merhaba arkadaşlar pazartesi günü durumumu bildiren mesaj yazmıştım o günün akşamına acile kaldırıldım maalesef karnım acayip şişti patlayacaktı nerdeyse ölüyorum sandım hemen kan aldılar muayene ettiler tabii bhcg de daha 9. günümdü çıkmaz diye düşünürken sonuç 186 çıktı hamileyim bugün çıktım hastaneden sürekli serum taktılar kan aldılar karnım biraz indi gibi işte böyle ilk güzel haberi ben veriim istedim :) darısı isteyen herkesin başına işallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
bu arada doktorun yalancısıyım ama bu karında aşırı şişlik yani ilaçların etkisiyle yumurtalıkların büyümesi ve sıvı toplanması gebeliğin işaretiymiş
karnı şişmeyen gebe olamayacak diyede bişey yok tabii bu yalnızca bi ipucu benim durumumda olanlara belki bi fikir olur diye yazdım
bu mutluluğu allah hepinize tez zamnda yaşatsın işallah hamile kalan arkadaşlar hep dua ediyodu bizler için bu seferde ben bol bol dua edicem sizlere
insallah canim insallah cok yiprandim artik psikolojik olarak..insallah bu son olur....:çok üzgünüm:mehaycım ,
canı gönülden diliyorum ki, inşallah hamişsindir canım. seni bu azminden dolayı tebrik ediyorum canım. ben 1 aşılama geçirdim ve 2. yi zor düşünüyorum ama sen, 6 aşılama ve şimdi tüp,
inşallah emeklerin boşa çıkmaz canım.
merhaba mehay benimde 17eylülde transferim gerçekleşti ilk üç gün falan acayip şiştim nefes bile alamıyodum benden 30 yumurta toplandı dr bu yüzden vücudumun susuz kalacağını şişlik olabileceğini söyledi bunun için günde 5litre su içiyorum ve iki üç gündür iyiyim test gününe kadar içmeye devam edicem senin yumurtan kaç taneydi bilmiyorum ama benim çok olduğu için oldu şişlik
ozlemcim benim ilk denemem senden iki gun sonra transferim yapildi :)) senle arka arkaya alicaz sonuclari :))
kizlar selam nasilmsiniz agriniz siziniz varmi???kim test yaptiracak bugunlerde???
ozlemcim aynen bende sis dolaniyorum ama ben yemek yiyemiyorum fazla sislik yuzunden canim hersey yemek istiyor ama oruclu oldugum icindir sanirim yinede cok yiyemiyorum hepten sisiyor karnim o zaman..nefes alamiyorum sonra..sen oruc tutabiliyormusun??
Allah kabul etsin canım, ama ben hamilelik belki olur diye başlamadım hiç oruca. Nefes alamama konusunda valla ne diyeyim, tıkanıp duruyom ama boğazımada laf geçiremiyorum:roflol:
Allah mustakini vermesin emi pis bogaz seni:roflol: kiz yoksa senin bebisin cani istiyor olmasin:jeyyar:
Bu ay tup bebek yaptirip sonuc bekleyenler
ozlem77----------29 eylul
mehay----------30 eylul
angell08 -------3 eylul
nzmyhn---------30 eylul
cimegi-----------25 eylul
ocereno---------30 eylul
dollydo-----------1 ekim
Hadi bakalim liste ugur getirsin insallah
ozlem senin ilk transferin neden negatif sonuclandi embryolarmi kalitesizdi??birde ilk transferinde rahim kalinligin neydi??simdiki transferde neydi???
Valla bana hiç bir bilgi verilmedi, benimde sormak aklıma gelmedi açıkcası. Ama ilk transferden sonra hemen işe gittim, temizlik yaptım hiç dinlenmedim, biraz ona yoruyorum.
mehay benim tarih yanlış yazılmış canım.3 ekim değil 1 ekimde sonuç alcaz.ayrıca allah kabul etsin oruç tutuyomuşsun ama bi anne adayı olarak oruç tutmana şaşırdım.sonuçta zamanında beslenip bebeğin tutunmasına yardımcı olmamız lazım dikkat etmemiz gerek diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?