Transfer sonrası merakına yenilip idrar testi yapan ve hayalet çizgiyi görenler

BeHappy06

İnanmak başarmanın yarısıdır ^.^
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
142
28
43
Arkadaşlar günaydın, bugün transferimin 9. Günü ve idrar testinde 2.çizgi çok silik çıktı. 8. Günde aynı şekilde silik çıkmıştı. Yarın kan testi yaptıracağım. Sizlerde yaşadıklarınızı paylaşırsanız birbirimize destek olacağımızı düşünüyorum. Değerli fikirlerinize ihtiyacım var

benimde silikti hep ikinci çizgi suan 5 haftalık hamileyim

Tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. İnşallah bende alırım mutlu haberi. Yaptığım testin 2 si de bebetime dı. Bu testin güvenilir olmadığını okudum sevinemiyorum o yüzden

bende bebetime la yapmıştım canım
büyük ihtimal hamilesin

Hayirli olsun hamileligin. Benim de transferimin ucuncu gunu. Dondurulmus 3.gun emvriyosu transfer edildi.crinone jel kllaniyorum bu sabah sanki jel ile birlikte kajverengi akinti vardi. Bi de sanki jel bembeyaz degil. Onceki tedavimde onuncu gun pembe leke gelmisti ve sonuc negatifti. Kirkuyorum o yuzden. Senin nasil olmustu

jelle beraber pembemsi lekeler geldi bendede nadiren
ama sürekli agrım vardı
özellikle transferin 6 yada 7 günü şimdi tam hatırlayamadım ama rahmimde deliniyormuş gibi çok şiddetli agrı cekmiştim
ertesi günde agrıdan eser olmayınca tutunamadı düştü herhalde onun agrısıydı diye düşünerek çok streslenmiştim ama nihayet tutmuş
şimdi diyorum ki belkide o günki o şiddetli agrı yerleşme agrısıydı
onun dışında herhangi bi belirtim falan olmadı

doktorunla görüştün mü canım
düşük mü yapıyorsun acaba Allah korusun

Evet canım görüştüm kimyasal gebelik ilaçlarını bırak dedi sebepsizdi bizimki bu ay normal devam edin (kimyasaldan sonra bazen normal gebelik oluşabiliyormuş.)sonra isterseniz dondurulmuşlarla devam ederiz dedi. 2 dondurulmuş embriyo var.

gecmiş olsun diyim o zaman
bi dahaki sefere inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…