Transfer sonrası sonuç bekleyenler

rady seni diğer topicten takip ediyordum canım çok güzel sevindim gözün aydın darısı senoşuma

Rady tebrik ediyorum seni ne güzel sonucun pozitif çıkmış ama değerini yazmamışsın merak ettim inşallah sağlıcakla alırsın kuağına bebeğini
beklemek herkese zor geliyor ama seninde ilginç olmuş 11. gün idrarda normalinde çıkıyor ya senin çıkmamış demek ki her zaman inanmamak gerekiyor o testlere önemli olan kan testi

senacım inşallah sende pozitif sonucunu alırsın beklemek çok sıkıcı oluyor ama en iyi kitap okumak oluyor zaman anlamadan geçiyor
herşey çok güzel olur inşallah senacım

rady cim tebrik ederim darisi bizim de basimizaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

rady hayırlı olsun canım....inşallah bizim bekleyişimiz de seninki gibi sonuçlanır...

eylül sağol birtanem inşallaaaaaaaahhhh........

nevoşum sen olmasan naparım(((((

çok teşekkür edrim kızlar.
inşallah sizin için de güzel olur herşey.
canım değerim 121 çıktı 12. gün
yarın tekrarlanacak.

bu arada muhakkak sonucu yaz canım....özellikle inşallah pozitifse...

slm herkese...
Şükürler olsun pozitif, hamileyim:CüvCüv:. Hatta muhtemelen ikiz.olumunekankayizsmile b-hcg de değerim 490,9 çıktı. Dr. da söyledi çoğul gebelik olasılığı yüksek diye.10 gün sonra keseler görününce belli olacak artık.
Allah hepinize, isteyen herkese nasip etsin inşallah. Yalnızca sabırlı olun, umutsuzluğa kapılmayın. Umarım çabalarınızın karşılığını alırsınız en yakın zamanda.

tebrikler değerin çok çok güzel bence de çoğul gebelik inşallah ikizlerdir allah sağlıkla hayırla kauştursun bebeklerine inşallah

vestacım ya nasıl sevindim anlatamam içime su serptin ...çünkü bugün oakadra daralıyorum ki...ya bi garibim sanki hiçbişi olmıcak gibi...tüp bebek falan yaptırmamışım gibi...ölesine birgün boşa bekliyomuşum gibi...aşılamada bile daha umutla bekliyodum...neden böle oluyorum bilmiyorum...nolur anlat neler yaşamıştın sen 12 gündür...

kızlar siz de benim gibi oluyomuydunuz yaaaaaaaa.......niye ben böleyim bu se:çok üzgünüm:fer yaaaaaa..

bir akıl çarşamba 8. gün kan ver diyo...bir akıl10. gün ver diyo...bir akıl verme diyo...ne düşüneceğimi şaşırdım...

nevoşum bana kızacak biliyorum ama...nekadar uğraşsam da farklı düşünemiyorum yaaa.......çıldıracam...

aynı gün mü transfer olduk acaba?
salı günü mart 2 benimki

benim 3 mart canım...1 gün var arada...

canım senoşum 10.gün kan ver boşuna iki gün daha bekleme çok zor beklemek 12.gün bidaha yaparsın

değil mi nevoşum....ya ağlama krizlerine girmemek için zor tutuyorum kendimi...en iyisi 10. gün vereyim...cuma yani....keşke raporu 9 gün alsaydım preşembe okula gitmezdim şimdi bu streste okul da hiç çekilmicek..

özçeliksena
aynı günmüş seninkide sonradan okudum...kaç emb. yerleştirdiler kaç hücreliydi..
eczanede değilim canım hala ankaradayım yarın dönücem memlekete

benim drum transfer günü 1.gün demişti sanki öyle hatırlıyorum ben

emin değilim sormak lazım...
valla bu gün ankamallı gezdim dolaştım yat yat sıkıldım..iyide geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…