Gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?