Arkadaşlar günaydın, bugün transferimin 9. Günü ve idrar testinde 2.çizgi çok silik çıktı. 8. Günde aynı şekilde silik çıkmıştı. Yarın kan testi yaptıracağım. Sizlerde yaşadıklarınızı paylaşırsanız birbirimize destek olacağımızı düşünüyorum. Değerli fikirlerinize ihtiyacım var
benimde silikti hep ikinci çizgi suan 5 haftalık hamileyim
Tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. İnşallah bende alırım mutlu haberi. Yaptığım testin 2 si de bebetime dı. Bu testin güvenilir olmadığını okudum sevinemiyorum o yüzden
bende bebetime la yapmıştım canım
büyük ihtimal hamilesin
Canımmm hamileyimm çok şükür değerim 21 çıkmış. 10. Gün için düşük mü acaba? Senin kaçtı
gayet güzel
benim 10.gün 13tü
12 gün 72 olmuştu
hadi gözünaydın
Benimde 10. Gün düşüktü 11,4 tu yarin yine gidecem artar mi benimde
11,4 düşükte olsa pozitif bi sonuc
iki gün sonra ikiye katlanması lazım ve büyük ihtimal katlanacak
hadi seninde gözünaydın
gayet güzel
benim 10.gün 13tü
12 gün 72 olmuştu
hadi gözünaydın
Benimde 10. Gün düşüktü 11,4 tu yarin yine gidecem artar mi benimde
Bende yarın 2. Testi yaptıracağım inşallah ikimizinde değeri artar mutlu haberlerle geliriz
Teşekkürler canım ocak 2015 annesi mi olacağız şimdi
Allah ın izniyle
Arkadaşlar iyi haberle gelemedim değerim 18 e düşmüş.
benimde silikti hep ikinci çizgi suan 5 haftalık hamileyim
Hayirli olsun hamileligin. Benim de transferimin ucuncu gunu. Dondurulmus 3.gun emvriyosu transfer edildi.crinone jel kllaniyorum bu sabah sanki jel ile birlikte kajverengi akinti vardi. Bi de sanki jel bembeyaz degil. Onceki tedavimde onuncu gun pembe leke gelmisti ve sonuc negatifti. Kirkuyorum o yuzden. Senin nasil olmustu
doktorunla görüştün mü canım
düşük mü yapıyorsun acaba Allah korusun
Amin inşallah canimm
Evet canım görüştüm kimyasal gebelik ilaçlarını bırak dedisebepsizdi bizimki bu ay normal devam edin (kimyasaldan sonra bazen normal gebelik oluşabiliyormuş.)sonra isterseniz dondurulmuşlarla devam ederiz dedi. 2 dondurulmuş embriyo var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?