arkadaşlar nasıl yatcam ben yaaşimdiden sıkıldım....hücreleri nasıl....4 hücreli tutarmı ki
ya test yapacaklar gelmediiiii.......
esracım sen nasılsın taze anne
teşekkürler kader arkadaşlarım...allah herşeyin hayırlısını versin hepimize
TABTA durumunda bi değişiklik var mı canım?en son 4 çıkmıştı testin...
sancux sen nasılsın tatlış...
ayrıca benim 3. gün transferi olacak .. ..bazı yerlerde 5. gün transferini daha başarılı olduğunu okudum ama...sizin kaçıncı gün transferi kızlar..
benim 1. gün aradıklarında 10 yumurtadan 8inin iyi gittiğini sölemişlerdi...demk birkaç tanesi daha su koyverdi ki 3. gün çağırdılar..şimdi merak ediyorum kaç yumoş kaldı umarım 3 ten az olmaz transfer bilgi de vermediler ancak yarın öğrenecem...
TABTA durumunda bi değişiklik var mı canım?en son 4 çıkmıştı testin...
sancux sen nasılsın tatlış...
benim dün 4 değil 6 çıkmış ama ne farkeder bilmiyorum.ben yanlış bakmışım başka testlerde istemiştik yanlışlıkla bi alt sıraya bakmışım.neyse zaaten haa 4 haa 6 ne farkederki.yani pek umutlu değilim dün 9.günümdü.dondurulmuşlarla transferde 15.gün test diyolar ama bilmiom ne kadar artar artar mı artmaz mı.burda kimsede yorum yapmadı.çok canım sıkıldı.artık düşünmemeye çalışıyorum.zaten dün den itibarren çalışmaya başladım .çok yoğun.çok hasta var.ve bana sıra gelmiyo :)))) artık test gününe kadar test yapmam herhalde çünkü çok moralim bzuldu.burdada kmseyi tanımıyom senin tanıdığın vardır onlara sorabilirmisin acaba böle 5-6 çıkıp sonra artan olmuşmu diye.bende geelişmeler böyle...yoruma açığım..
kızlar bugün transferin 8. dayanamadım günü idrar testi yaptım ikinci çizgi çooook silik çıktı sanki kafam karıştı ..... yarın kan testi yaptırsam çıkarmı
buffypolly ve esraayaz sizin sonuç noldu kızlar...
buffypolly naptın canım....sen testi yapacaktın dimi karıştırmadıysam...sonuç neeeeee......
bence bekle canım en azından 10. günü bekle derim...yarın yapma öbür gün yap bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?