Transfer sonrası sonuç bekleyenler

günyadın nevoşum iyiyim ve sabırsızıııııııımmmmmmmm..........sabahtan beri bu topiği ilk sayfadan bu ayana okudum poz,t,f sonuçlardan moral bulmak için...delice değil mi?

evet delice ve çok yorucu :)))
bende sabırsızlanıyorum canım ya

başlığı görünce yazmak istedim. RABBıM HEPıNıZE EN KISA ZAMANDA EVLAT NASıP ETSıN ıNŞ. VE ıNŞ BEKLEDĞıNıZ SONUÇLARDA POZıTıFı GÖRÜRSÜNÜZ. ıNANIN HERKEZ ıÇıN DUA EDıYORUM TANIMIYORUM SıZLERı AMA OLSUN RABBıM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSıN ıNŞ

nnagihann sağolasın canım...allah razı olsun...senin de inşallah...

artık iğnelerden de çok canım yanıyo ne göbeğime ne kalçama batıyo artık iğne...ne zaman kurtulacaz bunlardan allahım sen emeklerimizi boşa çıkarma..mafoldumben

merhabaarkadaslarhihoyyyt

Son düzenleyen: Moderatör:
pharmacea bugün de yaptın mı idrar.:)))nasıl olsa eczacıymışsınız...insanın eli de durmaz her taraf test...senle de yanı günmüş test tarihimiz 3 kişiyiz bakalım en çok kim dayanacak kan vermedenkafamçokkarıştı

canım il dışından gelenleri 3 gün istirahat diyolar ama sen yurt dışından gelecekmişsin...belki biraz daha uzar...hayırlı olsun..

tesekor edreim canim sen trasferedn sonra hep evde mi kaldin ???

nevoşum ya 23 SM konuyu açtığında burada bir sürü kişi vardı herkes biribirine destek oluyodu...zaman geçiyodu...benim şansıma bak yetim kaldım....kimsecikler olmuyo...

ben il dışından hastaydım 2 gün kaldım hastanede sonra evime döndüm 1 hafta rapor aldım ...aslında doktorlar pek gerek görmüyo 2 gün sonrasını ama ...psikolojik işte korkuyosun...ama ben gittiğim merkeze 2 saat uzakta oturuyorum kendi arabamızla yavaş yavaş geldik...

insallah iyi olur

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlısı canım...inşallah bu sefer ii olur..

senoşum canın sıkılıyomu evde tek başına ya

nevoşum bugün kociş evde hafta sonu ya....ona rağmen zaman geçmiyo...bu arada karşılaşamadık ben yazıyom sen yoksun sen yazıyon ben yokum:))))

evet nevin çok tatlı bir hamileeeeeee

o zaman 4 . gün idrar testi yaptım :) negatif
hergün yapacağım
selam kızlar
sonuç beklerken yazmıştım bu topiğe.belki hatırlayanlarınız olmuştur.
dün bhcg de güzel sonucumuzu öğrendik elhamdülillah.rabbim hepinize nasip etsin

umut olsun diye yazıyorum.tedavimin ilk günlerinde oldukça heycanlı ve ümitliydim.ama zaman geçtikçe bu ümidimi tamamen yitirdim.özellikle transferin 3. gününden itibaren hiç kalmadı.ve hiç dinlenmedim diyebilirim.hiç yatmadım beklentim olmadığı için.
11. gün idrar testi yaptım.negatif çıktı.bütün günümü berbat ettim.progstanı ve diğer ilaçları da bıraktım.ama 12. gün yani dün hiçbirşeyin öyle olmadığını gördüm çok şükür.

şu idrar testlerine hiç aldanmayın hatta asla yapmayın diyorum ben.beklemek çok zor onu biliyorum ama moral de çok önemli.tamamen moral bozuyorlar başka işe yaramıyorlar.sabırlı olmaya çalışın.kitap okumak çok iyi geliyor.zaman çok çabuk geçiyor.
allah hepinizin yardımcısı olsun.
hayırlı sonuçlar alırsınız inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…