Transfer sonrası sonuç bekleyenler

ay benimde kafam çok karıştı
o sıkıntıların inş. tutundukları içindir ya...

yarın için ısrar etsem mi eşime diyorum..ya bir de benim 3. gün transferi ya nevoş...ondan da çok erken olursa ya...perfinyanın 3. gün transferi miydi acaba?

ya ben mi çok anormalim herkes mi böle oldu yaaaa........

hımmmmmm......işte o yüzden benim için çok erken olabilir galiba cumayı beklicem ben yine...10. günü yani nevoşum...

nevoşum çok yeteneklidir işte böle.....

nevoş napıyosun...nerdesin......ben bi delilik yaptım idrar testi yaptım sonucu bekliyom...7. gün bu arada çıkmıcak biliyom durduk yerde moralimi bozuyorum işte...

kahretsin ya .....niye yaptım.....mafoldumben
çok sıkıldım yarın kan verecem....:gitme:

ya çooooooooooooookkkkkkk azzzzzzzz belli belrisiz bişi gözüküyo gibi aslında ma emin değilim...uyduruyo da olablşrim..ya bir de azcık sıkışsaydım bari sabredemedim çişim bile yoktu of yaaaaaa bu sabırsızlığım beni öldürecek öldürecek...

ya valla esra gebert beni yaaaaaa.......aslında eşime hergün işe giderken ellerimi bağlatmalıydım...

ya millet 9. gün yapıyo negatif çıkıyo ben 7. gün niye yapıyorum yaaaaaaa...........alsanaalsanasmile

ya esra sanki belli belirsiz bi çizgi var burda yaaaaaaa......ama çok dikkatli bakınca çok çok az gözüküyo...

ya ne bilim iğnemi yapmaya gittim dayanamadım eczaneden aldım sabah yapayım diye...eşim de sabah yapacam sanıyo...duramadım ıkına ıkına çiş çıkardım yaptım.... eşime sölemicem kızcak yoksa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…