Transfer sonrası sonuç bekleyenler

senin sonucun ne merak ettim

buffypolly hadi gözün aydın canım...inşallah hayırlısıyla devamı da gelir...çok sevindim...

Slm kizlar cok üzgünüm ilk denemem basarisiz gecti,hamile degilim cok büyük aciymis....Transfrimin ilk günlerinde kabizlik yasadigimi yazmistim sizlere,türkiyedeki doktorlar bunun icin ne diyor yani bebegin tutunmasini etkilermi cok merak ediyorum.Bana bu konuda bilgi verirmisiniz arkadaslar lütfenn...

hayalbebek çok üzüldüm canım...sağlık olsun...burdaki doktorlar kabızlık için magnezyum veriyolar ama o hamileikten sonra oluyor...öncesinde kayısı yeseydin...

esraayaz sen naptın canım inşallah pozitiftir....

benim şu an içtiğim ilaçlar da kabızlık yapıyor ve ben de yaşıyorum kabızlık yarında transferim var...umarım düzelir..ben de bol bol kayısı yiyorum...

canım benim sonucum 599 hamileyim ama şoktayım aynı zamanda Allah herkese nasip etsin

arkadaşlar sakın idrar testi yapmayın 8. günden bu yana 9-10 hep yaptım sonuç negatif çktı moralim çok ama çok bozuldu ama bugün mutlu haberi aldım çok şükür yani idar testi sadece moral bozuyo

esracım bukadar beklenir mi kız sölemek için...çatladım ha...bir arada girdin geri çıktın negatfi heralde dedim...hayırlı olsun canım..değerin de maşallah yüksek çıkmış...

esracım bukadar beklenir mi kız sölemek için...çatladım ha...bir arada girdin geri çıktın negatfi heralde dedim...hayırlı olsun canım..değerin de maşallah yüksek çıkmış...

cnm dün öğleden sonra gittim hastaneye ve eve 8 de döndüm o yüzden geciktim :1hug:

Arkadaşlar merhaba,
Ben de dün üye oldum. Bu gün ise size mesaj atmak istedim. Daha önce tüp bebek denedim fakat sonuç negatif. Kalan Dondurulmuş yumurtalarım ise pazartesi transfer edildi. Bu gün 3. günüm. Zaman geçmek bilmiyor. Belirti olarak ise pek birşey hissetmiyorum. Arkadaşrın hissettiklerini okuyunca biraz üzülüyorum. Neden benim ağrılarım yok diye. Acaba çok erkenmi diyerek kendimi avutuyorum. Daha öncekisinde de çok az ağrı hissetmiştim. Sonuç negatif olmuştu. Şimdide acaba yine mi negatif olacak korkusu sardı. Ama pozitif düşünmek lazım diyerek aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum. Hatta olan arkadaşların görüşlerine ihtiyacım var. Sonucu olumlu olan arkadaşlar neler hissetmişlerdi lütfen mesaj atın can yoldaşlarım.

canım daha 3.günün çok erken belirti aramakta sabret az daha inş. güzel olur budefa nasibi vardır bebişlerinin gelirler...

mrb arkadaşlar 1 mart transferimin 12.günüydü ve değerim 243...bugün 14.günüm ve değer 870 bu ne şimdi dr.çok iyi dedi ama kafam karmakarışık iyi yada kötü yorumlarmısınız....

mrb arkadaşlar 1 mart transferimin 12.günüydü ve değerim 243...bugün 14.günüm ve değer 870 bu ne şimdi dr.çok iyi dedi ama kafam karmakarışık iyi yada kötü yorumlarmısınız....

KAFAN niye karısık ki???????? insanlar negatiflikten kimyasal gebelikten bahsediyor sen hamile kalmışsın kafam karışık diyorsun, allah sağlıklı bir şekilde bebişine kavuşmayı nasip etsin...

Arkadaslar,
dün kan testimde degerim Transer + 12 gün 40,2 idi bugün test yaptirmadim. Ben Almanyada oruruyorum Türkiyede yaptirdim ilk tüp bebek tedavimi, az önce hemsire Istanbuldan aradi ve degerimi sordu, ben 40 deyince az dedi. Sizlerdede degeri düsük olup sonradan yükselen varmi, inanin cok tedirginim, yarin yine gidecem test yaptirmaya, insallah yükselmistir. Cevap verirseniz sevinirim

tek embriyo transfer edildi, bugün 10. gün sonucum 245 çıktı... Allahıma çok şükür iyi bir değer... iki gün sonra 12. gün test yapacağız, inşallah iki katına çıkar....
Rabbim herkese nasip etsin

gözün aydın canım tek embriyo dondurulmuşmuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…