şu an en geç test yapacak benim yani....eyvahedigeldismile
ayrıca benim 3. gün transferi olacak .. ..bazı yerlerde 5. gün transferini daha başarılı olduğunu okudum ama...sizin kaçıncı gün transferi kızlar..
benim 1. gün aradıklarında 10 yumurtadan 8inin iyi gittiğini sölemişlerdi...demk birkaç tanesi daha su koyverdi ki 3. gün çağırdılar..şimdi merak ediyorum kaç yumoş kaldı umarım 3 ten az olmaz transfer bilgi de vermediler ancak yarın öğrenecem...
bütün derdim ne biliyo musun ...okadar yoruldum ki 2 senedir bebekle yatıp bebekle kalkıyoz...
artık hayatımda başka şeyleri düşünmek başka şeylere kafa yormak istiyorum...çok özledim o günleri...bu derdin beni böle bitireceğini bilmezdim...2 senedir gece lavaboya kalktığında bile o satte gözünü açınca insanın aklına ilk gelen bebk olur mu?benim 2 senedir öle işte...inan saçlarım ak düşecek 2 yılda 20 yıl yaşlandım psikolojik olarak...
rüyalar canım benim yiyecek ekmeği varmış..biliyo musun bende ilk hamilelğimde acaip kanama yaşamıştım....hatta lavaboda yarım kiloluk bir kan pıhtısı düşürdüm ve ben bebeklerden biri düştü sandım...kafayı yemiştim....ama doktora koştuğumuzda üçünün de kalbi atıyodu ve bişi olmadı 10 gün sürdü kanamam...çok dayanıklıydı bebişerim ...ama sonu kötü oldu... bunu da azaltma yaptırmama bağlıyorum...demek sen de yaşadın...çok üzüldüm çok dikkat et kendine...tabi sakın aklına bişey getirme...benimkilere kanamada birşey olmadı sonrasında bebeklerden birini azalttırınca azaltmadan 2 hafta sonra ikinciyi düşürdüm sonuncu yani üçüncü de erken doğumla kaybettim hatırlrsan..yani hepsi biribirini etkiledi...ayrılmak istemediler yavrularım birbirlerinden..
ozceliksena selam
ben kan testini tüp bebek merkezinde yaptırdım...
benim 3. gün transferiydi.şu an hamileyim. 13 yumurta toplandı bunlardan 8 i işleme alındı ve 7 si döllendi...ama bölünme hızları beklenenden yavaş oldu..birde dölleyen spermlerin elonge olma ihtimali yüksekti.b nedenle 4 embriyo konuldu bana..biri 8,ikisi 6,biri de 5 hücreliydi.
şimdi hamileyim..değerim de 157...kaçı tuttu bilmiyorum ama tek gibi duruyor..
sağlıklı olsunda farketmiyor zaten..sende hiç bunları düşünme,olacağı varsa oluyor....
camasd canım benim ben de merak ediyorum işte acaba kaç tane kaldı geriye kaç tane transfer edecekler...demek 3. gün çok sevindim canım...ben de rahatlıyorum böle...keseleri ne zaman görecen tasti yeni yaptırdıysan 1 hafta içinde görürüsün inşallah keseleri canım...dua et en fazla 2 olsun sağlıklı olsun inşallah..çoğul gebelik çok zor çünkü..
camasd ben de keseler demişim hayırdır inşallah
arkadaşlar bugün 3 embriyo transfer edildi G2 kalite 8 6 4 hücreli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?