Transfer sonrası sonuç bekleyenler, gelin bu geçmek bilmez günleri birlikte geçirelim

arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyo bekleyişleriniz?üf valla bitmedi şu günler acaba çabuk mu geçmeli yoksa hiç geçmemelimi eğer olumlu sonuç alıcaksak çabuk geçsin şu günler.kafamçokkarıştı.kızlar benim başım dönüp duruyo iki gündür :bbo:sizler ne durumdasınız :sm_confused:

ayy canim insallah karnimdaki sislik ondandir 5 aylik hamile gibi dolasiyorum evden cikamiyorum inan...senin adina cok sevindim bende degerin oldukca yuksek ikiz olabilir....

insallah canim insallah cok yiprandim artik psikolojik olarak..insallah bu son olur....:çok üzgünüm:

canim bende yumurtalar cok degildi sendeki kadar ondan kaynaklandigini sanmiyorum ama zaten cok fena sis karnim iftarda yemegi bile zor yerken nasil iceyim o kadar suyu???

ozlemcim benim ilk denemem senden iki gun sonra transferim yapildi :)) senle arka arkaya alicaz sonuclari :))

Canım benim, şu mübarek ayda inşallah hayırlı sonuçlar alırız. Seni yakından takip etcem, mutlaka yaz sonucunu. Ben Arife günü alcam sonucumu, sende ozaman bayramın ilk günü, inşallah çifte bayram olur hepimiz için.

ozlemcim aynen bende sis dolaniyorum ama ben yemek yiyemiyorum fazla sislik yuzunden canim hersey yemek istiyor ama oruclu oldugum icindir sanirim yinede cok yiyemiyorum hepten sisiyor karnim o zaman..nefes alamiyorum sonra..sen oruc tutabiliyormusun??

Allah kabul etsin canım, ama ben hamilelik belki olur diye başlamadım hiç oruca. Nefes alamama konusunda valla ne diyeyim, tıkanıp duruyom ama boğazımada laf geçiremiyorum:roflol:

Allah kabul etsin canım, ama ben hamilelik belki olur diye başlamadım hiç oruca. Nefes alamama konusunda valla ne diyeyim, tıkanıp duruyom ama boğazımada laf geçiremiyorum:roflol:

Allah mustakini vermesin emi pis bogaz seni:roflol: kiz yoksa senin bebisin cani istiyor olmasin:jeyyar:

kizlarrrr aranizda transferden sonra oruc tutmaya basliyan varmi???yoksa birtek benmi tutuyorum ?????????

Bu ay tup bebek yaptirip sonuc bekleyenler

ozlem77----------29 eylul
mehay----------30 eylul
angell08 -------3 eylul
nzmyhn---------30 eylul
cimegi-----------25 eylul
ocereno---------30 eylul
dollydo-----------1 ekim

Hadi bakalim liste ugur getirsin insallah

ozlem senin ilk transferin neden negatif sonuclandi embryolarmi kalitesizdi??birde ilk transferinde rahim kalinligin neydi??simdiki transferde neydi???

mehay süpersin yaaa, sana sorcaktım sen yaparmısın listeyi diye sende iş başı yapcam dediğin için vazgeçtim. Haydi bakalım ozaman uğur getirsin bu liste bize

ozlem senin ilk transferin neden negatif sonuclandi embryolarmi kalitesizdi??birde ilk transferinde rahim kalinligin neydi??simdiki transferde neydi???

Valla bana hiç bir bilgi verilmedi, benimde sormak aklıma gelmedi açıkcası. Ama ilk transferden sonra hemen işe gittim, temizlik yaptım hiç dinlenmedim, biraz ona yoruyorum.

Valla bana hiç bir bilgi verilmedi, benimde sormak aklıma gelmedi açıkcası. Ama ilk transferden sonra hemen işe gittim, temizlik yaptım hiç dinlenmedim, biraz ona yoruyorum.

yaptim listeyi canim ama artik ikimizde ilgileniriz bu haftadan sonra bende isbasi yapinca cok giremeyebilirim..zaten sadece bu ay transferi olanlar icin bu liste :))

mehay benim tarih yanlış yazılmış canım.3 ekim değil 1 ekimde sonuç alcaz.ayrıca allah kabul etsin oruç tutuyomuşsun ama bi anne adayı olarak oruç tutmana şaşırdım.sonuçta zamanında beslenip bebeğin tutunmasına yardımcı olmamız lazım dikkat etmemiz gerek diye düşünüyorum.

canim bende Allah icin yapilan hicbirseyin hayirsizlik getirecegini ummuyorum...bebegin tutunmasi bence benim oruc tutup tutmamama bagli degilki zaten gunde 2 ogun yemek yiyorum sadece gunduzleri yemiyorum Allah yeterki ol desin butun gun yemesemde olur diye dusunuyorum....olmassada oruca yuklemem bunun sorumlulugunu zaten....

Bu ay tup bebek yaptirip sonuc bekleyenler

ozlem77----------29 eylul
mehay----------30 eylul
angell08 -------1 ekim
nzmyhn---------30 eylul
cimegi-----------25 eylul
ocereno---------30 eylul
dollydo-----------1 ekim

Hadi bakalim liste ugur getirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…