Transfer sonrası sonuç bekleyenler

canım benim...iyi sabretmişsin sen ben 1 hafta ancak tutabildim kendimi...maşallah...umarım bu sabrının sonu selamet olur canım....cuma hebr ver olur mu?ben de değerim yükselmiş mi diye bakacam cuma günü...

Bana senninkiler ikizmiş gibi geliyor senacım.
Aslında bende zor tutuyorum kendimi ama kendi kendime söz verdim baktırmayacağım diye
Kendime verdiğim sözü tutamazsam bebişlerimi kaybedeceğimden korktum açıkçası:)))
Dualarımız emeklerimiz ve sabrımız boşa çıkmaz inşallah:)

mehrucum...senin az kalmış zaten sonuna gelmişsin canım...bekle tabi bu saatten sonra...benim dah çok vardı dayanamdım:))))

sağol hayalbebek...allah sana da nasip etsin canım...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy senammmmmmmmmmm çokk sevindim bbitanem yaaa öglen dışarı gitmem gerekti sonucu şimdi gördüm rabbim tamamına erdirsin canım inş darısı tüm isteyenlerin başınaaaa aminnn

mehrucum...senin az kalmış zaten sonuna gelmişsin canım...bekle tabi bu saatten sonra...benim dah çok vardı dayanamdım:))))

sabır canım sabır
Allah yüzümüze güler inşallah
Meraktan çatlayacağım ama az kaldı... biraz daha dayananacağım:))

evet ya nevoşum iki gün geçse de....

gökçem sağol canım.mmm........

çok sevindim senacım.Allah tamamına erdirsin inşallah.canım sizinde mi sebepsiz infertiliteydi*?

sağol demetim...yok bende pco var ve tüplerden birinde tıkanıklık...

maşalah diyelim canım.biliyomusun sen bana umut oldun.bende yaza tüp bebek düşünüyorum.bende öğretmenim.yaza bıraktım ama belki erkene de çekebilirim.sende kendine çok dikkat et.

özçeliksena başka bir topikteki arkadaştan aldım gebelik haberini ben senin daha önceki hikayeni de okumuştum ben de 21 haftalık ikiz meleklerimi kaybetmiştim
senin gebelik haberine çok sevindim
biz melek anneleri çok hakediyoruz anne olmayı
kendine ve bebişlerine dikkat et canım

demetak....sevindim canım umut olmama...inşallah senin minişin de bekletmez çok...

map canım benim sana da allah o acını tez zamanda unuttursun inşallah...evet gerçekten yaşadıklarımız çok zor...allah bir daha yaşatmasın.....inşallah senin de alırız güzel haberlerini..

Senacım her gün siteye senden bi haber var mı diye giriyorum.Öyle sevindim ki anlatamam...Allahım tamamına erdirsin..Kendine ve bebişine ya da bebişlerine dikkat et çok öpüyorummmmm

eğitimciyim canım benim çok sağol.....inşallah senin de minişin bu ay kendiliğinden gelir....

a.s.

ben sana dedim yeğenlerimi üzüosun dieeeeeeeee tebriklerrrrrrr :teytey: :teytey: :teytey:

canım benim sağolasın....ama biliyo musun hala tam sevinemiyorum sonrası nolcak bakim...allahım nolur bi sorun çıkmasın...bütün hamişler sağlıkla doğursun...

kızlar istemeye istemeye okula gittim az önce bir de ne göreyim deprem dolayısıyla okulda tadilat var bugün tatilmiş ay ne sevindim ya bugün de dinlenecem....

yanlız kızlar ya bugün akıntımda sanki belli belirsiz çok az ama çok dikkat edince anlaşılan bi kahverengilik vard gibi...ve artmasından korkuyorum...nevoşum ve diğer birçok arkadaşım yaşadı bunu biliyorum ama çok korkuyorum daha önceki gebeliğimde çok kanam yaşadığım için...böle bi lekelenme olursa doktorunuz ne önerdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…