Transfer sonrası sonuç bekleyenler

ya sorma canım ya....içimde sürekli bir umutsuzluk var...daha 4. günüm ama niyeyse hiç pozitif düşünemiyorum çok zor beklemek...napacam bilmiyorum...

senin hamişlik nasıl gidiyor canım....ayrıca orhan bey sana yüzde kaç ihtimal vermişti yaparken ?bana %70e kadar verdi ama yine de çok umutsuzum...içimi öel negatif düşünceler kaplıyo elimde değil...

ayrıca sen ne zaman bişeyler hissetmeye başlamıştın canım var mıydı belirtin...

yareni burayı okuduktan sonra nasıl olsa üzülmem dedim can sıkıntısı yaptım...üzülmedim ya beklemek çok sıkıcı...bir an önce çalışmaya başlamak istiyorum
adet olcakmışım gibi belirtiler var birde göğüslerimin damarları belirdi

o zaman 4 . gün idrar testi yaptım :) negatif
hergün yapacağım

test yapma arkadaşım bende 8-9-10 yaptım çıkmadı 12. gün kan testinde sonuç pozitif çıktı 13.gün artık keyfine idrar testi yaptım ve sonunda çıktı boşuna moralini bozma çünkü ben öyle oldumki artık sağlığıma bile dikkat etmez oldum nasılsa yok diye

hemde çok güzel yaparsınız annelik
bunlar çok değerli bebekler :))))
yılların emeğiyle geliyolar
saatlerce gözlerinin içine doymadan bakmak...onu izlemek...uyumasını izlemek...
varmı bunlardan güzel bişey...
allahım hepinize tattırsın en kısa zamanda....aminnnn

nevin embriyoların resmini verdiler...allahım 1 hücreden nasıl insan oluşur akıl ermiyor..allahın mucizesi

senin hamişlik nasıl gidiyor canım....ayrıca orhan bey sana yüzde kaç ihtimal vermişti yaparken ?bana %70e kadar verdi ama yine de çok umutsuzum...içimi öel negatif düşünceler kaplıyo elimde değil...

bna bu konuda hiç birşey demedi. % şu kadar tutar demedi yani. ben de sormadım. ama ben hep pozitif düşündüm. 3. günden itibaren bebeğimle konuşuyodum.şimdi bile o kkadar konuşmuyorum. son güne dikkat o gün ister istemez bi olumsuz düşünce sarıyo insanı.

benim hiç belirtim yoktu 7+3 şimdi mide rahatsızlığı dışında hiç belirtim yok. ilk zamanlar kasıklarıma kramp giriyordu. dr bu normal çünkü yumurtalıkları ilaçla uyardık adet olunursa yumurtalıklar eski haline daha çabuk döner ama gebelik olursa biraz daha böyle kramplar oluşur demişti.

eğer kendine güveniyorsan idrar testini erkenden yap ama sonuca üzülmeyeceksen. ben 8. gün yaptım negatif çıktı güldüm geçtim. çünkü negatif çıkarsa çok erken olacağını biliyordum.

9. gün yaptım pozitifti. inşallah senin de pozitif çıkacak sonucun

Son düzenleme:
birde yattıkca acayip acayip düşünüyorum ...acaba ben annelik yapabilirmiyim onlara diye

niye yapamıyacak mışsın? tabi ki zorlanacağız bocalayacağız ama çokta güzel annelik yapacağız. biz ne istediğimizi biliyoruz. bu bebekleri çok uzun zamandır bekliyoruz.

her insan gibi hatalarımız olacak ama bir çok kişiden de daha iyi annelik yapacağız.

23 SM belirtinin olmadığını sölemişsin...benim de 5. gün hiçbişi yok..kendimi bunla avutmaya çalışacam...çok zor geçiyor günler nasıl dayanacam bilmiyorum acaba kan testini 10. gün mü yaptırsam diyorum..

bu işin en zor kısmı beklemek. inş. pozitif sonuç alırsın ondan sonra yeniden bekliyorsun kalp atışlarını duymak için. sen raporlusun şimdi değil mi? oyalanacak birşeyler bul.

ben sonucu alıncaya kadar sürekli kitap okudum galiba 4 kitap filan bitirdim ama sonraasında kalp atışlarını bekleme sürecinde hiç bir şey yapamadım. bu süreç daha zor geçmişti benim için.

hayırlısıyla sen de pozitif sonuç alırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…