Merhaba arkadaşlar ben polikistik over hastasıyım hamile kalamadım tüp bebek yaptırdım 17 yumurtam toplandı 10 tane döllendi . 4 tanesi 5. Güne gelip blastokist olabildi. 27.02.2019 tarihinde 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi . Size sorum transferden ne kadar sonra gebeliği idrarda gördünüz ve kaçıncı gün embriyosuydu.. erken gebelik testi yapanlar var mı
kkürlHayırlı olsun canım rabbim yüzünü güldürsün benimde 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldu 7. Gün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı aynı gün akşam kanda baktım 53 küsür gibi bir rakam vardı
Günler gecmek bilmiyor ya sende belirti var mı bende hiçbirşey yokBende ayni gun 2 tane dondurulmus blast transferi oldum. İnsallah hayırlı haberleri alırız 9 ve11 martta.
Öncesinde yapmayacağım ne kadar merak etsem de. Sen de yapma. Doktorun dediği tarihi bekle. Ne kaldı ki şurada ctesi gününe
Günler gecmek bilmiyor ya sende belirti var mı bende hiçbirşey yok
Bende annem geliyo öyle teselli oluyorum eşimde izin aldı bi şekildr geçiyor ama aklımın bi köşesinde sürekli tuttu mu tutmadı mıBende de hiçbir belirti yok. Gunde bir iki kere kaşıklarıma batma oluyordu ilk günler. Şimdi hiçbir şey yok.
Ama Düşünme günleri öyle. Eğer Evdeysen vakit geçirecek bir seyler yap. Film izle, yeni bi diziye başla mesela, ya da örgü ör, kitap oku. Ben amigurumi tavşan yapmaya başladım. İnsallah olumlu sonuçlanacak ilk oyuncakları benim emeğim olacak.
Sürekli düşünürsen geçmez. Vaktinden önce yapanlar negatif görüp hüsrana uğrayan sonradan pozitifi gören çok var. Yıpratmamalıyız kendimizi. Zor bir süreçten geçiyoruz zaten.
Bende de bi tane erken gebelik testi var siz ne kadar erken ögrenmiştinizÖncelikle Allah inşaallah nasip eder. :)
tüp bebek konusunda bilgim yok. Ama tıbbi olarak; döllenmeden sonra ortalama 9. gün betahcg kana geçer. Daha sonra idrarda belli olur zaten.
Doktorunuz ne tarih verdi bilmiyorum ama verdiği tarihi bekleyin bence.
Ben erken test ile çok erken öğrenenlerdenim. :)
Bende annem geliyo öyle teselli oluyorum eşimde izin aldı bi şekildr geçiyor ama aklımın bi köşesinde sürekli tuttu mu tutmadı mı
İki embriyo olması ümitlendiriyo beni niye tutmasın ki diyorum iğne vurulamayan ben bebiş için gıkımı cıkartamıyorum öyle işte rabbim cumartesi yüzümüzü güldürür inşallah .. haberleşiriz yine burdan
Ayy inşallah canımİste böyle. Pozitif olmak lazım her zaman. Hem annen hem eşin yanındaymış ne kadar güzel. Ben tüm gün tekimkocam işten gelsin diye bekleyip duruyorum.
Her şey güzel olacak insallah.
Ben bu sabah ezan okunurken rüyadan uyandım. Rüyamda ultrasondaydım ve 4-5 aylık kadar olmuş iki bebek görünüyordu. Doktor biri sonradan tutunmuştu ya O daha küçük diyordu. Ama bayağı belliydi bebekler.Öyle mutlu uyandım ki anlatamam.❤
Rabbim hayırlara yazsın. Saglikla sıhhatle hayirla gelsin insallah ikimizin bebekleri de.
Ben direkt hamile kaldığımı anlamıştım canım. Belirtilerim çok keskindi. İlişkinin ertesi günü kasıklarımda batma vardı ve hep devam etti yoğun şekilde. Erken test yaptım çıkmadı. İkna olmadım negatif testten 3 gün sonra tekrar erken test yaptım. Bu sefer silik 2.çizgi çıktı. Sonra kanda 55 değeri çıktı. HıZla yükseldi. Adetime 8-9 gün kala öğrendim.Bende de bi tane erken gebelik testi var siz ne kadar erken ögrenmiştiniz
Amin inşallah darısı başımıza cnmBen direkt hamile kaldığımı anlamıştım canım. Belirtilerim çok keskindi. İlişkinin ertesi günü kasıklarımda batma vardı ve hep devam etti yoğun şekilde. Erken test yaptım çıkmadı. İkna olmadım negatif testten 3 gün sonra tekrar erken test yaptım. Bu sefer silik 2.çizgi çıktı. Sonra kanda 55 değeri çıktı. HıZla yükseldi. Adetime 8-9 gün kala öğrendim.
Hiç stres yapma lütfen, sakince bekle. İnşaallah hayırlısı ile olur. :)
Ayy inşallah canımBenim eşimde diyo ki rüyasında gebelik testinde 3 çizgi cıkmıştı o benden daha düşünceli tuttu mu diye .. ben de dedim belki ikiz ondan üç çizgi görmüşsündür
Ben dayanamadım son erken gebelik testimi bugün yaptım ve hayalet bi ikinci çizgi var telefonda net cıkmıyot ama ben görüyorum dün böyle testin içine düştüm böle bi çizgi yoktu cok heyecanlıyımAhahah insallah Çifter Çifter gelir bizim bebeler.
Ben dayanamadım son erken gebelik testimi bugün yaptım ve hayalet bi ikinci çizgi var telefonda net cıkmıyot ama ben görüyorum dün böyle testin içine düştüm böle bi çizgi yoktu cok heyecanlıyım
Ewet 5. Gün bende 27 şubatta saat 15.30 a dogru transfer oldum cnm sen görebildin mi silik çizgiyi telefonda cok net cıkmıyo erken gebelik testi bu canım sabah ilk idrarka taptım yarın yine yapacam daha belirgin cıkacak mı diye ama en güzel haberi cumartesi alacagız inşallahBugun 5. Gün demi.
Hafi bakalım hayirlisi. Erken gebelik testi mi bu yaptığın , tuttu insallah. Cumartesi hayırlı haberleri alacağız kan testinde.
Ewet 5. Gün bende 27 şubatta saat 15.30 a dogru transfer oldum cnm sen görebildin mi silik çizgiyi telefonda cok net cıkmıyo erken gebelik testi bu canım sabah ilk idrarka taptım yarın yine yapacam daha belirgin cıkacak mı diye ama en güzel haberi cumartesi alacagız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?