Transfer sonrası sonuç bekleyenler

ok canım yattığın yerde sehpaya koy kucağına alma sakın :))

bende pazartesi gidecem çok heyecanlıyım ya ikili taramada var inş. ense kalınlığıda ii çıkar..hayırlısıyla
eğer gösterirse cinsiyetide öğreniriz :)))

hadi hayırlısı nergiscim...inşallah güzel olur herşey...

nergiscim pazartesinden sonra çok duygusal olacan canım.orada bırakıp geldiğin için :))

oy nevoşum inşallah canım...hayırlısıyla inşallah...

kızlar size onları oraya bırakıp geldikten sonra yazdığım mektubu kopyalayayımmı :))

özceliksena hayırlı olsun. inşallah 8 gün sonra güzel haberler verirsin. 8 gün bekleyebilir misin bilmiyorum ama

kızlar size onları oraya bırakıp geldikten sonra yazdığım mektubu kopyalayayımmı :))

duygusal deli korkarım sen adet döneminde giden yumurtalarına da mektup yazıyon. sempatiksalakcinni mektubu göndersene çok merak ettim.

bende pazartesi gidecem çok heyecanlıyım ya ikili taramada var inş. ense kalınlığıda ii çıkar..hayırlısıyla
eğer gösterirse cinsiyetide öğreniriz :)))

inş. çok güzel olacak herşey. umarım totosunu dönmez sana öğrenirsin cinsiyetini

arkadaşlar hiç belirti aramayın benim transferimden sonra rahmim pır pır sürekli bir hareket vardı ara ara kramplar oldu adetim 5 gün gecikti transferimin 9. günü idrarda çift çizgi gördüm ertesi gün bir tane daha yaptım bir kaç saat sonrada olsa ikinci çizgi belirdi hala daha saklıyorum artık okadar emindimki çünkü bırakın gecikmeyi adetimden 3-4 gün öncesinden kahverengi kanamam gelirdi jel parçaları bile bembeyaz dökülüyordu adetimi 5 gün geçmeme rağmen kırmızılardan eser yoktu 10. gün emin bir şekilde kan testi yaptırdım negatifi öğrendim şok oldum 12. gün tekrar yaptırdım koca bir negatif haberi ile kırmızılar teşrif etti bir müddet ara vermeyi düşünüyorum iki aşılama iki micro negatiflerinden sonra bir histeroskopi yaptırdım 7-8 ay hiç bir şey yaptırmayı düşünmüyorum
söylemek istediğim hiç belirti aramayın test gününden önce sakın idrar testi yapmayın sabredin bize hemşire ilk 5 dakika sonra çıkan testi kayle almayın demişti normal yolla hamile kalan ablamda adeti geciktikten sonra yaptığı test iki saat sonra ikinci çizgiyi vermişti yani neye kime inanacaksınız ve tek bir kesin sonuç varki 12. gün kanda çıkan gerisi hikaye ama gelde anlat bunu heyecanla bekleyen yüreklerimize

23 SM sağol kuşum inşallah hayırlısıyla....

Tüp bebek tedavisinde tek embriyo uygulaması resmileşti

evet bende onu okudum bugün ama bir iyi haber var labaratuvar iyileştirilecekmiş ve embriyo rahme koyulduktan sonra rahimden izlenecekmiş gelişmesi bu bizim içimizi soğuturmu bilememmafoldumben

Faaliyette olan merkezlerin uyumu

GEÇıCı MADDE 2 – (1) Yürürlükten kaldırılan Yönetmelik hükümlerine göre hastane ve tıp merkezi bünyesinde ruhsatlandırılmış veya açılma izni verilmiş olan merkezler, bu Yönetmeliğin yürürlük tarihi itibarıyla;

a) Bu Yönetmeliğin 11 ve 12 nci maddeleri dışındaki hükümlerinden doğan sorumluluklarını üç ay içinde yerine getirmek,

Arkadaşlar, bu yönetmeliğin ne zaman uygulamaya gireceğine bakmak istedim. Çoğumuzun tedavisi devam ediyor. Tedavisi devam eden hastaların durumlarının ne olacağını anlamaya çalıştım.

Anladığım kadarıyla yeni yönetmelik mevcut merkezleri ikiye ayırmış.

1)hastane ve tıp merkezleri (Tıp fakültelerinin ve özel ya da devlet hastanelerinin Tüp Bebek Klinikleri)
2)hastane ya da tıp merkezi bünyesinde ruhsatlandırılmamış müstakil merkezler (yanlış anlamadıysam örneğin Umut Tüp Bebek Merkezi Genart, Fertijin, Bahçeci Kliniği vb.)

Sperm ve embriyo dondurma konusundaki maddeler hariç tüm maddelerin uygulamaya sokulmasında bu yukarıdaki merkezlerden ilki için 3 ay ikincileri için de 6 ay süre verilmiş. Yine bu ikinci kategori merkezler için bir tüp bebek merkezinde bulunması gereken fiziki koşulları sağlamaları amacıyla 4 yıl süre verilmiş.

Benim bu maddeden çıkardığım kadarıyla tedavi gördüğünüz merkeze göre 3 veya 6 ay süreyle daha birden fazla embriyo transferi yapılabilir. Ben kanuni metinlere aşinayım ama hukukçu değilim. Aramızda hukukçular varsa ya da hukukçu yakınınız varsa bu yönetmeliği yorumlayabilir mi?

nikahsekeri aynıymış günümüz canım benim de 4. günü...ilk deneme ama....nasıl hissediyosunn...

vesta yolun açık olsun canım...hayırlı haberler al inşallah...ne güzel...sona gelmişsin sen?var mı herhangi bir belirti?

bu arada muhakkak sonucu yaz canım....özellikle inşallah pozitifse...

vesta yolun açık olsun canım...hayırlı haberler al inşallah...ne güzel...sona gelmişsin sen?var mı herhangi bir belirti?

Çok teşekkür ederim.Gerçekten son mu yarın sabah öğrenicem.
Belirti mi bilmiyorum ama bugün zaman zaman midem bulandı, bir kaç gündür karnım da hafif ağrılar oldu.Bir de kanımın altı sanki doluymus, bi ağırlık varmış içe doğru batıyormuş gibi bi sıkıntı hissetiriyor. Evde yaptığım testlerde 2. çizgi hafifçe görünmeye başladı. Tabi ben bunların hiçbirine umut bağlamak istemiyorum ama yine de içimi biraz rahatlatır gibi oluyor. Ne hissedeceğimi şaşırdım.İnşallah hepimizin bebeğine, hatta belki bebeklerine kavuşma zamanı gelmiştir artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…