Transfer sonrası sonuç bekleyenler

ya ben de öle biliyorum çarşamba oldu benimö transfer bugün 5. gün işte...öle değil mi nevoş..

canım kaç hücreli olduğunu sormadım ama 3 embriyo üçüde birinci kalite dedi...ama bende bir embriyomun resmi var o 8 hücreli...

nevoşum yarın doktor dimi..hadi bakim...inşallah görürsünüz cinsiyeti...

demetak sen benim aşılama topiğindensin dimi?sen naptın canım?

hayırlısı olsun canım...inşallah tutar...

bekleyen arkadaslar Allah hepinize sabir ve sonunda mujdeli sonucu gostersin Insallah. sizi okuyunca ben de cok heyacanlaniyorum ama ne olur sakinnnnnnn olunnnnnnn, guzel seyler dusunun bebislerle konusun.

vestacım 12 gün boyunca kaçıncı gün ne hissetmiştin yazar mısın...

pharmacea ben yatmıyorum ama çalışmıyorum evdeyim ya oturuyorum ya uzanıyorum sadec ymeğeimi yapıyorum..

canım çok saol. Bu süreç böyle aynı durumda olan insanların mutluluğunu da üzüntüsünü bir yapıyor. Çok mutluyum tabi şu an bebeklerime kavuşucam her şey yolunda giderse, ama bir yandan da siz üzüldükçe kıyamıyorum size, dua ediyorum hepiniz için.İnşallah sizlerin iyi haberlerini de alırız.

vestacım 12 gün boyunca kaçıncı gün ne hissetmiştin yazar mısın...

canım hatırladıklarımı yazayım.
benim dün ve bugün yani 11 ve 12. gün hafif bir bulantı ve baş dönmeleri vardı.Regl ağrısı gibi ağrılar hissettim.
8-9--10 gece terlemeleri oldu.
9. günden beri karnımın altında bir ağırlık varmış da içe doğru batıyormuş gibi bir durum yaşamaya başladım, halen de var.
10-11-12. günler bel ağrıları oldu.
6-7. günden beri zaman zaman kısa süreli hatta anlık sancılar oldu,
8. günde hafifi karın ağrıları oldu.
aklıma gelenler şimdilik bunlar.

vestacım yani mesela ilk belirti diyebileceğin ne oldu..kaçıncı gün oldu?

bu arada testleri de yazayım,
8. gün başladım test yapmaya, hem de sabah akşam.
8. gün negatifti.Öyle bırakıp çıktım, akşam dönünce tekrar baktım, çok çok hafif bir ikinci çizgi gödrüm.
9. gün yine hafif çizgi ama 8. güne göre daha çabuk belirdi,
Gittikçe belirginleşmeye başladı. Bugün kan testiyle kesinleşmesine rağmen halen koyu bir ikinci çizgi oluşmuyor ama, hala açık.Çok kafanıza takmayın evde yapılan testleri.

tamam canım yani ilk 6. gün başlamış...

ben direk cuma kanda baktıracam büyük ihtimalle böle bekle bekle sıkıldım 10. gün zaten ak mı ara mı azcık olsun belli olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…