Transfer sonrası sonuç bekleyenler

55duygu....aramızda 1 gün var ama ben erken yapacam...

tabta senin sonuç noldu canım..

meraba arkadaslar bende gun sayiyorum 16 marti bekliyorum

Slm 55Duygu umarim beklemen hayirla sonuclanir ben ilk denememi malasef üzüntüyle yasadim,hala kalbim aciyor bir hafta gecmesine ragmen atlatamiyorum...sen tedavini nerde yaptin canim ve kacinci denenmen durumun hakkinda bilgi verirmisin...Bende almanyadayim esimin ailesinden baska kimse bilmiyor,benim ailem türkiyede onlara söylemiyorum üzülürler diye,bu sitede dertlesmek iyi geliyor arada yazisalim canim....

apple canım kaç çıktı değerin....belirtin var mıydı?hayırlı uğurlu olsun...

ya ben inanılmaz bunalımdayım yarın yedinci günüm acab kan versem çıkarmı ki yaaaaa.......

canım benim belirtiler 8. günden itibaren başladı. belkide blastokist transferiydi. blast transferi değilse erken test yapma moralin bozulur. geçmiş deneyimlerime dayanarak söylüyorum

iyi akşamlar arkadaşlar bugün testimi yaptırdım veeee hamileyimm değerim 119,99 Allah herkese nasip etsin inşallah çarşamba ve cuma tekrar gidicem

hayırlı olsun darısı isteyen herkesin başına inşallah.özçeliksena evet ben senin aşılama topiğnden arkadaşınım.bende aşılama sonrası tüp tedavisine başladım.ama gonl f ilacını kullanmaya başladıktan 3 gün sonra bende tüm yan etkilerini gösterdi ve hastanede yatmak zorunda kaldım.şimdilik tedaviye ara verdim.yazın tüp olursa düşünüyorum.bakalım kısmet.canım sen elazığda mı yaptırdın.inşallah pozitif sonuç alırsın

bu arada senacım test günün bekle.başka şeylerle oyalan bence erken yaptırma.yine de sen bilirsin.hayırlısı artık...

demetcim geçmiş olsun....evet ben elazığda yaptırdım canım...

ilyada seni de tekrar tebrik ederim...

senoş bende seni tebrik etmek istiyorum artık :))))

nevoşum uyandın mı kuşum....inşallah nevoşum ama bende hala bişi yok....herkesin karnı ağrımış ama yaaaaaaa........

eğer yarın da bir belirtim olmasın kesin tutmadığına kanaat getirecem...yarın kan verme konusunda da eşimi ikna edemiyorum çok erken diyo...bari cuma ver diyo...bilmiyorum napayım nevoşum...

eğer yarın da bir belirtim olmasın kesin tutmadığına kanaat getirecem...yarın kan verme konusunda da eşimi ikna edemiyorum çok erken diyo...bari cuma ver diyo...bilmiyorum napayım nevoşum...

rahat ol lütfen test gününü bekle abla tavsiyesi yerimseniben yerimseniben yerimseniben

ya çok zor anlık depresyonlar yaşıyorum dalıp gidiyorum eşimin dediklerini uykuda dinler gibi dinliyorum o an darallar geliyo alnımdan ter boşanıyor...geriliyorum..tamamen depresyon beliritleri yani...bu yaşıma kadar bukadar sıklıdığımı hatırlamıyorum...

çok yanlış yapıosun cnm aksine çok rahat olman lasım ve test gününü beklemen lasım mutlu olman lasım güzel vakit geçirmen lasım bu şekilde bebişlerine zarar verirsin unutma kendine bir oyalayıcı bişi bul :hulya: :hulya:

sena canım yapma ama ağrısı olmayanlar çok fazla buna takılma canım..
günler yakllaştıkça geriliyorsun sen yalnızsında iice kafanda kuruyorsun ya
yarın yapmıyorsa perşmbe yaptır :)cumaya bekleme çok gerildin artık

nevoşum perşembe sabah dersim yok ama...öğleden sonra 5 te çıkacam çatlarım o saate kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…