Transfer sonrası sonuç bekleyenler

Arkadaslar ziyretci olarak uzun sure mesajarinizi takip etim ve az once uye oldum.insallah rabbim bekleyen herkesin umutlarini bosa cikarmaz.Bende gecen hafta persembe gunu transferim gerceklesti, 8 er hucreli iki embriyo transfer edildi.bu ucuncu denemem diger iksinde hep tek embriyo sag kalmisti.umitlenmek istemiyorum ama son bir kac gundur gogus agrilarim var ,birazda karin.belkide ilaclarin etkisidir.bir umut bekliyoruz iste bugun 6.gun

hayırlı olsun arkadaşım inşallah sonuna kadar bebişlerin seninle olur iyi haberlerini bekliyoruz

listeye benide ekler misiniz? Sizleri takip ediyorum ve bu liste uğurlumuş gibi geldi bana sizlerle birlikte seviniyorum sizlerlerle birlikte üzülüyorum. Umarım hepimizin bebişleri bizlerle kalır ve kucağımıza alırız.

mehru70
transfer tarihi: 27 şubat
test tarihi :12 mart
sonuç: inşallah pozitif olur az kaldı
Bende heyecanla bekliyordum ama sabır anneliğin en büyük erdemidir onun için cumaya kadar test yapmayacağım:)

arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım...2 mart transfer tarihimmiş dr um ilk gün sayılmıyor dedi yani bugün 6.gündü...ve sonucum 0.65 ben sonuç negatif desemde 2 dr da bhcg nin 8. veya 9.gün salgılandığını söylüyor....sadece pregnly iğnesi bazen sahte yükselmeler yapabilir dediler...
hamile değilim diyorum hala inatla olabilirsin diyolar siz ne düşünüyorsunuz

insallah bebislerin seninledir,bence biraz erken yapmisin testi.bendim transferde 4 martta oldu,bekliyoruz umutla

pharmecea 2 mart sayılmıyosa senin salı 7. gün oluyo.....

e benim 3 mat o zaman 6. gündü yani dün...ama ben öle duymadım ya yapıldığı gün de sayılıo diye biliyodum...o zaman benim yaptığım idrar testi de boştu...boşuna umutlandım...neyse bugün kan verecem bakalım nolcak...yanlız doktorun dediği doğruysa bugün de benim 7. gün ve negatif çıkacak kan...

transfer günü sayılıyosa bugün 8. günüm oluyo...

ya 7,8,günlerde test yaptıranların genelde 5. gün transferiymiş...ve çok yüksek de çıkmamış umarım negatifi alıp kendimi boşuna üzmem...benim 3. gün transferi bir de(((((

ama dayanamıcam napayım yaaaa.......

Son düzenleme:
nevoşum geldim...

kanı verdik bekliyoruz bakalım....ümarım hüsran olmaz....arkadaşların yorumlarıyla umudum kırıldı çünkü....

gece rüyamda kanamam olduğunu gördüm hayır olsun böle görünce genelde kötü bitiyo ama...

ya bari ben de perfinya gibi 20 çımış diyebilsem yaaaaaaa......

ya bari ben de perfinya gibi 20 çımış diyebilsem yaaaaaaa......

senacım merhaba..........
3 tane embriyo transfer edilmiş hayırlı olsun cnm.
sakın umutsuz olma moral çok önemli rüyalar falan lütfen bunları kafana takarak olumsuz düşünerek olumsuzu çagırma.
olumlu düşün olumlu olsun.............
belirti falanda arama bende hiç belirti olmamıştı.
Eminim güzel sonucu alacaksın 12.günü bekle ama, öncesinde yapıp moralını bozma.
çok öpüyorum seni
kendine ve embriyolarına iyi bak.

sancux ben kanı verdim bile canım erkenden((((dayanamadım...

sena keşke vermeseydin...dr çok kızdı...herkes çok kızda birde dalga geçti eşim üniv mezunu böyle yaparsa millet ne yapsın diye...dr dediki bhcg 8. 9. gün salgılanıyormuş ama ben biliyorum negatif çıkıcak...

sağol gökçem...hastaneden aramalrını bekliyoz heralde yemeğe gittiler zaten az kalsın bugün vermiceklerdi sonucu zorla ayarladık...

benim mi negatif çıkacak pharmacea...

kızlar 66 çımış 8. günnnnnnn...........(transfer gününü de sayıyorum tabi)

Son düzenleme:
ya allah isteyen herekse nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…