Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Arkadaşlar iyi akşamlar yarın transferim var ama bir sıkıntım var. Çünkü boğazım ağrıyor ve çok halsizim soğuk algınlığı gibi heryerim ağrıyor. Dün gece çok terlemişim sıcak olmuş. Ve 2 gün üst üste Soğuk kefir içmiştim o mu yaptı anlamadım ama bu boğaz ağrısı ve kırgınlık transferi embriyo tutunmasını etkiler mi acaba çok tedirginim. Böyle transfer öncesi başına iş gelen var mı

Arkadaşlar iyi akşamlar yarın transferim var ama çok sıkıntılıyım. Çünkü boğazım ağrıyor ve çok halsizim soğuk algınlığı gibi heryerim ağrıyor. Dün gece çok terlemişim sıcak olmuş . 2 gün üst üste soğuk kefir içtim o da yapmış olabilir belki ama çok tedirginim bu boğaz ağrısı ve kırgınlık transferi embriyo tutunmasını etkiler mi acaba başına böyle bir şey gelen var mı

Merhaba bugün benimde transferim üzerinden 10 gün geçti dün az kanamam ve berbat ağlama nöbetim vardı bugün test yaptı doktorum 212.3 çıktı 12. Gün tekrar yapalım dedi... sizce ikiz olabilir mi ? Değer yüksek mi ? Çok istiyoruz ikiz olmasını... ( rahim yapışıklığı, rahim perdesi, pkos)

Ayyy ne güzel moral oldunu inşallah benim de öyle olur ben daha kalp atışını duymadım doktor onu bekliyor zaten. İnşallah duyarım haftaya

Daha çok yeni anca kesede belli olur hatta sonrasında bile belli olabiliyormuş

Allah gönlünüze göre versin

Canım bu çok önemli bir şey covid denilen bir illet var basımızda bence en iyisi doktoruna sor o daha iyi bilir

Değerler çok geniş bir aralıkta geliyor. İlk testi 70 gelende var 700 gelende. Bana hemşire hcgden net birşey söyleyemeyiz, kontrolü beklemek lazım dedi

peki hiç belirti yaşadın mi?oldu mu?leke ağrı vs ?senn de mi 3.Gun

Çok soru sordum ama kusuruma bakma ltfen olur mu?braz stresli zaman geciryrm peki belirtilerin hemen mi başladı
Belirtiniz yoksa belirti aramayın bence lekelenme galan iyi şeyler değil bunlar doktorların tercihi değil gönlünüzü ferah tutun belirtisiz birçok gebe var forumda. İnşallah pozitif haberlerle gelirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…