Transfer sonrası sonuç bekleyenler

bir de kızlar 12. gün testinden kaç gün sonra keseleri gördünüz...

merhaba sena.benim geçen pazartesi 6 çıkmıştı değerim.12.gün 24,16.gün 145 çıktı ama ne yazıkki bugün yani 19.gün 27 ve sonuç ne yazıkki sessiz düşük senin adına çok sevindim değerin güzel...ben çok üzüldüm bu olaydam dolayı önce olmadı dedik ama sonra 145 i görünce çok sevindik ve oldu dedik.ama bugün 27 .sabhatan beri ağlıyorum.bu benim donduruşmuşlarla ilk ama transfer olarak 2.denemem ne önerirsin?senin kaçıncı denemendi?ilk denemnde oldu mu?çok moralim bozuk....

canım benim çok geçmiş olsun...benim ilk denemem ama daha önce aşılamayla hamilelğim var...en azından hamile kalabildin bu bile güzel bişey ...inşallah bir daha olur...

kızlar ya benim de moralim bozuldu az önce açık pembe akıntım geldi...doktoru aradık olabilir demiş kan sulandırıcı iğneyi kessin demiş...birkaç arkadaşta daha olmuştu nekadar sürdü sizin...yarın da çalışacam of yaaaaa.........izin de alamam....

Benimde 9.gün olmuştu takma kafana ondan bişey olmaz.sonra kesildi.yani değerim o zaman yüksek çıkmıştı..canını bunun için sıkma..

Ayrıca evet en azından hamıle kalabıldım :) teŞekkÜr ederım senacım.mutlu haberlerını beklıyorum.mucuk

ben de opt canım benim asla vazgeçme ben çok badireler atlattım ama hiç vazgeçmedim canım...

senacım iki gün sabret canım üzme kendini geçer meraklanma..

sena canım tebrik ederim. çok sevindim. yeni gördüm haberi. inşallah yarın da katlanmış olur.

23 SM sağol birtaenm bir de ...değerim yükselse...keseyi görüp ...kalp atışını duysak..:1no2:

nevoşum napim ya ister istemez canım sıkılıyo.....bir aksilik çıkar diye çok korkuyorum...

nevoş 12. gün kan testinden sonra tekrar kan testi istedi mi orhan bey?

iki defa yaptım
ben 4 gün sonra tekrar yaptırdım düşüktü diye değerim olur dedi orhan beyde

ben ablamın adına yazıyorum,bugün transferinin 10 günü kan değeri 23 çıkmış ,bu ikinci denemesi ilk bebekleri ikizdi rahim yetmezliğinden dolayı 19. haftada kaybetti. bugünkü değerine bakarak, tek bebek gibi görünüyor demişler, doğrumudur varmı böyle birşey ???

Öncelikle tebrik ederim ... Evet tek gebelik olabilirr ..

Insallah bu B-Hcg degeri katlanarak artar ...

Doktor bir daha kan testi istemistir sanirim ..

Saglikli , hayirli hamilelikler diliyorum ..

evet cumartesi günü tekrar gidecek, biz sağlıklı olsun tek olsun istiyoruz,ikiz gebeliklerde risk artıyormuş .hayırlısı olsun bakalım. bu arada bende 25 hft lık hamileyim sizler için bolbol dua ediyorum ,ALLAH her isteyene bu duyguyu tattırsın hayırlısıyla,hepinizi tektek öpüyorum a.s.

Hayirlisi olsun canim ... Insallag saglikli bir hamilelik gecirir ablan ..

Sagolasin .. Dualarina amin diyorum ..

Sana da kolay bir dogum nasip etsin Mevla ...

Insallah saglikla yavrunu kucaklarsin .. :1hug:

hoşgeldin sende aramıza:)) gider inş.. sende katılırsın hamişler arasına...

senacım hiç üzülme benim transfer gününden 12. günde test yaptırana kadar ve sonraında da 3 ay devam eden kanamam oldu çok az miktarda kahverengi-gülkurusu bir kanamam olmuştu. çoğul gebeliklerde hep oluyor değerin de yüksek zaten o yüzeden çoğul gebelik seninki diye düşünüyorum bu kanamalar da yerleşme kanamaları ben de çalışmıştım hiçbirşey olmadı evde istiraha ederken oldu ne olduysa çalışmaktan çekinme ama merdiven inip çıkarken yavaş yavaş inip çık fazla da kendini yorma
progesteron alıyorsundur zaten o da korur seni
tabii her şey kısmet rabbim ol derse herşey olur rabbim bebeklerini korusun yerleşme kanamaları bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…