Transfer sonrası sonuç bekleyenler

ben de ne yapayım deliriyorum vakit geçmiyo diye...yemeğimi falan yaptım...

ya nevoşum biliyo muusn bence benim olmadı yaaaaa.........insan az çok hisseder bunu dimi?bütün gün aynı şey geçiyo kafamdan teste kadar allah senin yardımcın olsun....

apple canıııııııımmmmmmmm............hadi gözün aydın yaaaaaaaa........bunun sorusu mu olur çift çıkmış işteeeeee....:dance:

bende öyle düşünüyordum :)) kesin tutmamıştır diye düşünüyordum
yeşim dedi bayağı kanaması olan varmış korkmuşlar depremden ya
sakin ol canım olurmu

resim ekleyebiliyo musun bakalım testine....bari başkasınınkine sevineyim((((((((((

yaaaaaaaaaaa.............ay ya bu durumda çok soğukkanlı olup sakin davranmak lazım aslında yaaaaa......ama yapamaıyoz maalesef deprem konusunda yeterince eğitmediler bilinçlendirmediler bizi.....allahım sen hepsini esrige...bebiş ne durumda cinsiyet tahmini yaptı mı doktor?

sana maşallah nevinim...tlf de çok soğukkanlıydın aferin kız sana....ben semafatihten korkuyorum....inşallah bir daha sallanmaz da...yazık yaaaaa.....

bebiş ii canım ensede ii
tahmin etmiyorum dedi söylemedi bişey (((

apple naptın canım teste mikroskopla mı bakıyoonnnnnnnn..........:uhm:

kız senoş sana bi haberim var gizemim hamileeeeeeeeeeee :))))

boşver nevinim önemli olan ense kalınlığıydı...çok şükür o iyiymiş gerisin boşveeeeerrrr......kız erkek ne farkeder...sağlıklı olsun da hayırlısıyla...

neeeeeee...........o beklemede miydi ki?ayyyyyy çok sevindim ya .....

bu arada test gününe kadar kan vermemeyi nasıl beceriyosunuz ya....hayranım valla size....ben 8. güne ancak duracam ...

ay öyle mi nevinim ya.....allah işte ya....nasip gördün mü?herşeyin bir vakti var....

apple çatladım haaaaaaaaaaaaa...........yazsana kıs....

senoş canım yap sekizinci gün bende merak ediyorum
yeşime dedim sena çok korkmuş:))

hım ....ama bu benim asıl adım değil hatırladı mı?soyadımdsan hstırlayabilir ancak...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…