Transfer sonrası sonuç bekleyenler

nevoşum doktora kaçta gidecen.......
ya yine sallandı yaaaaaaa........of ölecem haaaaa

iyi o zaman yapayım...kaydirigubbakcemile3

yyaaaaaaaa gerçektenmi hiç haberim yok geçmiş olsun ben iş yapmaktan tv ye bakamıyorumbilmiyorumkismile

ayyyyy 57 ölü varmış Allahım sen yardımcıları ol çok üzüldüm valla bilmiyordum elazığlı arkadaşlar kusura bakmayınmafoldumben

pharmacea yok canım yapmadım ama ben 8. gün kan yapacam sanırım...

ay esram alemsin haŞeniz

ya kızlar nasıl geriliyorum bilseniz...iyiki 6. gün....

yok kuşum ben bingöldeyim....ama burda da sallanıyo yakınız yani...çok kötü sürekli elim ayağım titriyo allhım sen esirge......yani buralı değilim ama burada görev yapıyorum...

yok kuşum ben bingöldeyim....ama burda da sallanıyo yakınız yani...çok kötü sürekli elim ayağım titriyo allhım sen esirge......yani buralı değilim ama burada görev yapıyorum...

anladım canım ama senin heycan yapmaman lazım 6. günüm demiştin herhalde Allah yardımcınız olsun

amin canım sağol onun için korkuyorum işte...tuttuysa bişey olur diye...mafoldumbenbakalım gece napacaz...

canım geldin mi...naptın noldu?

kızlar ne olur cevap verin transferimin 11. günü idrar testi yaptım çift çizgi çok net çıktı hamilemiyim ne diyosunuz? elim ayağım titriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…