günyadın nevoşum iyiyim ve sabırsızıııııııımmmmmmmm..........sabahtan beri bu topiği ilk sayfadan bu ayana okudum poz,t,f sonuçlardan moral bulmak için...delice değil mi?
başlığı görünce yazmak istedim. RABBıM HEPıNıZE EN KISA ZAMANDA EVLAT NASıP ETSıN ıNŞ. VE ıNŞ BEKLEDĞıNıZ SONUÇLARDA POZıTıFı GÖRÜRSÜNÜZ. ıNANIN HERKEZ ıÇıN DUA EDıYORUM TANIMIYORUM SıZLERı AMA OLSUN RABBıM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSıN ıNŞ
artık iğnelerden de çok canım yanıyo ne göbeğime ne kalçama batıyo artık iğne...ne zaman kurtulacaz bunlardan allahım sen emeklerimizi boşa çıkarma..mafoldumben
pharmacea bugün de yaptın mı idrar.:)))nasıl olsa eczacıymışsınız...insanın eli de durmaz her taraf test...senle de yanı günmüş test tarihimiz 3 kişiyiz bakalım en çok kim dayanacak kan vermedenkafamçokkarıştı
nevoşum ya 23 SM konuyu açtığında burada bir sürü kişi vardı herkes biribirine destek oluyodu...zaman geçiyodu...benim şansıma bak yetim kaldım....kimsecikler olmuyo...
ben il dışından hastaydım 2 gün kaldım hastanede sonra evime döndüm 1 hafta rapor aldım ...aslında doktorlar pek gerek görmüyo 2 gün sonrasını ama ...psikolojik işte korkuyosun...ama ben gittiğim merkeze 2 saat uzakta oturuyorum kendi arabamızla yavaş yavaş geldik...
selam kızlar
sonuç beklerken yazmıştım bu topiğe.belki hatırlayanlarınız olmuştur.
dün bhcg de güzel sonucumuzu öğrendik elhamdülillah.rabbim hepinize nasip etsin
umut olsun diye yazıyorum.tedavimin ilk günlerinde oldukça heycanlı ve ümitliydim.ama zaman geçtikçe bu ümidimi tamamen yitirdim.özellikle transferin 3. gününden itibaren hiç kalmadı.ve hiç dinlenmedim diyebilirim.hiç yatmadım beklentim olmadığı için.
11. gün idrar testi yaptım.negatif çıktı.bütün günümü berbat ettim.progstanı ve diğer ilaçları da bıraktım.ama 12. gün yani dün hiçbirşeyin öyle olmadığını gördüm çok şükür.
şu idrar testlerine hiç aldanmayın hatta asla yapmayın diyorum ben.beklemek çok zor onu biliyorum ama moral de çok önemli.tamamen moral bozuyorlar başka işe yaramıyorlar.sabırlı olmaya çalışın.kitap okumak çok iyi geliyor.zaman çok çabuk geçiyor.
allah hepinizin yardımcısı olsun.
hayırlı sonuçlar alırsınız inş.