Transfer sonrası sonuç bekleyenler

sena canım o iğnelerden bende yapıyordum hergün hiç sanmıyorum ondan pozitif çıksın

hıh nevoşum onu soracaktım iki ampül oluyodun dimi?ona rağmen 8. gün hiçbişi mi çıkmamıştı...tamamen boş muydu yani test?ya diğer site var ya orad bugünlerde progestan falan türü bişi yaptın mı diye sormuş da benim bildiğim pregnyl yani çatlatma iğnesinde var beta hcg...kafam karıştı tekrar moralim bozuldu..

üstelik adah iğneyi yeni yaptırıp gelmiştim kana geçmemiştir bile ve o iğnenin etkisi de 24 saat diye sölemişti doktorum...

ya offfffff yaaaaaaaa...........vazgeçtim testi yapmamış sayıyorum...(((

canım bende iki tane yapıyordum akşamlarıydı hiç sanmıyorum ya
evet tamamen negatifti
çöpe atmıştım gidip tekrar uyumuştum sonra kalkınca tekrar gidip bakmıştım :)))çöpten çıkarıp:)))

herkese merhaba bir haftadır sürekli sizin yazdıklarınızı takip ediyorum benim test günüm normalde yarındı artan ağrılarımdan dolayı merkezime gidince hcg baktırmak i,stediğimi söyledim beni kırmadılr.bugün 11.gündü ve allahıma çok şükür hcg değeri 117 çıktı doktorum değerin gayet iyi olduğunu söyledi ve iki gün sonra tekrar edeceğimizi söyledi.allahımdan tek duam hamile olduğumu öğrendiğim andada ilk bunu söyledim allahım inşallah sizlerede nasip etsin umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza.Bu arada ilgilenen arkadaşlar için antalya civarında yaşayan varsa Antalya Tüp bebek merkezini kesinliklw tavsiye ediyorum her yönüyle müthiş bir merkez Kemal ÖZGÜR ve ekibinede burdan kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum.İnşallah bu formda yazıpta çocuk sahibi olamayan bir allahın kulu olmaz Allah hepimizin yardımcısı olsun.Hcg değerleri hakkında detaylı bilgisi olan arkadaşlar varsa çoğul gebelik olabilirmi bu değer cevap verirseniz çok sevinirimAllah yardımcımız olsun hepimizin...

chilekli gözün aydın canım...allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...

pharmacea sen naptın canım....

senam diger topiktede yazdım burdada yazayım bende o igneden oldum sadece çatlatma ignesinde var hcg ve ben iki aşılama birde tüp yapmıştım ve hepsindede 7 günde aşılamada 8 günde tüpte test yaptım idrar belli belirsiz bi çizgi felanda çıkmadı hiç
canım ama seni heveslendirmek de istemiyorum herkesin bünyesi farklıdır ama bana göre inşş minigin seninle bitanem inşşşş hayırlı haber al inşşş

gökçem günde 1 kez iki ampül değil miydi progynex....

ya çok umutlanmıştım ama biri böle yorum yazınca moralim bozuldu acaba o pregnyl dicekti progestan mı dedi?

yarın sbah bir idrar daha yapayım yine böle silik çıkarsa kan vereyim en iyisi...

senacım bi tane iki ampül prognex kullanıyodum canım sen yarın olsun bence kimseyi takma şimdilik varsa< vardır sonuç degişmez rabbim sana nasip etmiştir inşş tekrar test yap inş çıkarsa kan testi ile kesinleşir inş canım dualarım seninle

tamam gökçem ben de öle....

yasemincim özleden de yazdım da senin de7. gün pozitif çıkmış galiba...sen iğne oluyo muydun hergün...

tatlım özel msj gelmedi bende yazılarını okuyordum benim 3.gün transferi ve öğlen öylesine idrar testi yaptım trasfer günü dahil 7.gün silik ama belirgin çıktı bhcg 16 çıktı pozitif..9 gün daha belirgindi ve bhcg katlamıştı şuan hamileyim hadi darısı başına bence hamilesin:))))))

peki progynex oluyo muydun hergün...benim de 3. gün transferi...peki kesleri gördün mü canım kaç kese var?

Son düzenleme:
iğne falan yapmıyordum en son çatlatma iğnem transferden 3 gün önce sonra birdaha iğne falan olmadım...canım hiçç takma git kan ver zaten çıkıyor yarın bhcg yaptır için rahatlasın...

benim bhcg çok çok iyi katlanıyordu ikiz sandık ama tekmiş bebişim dün öğrendik usg gördük keseyi üzüldük ama nasip inş bu bebeğim benimle olur sonuna kadar

tamam tatlım sağolasın...çatlatma değilde progesteronunu yüksek tutmak için iğne veriyolar ya...onu diyorum ben...

yok tatlım ben sadece e2 hormonum yüksekti o yüzden dostinex tablet içmiştim 7 gün.şuanda da vajinal jelim var bebeğim düşmesin diye herkeze veriyorlar zaten onu kullanıyorum..

hım tamam işte ben o vajinal jelin iğnesini kullanıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…