Transfer sonrası sonuç bekleyenler

aslında bu yazdığım belirtiler şimdi kesinleştiği için yorumladıklarım. Bu tutunma belirtisi olabilir dediğim, dünkü baş dönemlerim ve mide bulantım oldu. Yine de regl belirtisi de olabilir diye de düşünüyordum.

bende şu anda sıcak basması dışında hiiiiiiiiiiç bişi yok...bir de dehşet iştahım var...tabi bunu belirti olarak pek görmüyorum bukadar erken olamaz çünkü..ben daha önce hamile kaldım o yüzden az çok ayırt edebilirim diye düşünüyorum ama mallasef ona yoracağım bişi yok henüz....lekelenme falan oldu mu peki?gerçi biliyo musun ben onda da yaşadıklarımın belirti olduğunu hamiş olduğumu öğrendikten sonra farketmiştim..galiba öle anlıo insan...

Son düzenleme:
okul oyalıyor, kendini yormuyorsun fazla git derim.Evde beklemek, yatmak zor geldi bana.Transferin olduğu günden sonra 2 gün yattım.Sonra okul oyaladığı için en azından zaman geçti.12 gün kolay geçmiyor.

iştahla ilgili bir değişiklik oldu bende, şöyleki çok alakasız şeyleri bir arada yiyip içmek istiyordum şu anda bile öyleyim.İştah da tabi arttı, 8-9. günler gibi başladı.

Senacım nasılsın?Test tarihin ne zaman?İnşallah güzel haberini alırız çok merak ediyorum.Dualarım seninle...

eğitimciyim canım benim....karamsar depresyonda bekşliyorum işte...5. günüm ama cuma test yapacam birtanem..çok sağolasın...

ınan bende seninle aynı sabırsızlığı yaşıyorum aklım sende..Lütfen karamsarlığa düşme iyi şeyler düşünelim ki iyi şeyler olsun..Çok öpüyorum seni

Son düzenleme:
sağol birtanem allah razı olsun...herşey gönlünce olur inşallah...

kızzz senaaaaaaaaaa naber datlum yaa sen cuma mı yapcan test ee bacım erken olur ya biraz daha beklesen olmaz mı canım inş minigin senledir dualarım seninle tatlım

sağol gökçem cuma 10. gün ne erkeni kuşum ben...niyeti çarşamba bile bozabilirim:gitme:

ya kimiler daha erken ögreniyo ama ne bilim sonuç farklı çıkar döllenme geç olur bide ondan üzülürsün die düşündüm bekle die neyse çarsamba daha erken boşver sen cuma yap o zaman datlım rabbim gönlüne göre versin inşşş

pharmecea inşallah iyiye işarettir canım....

gökçem bakalım canım sabretmek çok zor....

bugün çok gerginim kızlar tam da tutunacağı günler dünden beri deprem oluyo burada çok korkarım ben bir de daha önce yaşadım çünkü napacam bilmiyorum uyku haram artık...okulum da çatlamış sağlam değil tatil etmişler...herşeyde var bir hayır nolur miniklerim anneleri gibi zayıf olmasınlar allahım diye dua ediyorum...

pharmacea senin 7. gün idrar testi yapacan mı bugün canım?

nevoşum ben bulamadım bu arad mesajı ya.4. sayfa mı?mesaj mı ne?

kız 7.gün testmi yapılır :))
senoşum korkma canım inş. daha sallanmayız ya
linke tıklamadınmı o sayfada ya

nevoşum inan tek tek arayarak buldum sayfayı...linke tıklayınca rastgele bi sayfa çıkıyo çünkü benim 1 ekrandaki sayfa sayısıyla seinki farklı...okudum amaboshayallersmileçok tatlııııııııııııııııı........minnoşlarımı bikez daha sevdim...

doktora kaçta gidecen kuşum...ben de hala korkuyla oturuyorum allaha emanetiz valla....minnoşlarda korkacak şimdi:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…