Transfer sonrası sonuç bekleyenler

ya kızlar bu galiba pozitif yaaa......biraz daha belirginleşti...:Saruboceq:

esram dur gaz verme.............boğazım kurud heyecandan eşimi ardım yarın kan verecem....o da hemen sevinmeyelim diyo...
çok açık çünkü ilaçlardan falandır belki...

nevooooooooooooooşşşşşş............nerdesin çabuk gelllll........
nolur yalancı pozitif mağduru olmayayım ya rabbim.....nolur dua edin bana...

esram dur gaz verme.............boğazım kurud heyecandan eşimi ardım yarın kan verecem....o da hemen sevinmeyelim diyo...
çok açık çünkü ilaçlardan falandır belki...

olabilir belkide kanda baktır bakalım

hamilesinnnnnnnnnnnnnnn rrrrrrrrııııııııınnnnnnnnnnnn rrrrrrrrrııııııııııınnnnnnnnn

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

esram inşallah dua et hamiş hamiş nolur.......

burda aleyna vadı hatırlrsan hep ikinic çıktı silik diyodu....ama negatif çıktı...ondan tereddütteyim...negatifte hiçbişi çıkmıyo değil mi yaaaaaa.......bi iz bile...

amannnnnnnnn esram bun u deme canımsın ....allah korusun ben bir kez üçüz hamiş kaldım okuduysan çektiklerimi bir ben bilirim bi allah 6 ay....sonuç hepsini kaybettim....bir olsun sağlıklı olsun...inşallah.....allah sizlere de sağlık versin...

bu arada sadece sena diyeblirisn canım diğeri uzun oluyoooo.....

bilmiodum cnm sağlıklı olsun da

nevoşum her zaman buradaydın nireler gittiiiiiiiiiinnnnnnn........kardeşini yanlız bıraktın...

zeyn nerdesin canıııııııımmmm.........hadi hayırlı olsun çok sevindim böle güzel bişeye vesile olduğum için canım...

ya niye kimse yoooooooookkkkkkk...........durumuma accık yorum yapsaydınız yaaa.......

niye hırslılar ki bana.......:kedi:test yaptım diye mi?
ya eşimi bekliyorum gelsin diye vakit geçmiyo.....yapacak bişey de yok...öfffff yarın değil öbür gün de işe başlıcaaaaaaaammmbenneyaptımkihiç canım istemiyo...hoş evde de yaptığım bişey yok ev hanımlığı da sıkıcıymış....

nevooooooooooooooşşşşşş............nerdesin çabuk gelllll........
nolur yalancı pozitif mağduru olmayayım ya rabbim.....nolur dua edin bana...

canım ben negatifte yanılma payının olduğunu ama pozitifte yanılma payı olmadığını biliyorum. düşününce mantıklı zaten. yani iki çizgi çıkıpta yalan olması çoook zor bi ihtimal hatta bana göre yok bile.
ben normal yolla hamile kadım ama reglime 3 4 gün kala yaptım test çok hafif çıktı çizgi ve hamileydim.
allahın iniyle sende hamilesin inşallah. abuuuuu oğluşuma bi gelin daha mı geliyi nee. oğlu çok çapkında

şaka bi yana tabi allh gönlünün muradını versin.

Son düzenleme:
seheryıldızı sağolasın birtanem..allah razı olsun inşaallah dedğin gibi olur....allah senin evladını da bağışalsın...

gelin demişsin....ben de inşallah sağlıklı olsunda kız olursa çok mutlu olurum....allah mı söyletti ne...inşallah arkadaşlar negatifmiş demem size....

ya arkadaşlar progesteron iğnesi hcg içeriyo mu?hani progynex oluyoz ya hergün...ondan mı oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…