Transfer sonrası sonuç bekleyenler

ya test yapacaklar gelmediiiii.......
esracım sen nasılsın taze anne

arkadaşlar nasıl yatcam ben yaa şimdiden sıkıldım....hücreleri nasıl....4 hücreli tutarmı ki

benim 3 tranferdi 2 si dört 1 ide 2 hücreliydi hangisi tuttu bilmiyorum. ya da kaç tane tuttu bilmiyorum. sadece 1 kese görüldü drum dediki erken daha belki diğerlerinide görürüz dedi. usg üstten bakıldı sanırım alttan daha iyi bakılıomuş

hadi hayırlısı inş senin bebişlerinde tutunur sana sımsıkı :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

buffypolly naptın canım....sen testi yapacaktın dimi karıştırmadıysam...sonuç neeeeee......

TABTA durumunda bi değişiklik var mı canım?en son 4 çıkmıştı testin...

sancux sen nasılsın tatlış...

TABTA durumunda bi değişiklik var mı canım?en son 4 çıkmıştı testin...

sancux sen nasılsın tatlış...

benim dün 4 değil 6 çıkmış ama ne farkeder bilmiyorum.ben yanlış bakmışım başka testlerde istemiştik yanlışlıkla bi alt sıraya bakmışım.neyse zaaten haa 4 haa 6 ne farkederki.yani pek umutlu değilim dün 9.günümdü.dondurulmuşlarla transferde 15.gün test diyolar ama bilmiom ne kadar artar artar mı artmaz mı.burda kimsede yorum yapmadı.çok canım sıkıldı.artık düşünmemeye çalışıyorum.zaten dün den itibarren çalışmaya başladım .çok yoğun.çok hasta var.ve bana sıra gelmiyo :)))) artık test gününe kadar test yapmam herhalde çünkü çok moralim bzuldu.burdada kmseyi tanımıyom senin tanıdığın vardır onlara sorabilirmisin acaba böle 5-6 çıkıp sonra artan olmuşmu diye.bende geelişmeler böyle...yoruma açığım..

Senacim merak etme transferden bir gun once embriyolari çikarmiyorlar o nedenle bilgi vermemişlerdir.
3. Gun transferi olmasinin kotu bir yani yokki kafana bunlari takma sen.
Herşey güzel olacak de olumlu düşün rahat ol bunlar çok önemli.
Sonucun guzel olucak inan....

arkadaşlar tedavisini istanbul cerrahi hastanesinde yaptıran var mı?bu klinik hakkında bana bilgi verir misiniz?

Tabta arkadaşim testi çok erken yapmişsin belkide boşuna üzüorsun kendini.
12. Gun 5 in üzerine hamile deniliyor.
Senin 9. Gunde 6 çikmiş ama çok erken yaptirmissin.
Doktorun 15. Gunde yaptir dediyse o zaman yaptir.
Moral çok önemli tedavilerde boşuna moralini bozuyorsun.

sancux sağol canım benim....
tabta ben okudum galiba canım böle şeyler...bırak bunu bri arkadaşın doktorunun bir gün önce 0.1 çıkıp ertesi gün 100e çıktığını bile söledğini okumuştum...ben umutluyum senden canım...inşallah öledir...en azından biz öle umut ediyoruz...kendine dikkat et..yorulma fazla...

kızlar bugün transferin 8. dayanamadım günü idrar testi yaptım ikinci çizgi çooook silik çıktı sanki kafam karıştı ..... yarın kan testi yaptırsam çıkarmı

bence bekle canım en azından 10. günü bekle derim...yarın yapma öbür gün yap bence...

kızlar bugün transferin 8. dayanamadım günü idrar testi yaptım ikinci çizgi çooook silik çıktı sanki kafam karıştı ..... yarın kan testi yaptırsam çıkarmı

bencede yapma..bak bana kafayı yiyorum.. varsa zaten var yoksa da zaten yok..ne diye yaptırıp bu 3-5 günü burnumdan getirdiysem..ben ce sakın yaptırma lütfen.kendine bu zulmü yapma derim ben..9.gün test yaptırmış biri olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…